• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internetten tanismak

Face to face daha iyi ya
Hem netten ne çıkacağı belli değil
Adam belki kısa boylu fotolar yanıltıcı :KK70:
Ay bu benim de başıma geldi :D Çok boya takılan biri değilim ama ilk defa gördüğümde benden 1 karış kısa biri çıkınca(bende kısayım aslında) karşıma şok olmuştum birkaç saniyeliğine. Adam bir de yanında 1.90 lık yakın arkadaşını getirmiş. Uzun süre kamera arandım oyuna mı getirildim diye :D
Ama sonunda arkadaşça denize gidip bir şeyler içmiştik her beraber 😃

Ay bu benim de başıma geldi :KK70: Çok boya takılan biri değilim ama ilk defa gördüğümde benden 1 karış kısa biri çıkınca(bende kısayım aslında) karşıma şok olmuştum birkaç saniyeliğine. Adam bir de yanında 1.90 lık yakın arkadaşını getirmiş. Uzun süre kamera arandım oyuna mı getirildim diye :KK70:
Ama sonunda arkadaşça denize gidip bir şeyler içmiştik her beraber 😃
Bende 170 im valla kısa oluyor benden çoğu .190 lık adamlara alışığım ben :KK70:

Kendim böyle bir şeye pek cesaret gösteremezdim çünkü günlük hayatta gördüğüm insanlara da hemen güvenemem. Genel olarak güven problemi duyarım. Ama 2 örnek vereyim yakın çevremde arkadaşlarımdan biri facebooktan(aynı şehir) tanışıp evlendi ve 1 çocuğu var. Gayet mutlular. Üniversiteden bir arkadaşım da bir forum sitesinde(farklı ve uzak şehirler) tanışıp evlendi. Şansına çok da iyi biri çıktı. Şimdi hamile. Eğer düzgün insanla karşılaştıktan sonra olabiliyor demekki

Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
İnternetten tanistim evli ve mutluyum cok sükür. 9 yildir beraberiz 6 yildir evliyiz. Elbette dikkatli olun her insan bir olmaz. İnternet ortaminda daha kolay yalan söylenebiliyor.

Merhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Ben şuan ki sevgilimle nette tanıştım şuan güzel giden bir ilişkim var ve ciddi diyerek başladık olabilir artık zaten herşey internetten bağlanıyo.Benim bi kaç arkadaşımda bu şekilde evlendi hayırlısı olsun :)

Merhaba hanımlar
Eğer hep görebileceğin birisi olursa olabilir. Aynı okulundadır mesaj atmıştır. Aynı iş yerindedir profilini bulup konuşmuştur. Normal şeyler. Ya da bi sitede konuşuyorsunuzdur. Aynı yerde yaşıyosunuzdur bu olabilir. Ama genel olarak uzak mesafe ya da internetten ilişkiye sıcak bakmıyorum. Yakınındaki insan kandırıyo uzaktaki seni niye kandırmasın. Hem sevgili dediğin üzüntünde sıkıntında yanında olcak,birlikte gezip tozcağınız biri olmalı. Yoksa sen istanbulda o tokatta olursa I ı olmaz bu

Dikkatli olduğunuz sürece bir sorun yok bence. Yani cafede tanışırken de ilk kez hayatınızda görmüş olacaksınız çok mu tanımış oluyorsunuz ? Ha şu evlilik siteleri bana tehlikeli geliyor yine de. İnternetten tanışmaktan kastım bir vasıtayla sosyal ağların birinden gelişi güzel plansız tanışmak veya görüp beğenip tanışmak için sosyal ağları kullanmak gibi durumlar. Yani dikkatli olun, hemen her şeyini anlatmadıktan ve gizli saklı yerlerde buluşmadıktan sonra nerede tanıştığınız bazen çok önemi olmayabiliyor.

Burdaki konuları oku;

Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.

Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.

Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....

Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.

Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.

Neden denmesin ki? İnternetten tanışıp evlenen en az on çift tanıyorum ki bunların arasında 2000'lerin başında evlenenler var. Şimdi gelmişiz 2019'a evimize gelecek tamirciden, gecenin bir körü aracına bineceğimiz şöföre kadar bir ton insanı internetten bulup güveniyoruz. Diyetisyen, öğretmen, psikolog gibi birebir insan temaslı meslekler bile işlerini online olarak sürdürebiliyor. İnternet bu kadar hayatımızın içindeyken 'internetten tanıştığın birine nasıl güvenebilirsin' demek için hiç internet okuryazarlığının olmaması lazım. Çünkü internetten alışveriş yapmaya nasıl cesaret edebiliyorsun kadar abes bir soru bu. O hepimizin kullandığı yemek sepeti hiç tanımadığın kuryelere direk tel ve açık adres vermesi sebebiyle daha tehlikeli mesela internetten tanıştığın biriyle oturup kalabalık biryerde bir yemek yemekten.

Buarada avam demek bildiğin 'halk' demek aslında. Osmanlı soyluları tarafından yazılan metinlerde hafif küçümser anlamda kullanıldığından aşağılayıcı bir sıfat zannediyoruz ama 3 kuşak öncesinde bir paşa dedeniz ya da kontes ünvanınız filan yoksa komik duruyor öyle kullanmak.

Temkinli olmakta fayda var tabi. Hiç tanımıyorsun sonuçta aracı yok, ortak arkadaş yok, gören tanıyan yok vs.
Ama bu illa ki kötü biri olacağı anlamına gelmez, mutsuz olmak için bahane değil elbet.
Fakat o da bir kız bulmak için internet sitelerine bir yerlere kayıt olmuş bir adam olacak. Sizinle beraber bir kaç kişiylede konuşup bir kaçını eleyecek falan filan. Diyelim oldu, bunun ileride dillendirilmesi çok incitici olabilir iki taraf içinde.

