- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Iyi de adamın niyet kötüyse ille aldatacak birini bulur. Kimse kimseye sahip çıkamaz, bu sorumluluk eşinizdedir. Karşı tarafa boşuna çamur atmayın. Koruması gereken eşinizdi
oh ne güzel asıl evli erkeğe baştan çıkar eee ahlaklı olsaydı peki asılan kadına ne denir bunu herkes biliyor ne dendiğini ooo....u
Ben eşim ile açıktan ünv de de vatsup ders gruplarında tanıştık, materyal gönderirken sınav zamanı birbirimize muhabettimiz yürüdü gitti (internet sayılır herhalde, çünkü farklı şehirlerdeydikMerhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Bu yorum için üyeyi engellediniz mı ben mi yanlış anladimAnlamadınız. Avam olan siz ya da sizin duşunceniz değil.
Olayin geneline bakınca avam bir insanın kuracağı cümleyi yazdım.
Umarım anlatabilmişimdir
Ben de ona takıldım valla. Kadın bir şey dememiş, gayet güzel açıklama da yapmış ama konu sahibi anlamıyor. İnternet ortamı işteBu yorum için üyeyi engellediniz mı ben mi yanlış anladim
1 günlük ban yemiştim pek sevgili munedenBu yorum için üyeyi engellediniz mı ben mi yanlış anladim
Yaklaşık 10 yıldır arkadaşlık sitelerinde takılan biri olarak söylüyorumMerhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Evet geneli kısa süreli ilişki arıyor..Gorucu usuluyle olursa,
Sokakta tanisilirsa,
Cafede tanisilirsa,
Okul ortaminda tanisilirsa,
Calisma ortaminda tanisilirsa,
Arkadas vasitasiyla tanisilirsa,
%100 garantili mi oluyor.
21 . yuzyildayiz elbette internetten tanisabilirsiniz ama kesinlikle dikkatli olun. Karsinizdaki gonul eglendirmeye girebilir, kisa sureli iliski arayabilir , bir suru kisiyi anda idare ediyor olabilir , sevgilisi olabilir , evli olabilir vs vs...
Ayrica internet sitenizin ismini de alabilirim .
Evet geneli kısa süreli ilişki arıyor..
morgta buluşup orda seviştiniz mi?? Biraz açar mısınız?Ben de internette tanıştım hem de ilk buluşmada sevişip ikinciye buluşma ihtimalinin düşük olduğu bir ortamda. Bizim ilk buluşma morgta oldu, şimdi kaç numaralı buluşmadayız bilemiyorum.Seviyor muyum, çook. İnternetten tanışmak kötü değildir ama dikkat etmeniz gereken şeyler olduğu da ortada. Temkinli olun.
sizin gibi düşünenlerden allah bütün kadınları korusun nufus cüzdanına bakmazsanız bir gecelik ilşki isteyen evlierkeklerin oyuncağıolursunuz sonra ağlamayın sizdeEvli erkeklerle mi yazıştım demiş yazan
Evliyse kendi sahip çıkacak evliliğine. İnsanların peşinde nüfus örneği isteyerek konuşmuyoruz sonuçta.
Kimsenin oyuncağı olmadım çok şükür.sizin gibi düşünenlerden allah bütün kadınları korusun nufus cüzdanına bakmazsanız bir gecelik ilşki isteyen evlierkeklerin oyuncağıolursunuz sonra ağlamayın sizde
Elbette morgta sevişmedik. İlk buluşmamız üniversitenin düzenlediği bir gezi sırasında oldu sadece. Tanıştığımız platform sevişme odaklıydı, biz değil. En azından morgta sevişecek kadar değildik.morgta buluşup orda seviştiniz mi?? Biraz açar mısınız?
o zaman nufus cüzdanına mı bakılacak diyerek o kadınları savunmayınKimsenin oyuncağı olmadım çok şükür.
Kocam beni aldattı diye de diğer kadınları suçlamıyorum oraya buraya sataşmıyorum. Canınız yanıyor olabilir ama mantıklı düşünmediğiniz sürece kaybetmeye mahkum olursunuz.
Çok merak ediyorsanız da söyleyeyim evli olan biriyle beraber olmayı geçin evli olduğunu düşündüğüm biriyle konuşmam bile. Sizin öfkeniz okuduğunuzu anlamayı engellediği için sakinleşip okuyun derim. Çok sinirliyseniz de muhattabı ne benim ne de burada internetten tanıştığını söyleyen kadınlar.
Ben varim. Evlendim.Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?