- 18 Ekim 2018
- 7.993
- 33.078
- 548
- Konu Sahibi Crazypinkpink
Gayet de pirinci de yemiş bulguru da boşanmadığınıza göre.o zaman nufus cüzdanına mı bakılacak diyerek o kadınları savunmayın
çünkü siz evlimisiniz bilmiyorum ben 20 yıllık evliyim ve hayat insanları maddi manevi çocuk büyütürken sorunlar yoruyor bu yorgunluktan benim kocam gibi kaçmayı tercih eden mola verip eğlenmek isteyen erkekler oluyor ki bu devirde kadınlara ylaşmak internetten çok kolay
kocamın yaptığı aşagılık bir davranış hem benimle mutlu olup sorun yok diyerek bana her türlü iltifatı edip ailesinin her zaman yanında olup hemde başka bir kadınlakş bu kadında biliyor int evli olduğunu onunla filört ediyor ben evde bir sorun olmadığı için çok geç farkettim kocam yazışmış ayrılmış ki kadın yatmak istemiş benimki arada kalmış ve gitmemiş şimdi bu kadınla yatsaydı kadın başarsaydı vede bir çocuk yapsaydı ne olurdu ki kadının amacı bu
kocasına sahip çıkısalar diyerek kadınlar kadınları suçluyor hiçde erkekler öyle karısıyla sorunu falan olduğu için d3ğil fantazi pesinde ve yaşları andropozda olanlar genç bir kadının ilgisini görünce gerçek zannediyorlar
ben kocama dedim saçın dökülmüş göbeğin çıkmış yaşına göre iyi ama genç bir kadının asla ilgisini çekecek biri değil dert para kadın için ama erkek o yaşta andropozda saçmalıyor
işte bunu genç zengin birini avlamak isteyen kadınların oyuncağı oluyor ben kocamı sevdiğim için boşayamadım şimdi çok öfkeliyim çok kızgınım ama bıraksam kocamı perşan olur acıncak duruma düşüyorlar aptal erkekler
işte bu kadınlara sözüm hiç asılmasalrbenim kocam gibi aptallar gül gibi yuvalarında otutrur
ben o int kadınla nasıl yarışırım dedim eşime o iltifatlar güzel sözler adrenalin zirve yapmış yasak çünkü
bizim evde çocuklar kursları okulları hastalıkları flört etsende kocanla bir sürü sorun içinde
benim kocam gibi aptal erkekler dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oluyorlar
Ben sizi suçlamadım. Aldatılanlar için de kocasına sahip çıksaydı da demedim. Yazdıklarımı okumadan cevap vermek rahatlatıyorsa yazmaya devam edin zira ihtiyacınız var gibi.
Ama mutlu olup rahatlamak istiyorsanız da değişime kendinizden başlayın.