Merhaba hanımlar

Sosyal.medyadan tanistim evlendim.
Ama şöle birseydi ayni cafedeymişiz ben yer bildirimi yapmistim swarmdan eşimde beni gozune kestirmis, eklemis.

Benmde hosuma gitti fotografi kabul ettim. Ordan konustuk 2 hafta snra bulustuk, evimin yakinindaki cafede. oyle oyle tanistik anlaştik evlendik.

Eşim.polis memuruydu öyle guven vermisti bana 🙈

Suan mutluyum cok sukur 7 aydir evliyiz 😍

Temkinli olmakta fayda var tabi. Hiç tanımıyorsun sonuçta aracı yok, ortak arkadaş yok, gören tanıyan yok vs.
Ama bu illa ki kötü biri olacağı anlamına gelmez, mutsuz olmak için bahane değil elbet.
Fakat o da bir kız bulmak için internet sitelerine bir yerlere kayıt olmuş bir adam olacak. Sizinle beraber bir kaç kişiylede konuşup bir kaçını eleyecek falan filan. Diyelim oldu, bunun ileride dillendirilmesi çok incitici olabilir iki taraf içinde.
Zaten gündelik hayatta da birileri ile görüşülüp birileri eleniliyor...icine sinen nasibin oluyor.Benim bir arkadasima görücü usulü erkek es adayi gösteriliyordu..kız tanışıyor karar vermek için zaman istiyor sonra başka adaylarla tanışmaya devam ediyordu. :KK64:kiz 3 adayla tanistirildiktan sonra kızın babası akşam yemeğinde "yavrum insanlar haber bekliyor ...tanistin ,gorustun ,içine sinen beğendiğin birisi oldu mu?" diye sordu....Arkadaşın verdiği cevap;"Hepsini beğendim baba":KK45:

Eşimle netten tanıştık ama evlilik amacıyla değil veya evlilik sitesinde değil. Ortak noktamız olan bir konuda bir foruma üyeydik, bilgi alışverişi vs yapıyorduk. Birkaç sene sadece o şekilde iletişimimiz oldu. Sonra güzel bir arkadaşlık kurduk. Biraz da öyle devam etti. En sonunda görüşmeye karar verdik, bu şekilde başladı. 3 yıl sevgililik dönemimiz oldu. 2 yıldır da evliyiz. Hani evlendikten sonra çıkıyor asıl huylar derler ya hiç öyle olmadı bizde.. Çok şükür önceden nasılsak yine öyleyiz. Ailelerimiz de birbirine denk ve çok iyi anlaşıyorlar.

O arkadaslik sitesinde konuscaginiz erkeklerin niyetinin evlilik oldugunu nerden bileceksiniz? Her turlu amacla uye olan vardir

Konu sahibesi ask, sevgi ariyor; hayat arkadasligi da ariyor eeee bunun icin bir yol sormus acaba nasil diye bu neden avamlik veya ucuzluk olsun ki? Hayatta her sey altin tepsiyle gelmiyor insana, elde etmek istedigin bir sey varsa caba koyman gerekiyor ne yapsin evde oturup beklesin mi?

Valla konu sahibesi, bence haftasonu 1 gun Pazar mesela tek basina Starbucks vb bir kafeye git, gazete okumaya, takilmaya, piyasa yapmaya:KK200: gelmis yalniz erkekler gayet oluyor. Ben her gittigimde uygun bulayim bulmayayim begeneyim begenmeyeyim mutlaka birileri oluyor. Ben gecen cuma gittim mesela kahve icmeye, kafe tiklim tikis yer yok ortada bir masaya oturdum ammaaaaa karsidan bir adam da baktim kesiyor namussuz ama yuz vermedim begenmedim:eek:
:halay::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: hahahha ne güldüm yaa
namussuz ama yüz vermedim :D

İnternetten tanisip 6 sene sevgililik 5 senelik evlilik bir evlat. Ailem hala nasil tanistigimizi bilmez:)

Bende arkadas vesilesiyle demistim ilk flört ederken 🤣 Ama nişanlandiktan sonra anneme soledim, icimde tutamadm😂😂

Tepkisi ilk bir şok oldu ama, kader iste dedi guldu gecistirdi😊😊😊

internetten tanışmakta bir sıkıntı yok yalnız formatı önemli yani tesadüfen bir konu hakkında konuşurken filan olabilir ama böyle sevgili sitelerindeki tiplerin sorunlu olduğunu düşünüyorum özellikle de belli bir yaşı geçmişse zaten düzgün bir adam olsa çevresindeki kadınlar çoktan kapardı sonuçta kadınlar gibi değil daha cesaretliler bu konularda özellikle de ilk adım konusunda. misal 35-36 yaşında adam sevgili sitesinden kendine sevgili arıyorsa mutlaka tipsiz sıkıntılı bişey olma ihtimali yüksek.

Burdaki konuları oku;

Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.

Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.

Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....

Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.

Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.

Ben internette buldum. Herkese de diyorum :D

Konu sahibi şaka bir yana ben de instagramda tanışmıştım. Adamı tip olarak beğenince arkadaşlık kurdum. Tanımaya çalıştım. Kendi çevresini araştırdım. Karakter, zihniyet olarak uyuştuğumuzu görünce sevgili oldum. Güvenmek çok zor oluyor. İlişki oturup evliliğe gidince daha da tedirgin oluyorsunuz. Yüzyüze birkaç kez görüşme, e-devlet sorgusu, sicil kaydı vs. araştırın eğer biri olursa. Asla kendinizi ateşe atmayın.

Back
X