Internetten tanismak

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?

Burdaki konuları oku;

Eşimle x sene sevgililikten sonra evlendik cümlesi ile başlayan bir sürü (şiddet fix ve başta olmak üzere) türlü çeşitli psikopatlik yapan adamlar gördük.

Demek ki bir insanı tanımak kolay değil. Reelde bulamadım diye internet alemine dalıp yeşil ışık yakan herkese "acaba bu mu"diye umut baglarsaniz başınız ağrır.

Düşünceniz de mantıklı değil
Avam bir tavırla; gercek hayatta koca bulamadim internette arıyorum....

Elbette kısmet buişler ama. Internetten tanışmak bence cahil cesareti olur.

Nasil tanıştınız diye sorana internette buldum da denmez.

Niye avam bi tavır olsun çok şaşırdım bu yoruma
Koca arıyorum demedim, sonuçta nasip kısmet
Insanın bir hayat arkadaşı araması gayet normal yani
Neden avam olsun ki

Niye avam bi tavır olsun çok şaşırdım bu yoruma
Koca arıyorum demedim, sonuçta nasip kısmet
Insanın bir hayat arkadaşı araması gayet normal yani
Neden avam olsun ki
Anlamadınız. Avam olan siz ya da sizin duşunceniz değil.

Olayin geneline bakınca avam bir insanın kuracağı cümleyi yazdım.

Umarım anlatabilmişimdir

Ben evlendim hemde 6 yıl sonra 2 yıllık ta evliyiz
Yalnız ben tanışma sitesinden bulmadım kendileri bilet alırken adımı soyadımı öğrenip faceden eklemiş. Ben daha önce o üniversite de okuduğum için tanıyorum sanıp kabul etmiştim sınav zamanı( ben başka üni ye geçmiştim şehirler farklıydı) az konuşunca farketmedim bile yabancı biri olduğunu fark ettiğimde kalp ritmi değişmişti olay benim memleketimde olduğu içinde rahattım tanıyana kadar mesafeli oldu sonrası mutlu son

Gorucu usuluyle olursa,
Sokakta tanisilirsa,
Cafede tanisilirsa,
Okul ortaminda tanisilirsa,
Calisma ortaminda tanisilirsa,
Arkadas vasitasiyla tanisilirsa,

%100 garantili mi oluyor.

21 . yuzyildayiz elbette internetten tanisabilirsiniz ama kesinlikle dikkatli olun. Karsinizdaki gonul eglendirmeye girebilir, kisa sureli iliski arayabilir , bir suru kisiyi anda idare ediyor olabilir , sevgilisi olabilir , evli olabilir vs vs...

Ayrica internet sitenizin ismini de alabilirim .

Yani bunu sorduğunuz yer bile İnternet,böyle de tuhaf bir durum oluşuyor Ayrıca gayet de bulunur,ben evli değilim belki ama sevgilimle öyle tanıştık,yabancı üstelik,yanıma geldi daha önce.Aynı ülkede olsak sürekli gelip giderdik herhalde,ama o şans yok şimdilik.
Ama dikkat konusu doğru.Hemen her şeyinizi anlatmayın kimseye.Mesafenizi koruyun başta,niyetiniz ne olursa olsun.

Tamamen şans işi. Dikkatli olun yanınızda olmadığı için yalan söylese de anlayamayabilirsiniz kaldı ki yanında dibinde olan insanları bile taniyamiyorsun.
Sonrası nasip kısmet.
Olmayacak diye bir şey yok..
O tür sitelerde yalan bilgiler çok mevcut olur tahminimce o durumlara dikkat edin.

Merhaba.eşimle swarmda tanıştık.tabi zamanla ortak tanıdıklarınız olduğunu öğrendik. Şanal biraz riskli kadınlar için. Arayış içinde olmayın bence.akışına bırakın bazı şeyleri. Daha mutlu olursunuz eminim

Siz bu şekilde düşünüyor olabilirsiniz ama ben hiç bir erkeğin İnternet sitesi üzerinden ciddi düşüneceğini sanmıyorum. Erkek zihniyeti sonuçta bu şekilde tanıştığı bir kadını eş olarak kabul etmez etse de asla güvenmez diye düşünüyorum

Asla ! Derim. Yaşınızı merak ettim ilk etapta. Bakın internetten tanışılır nasıl tanışılır sizi bi yerde görür beğenir yada siz sosyal medyadan ortak arkadaşlardan araştırır bulur tanışırsınız karşılıklı güven olursa reelde buluşulur yani aynı şehirde mümkün ama chat sitelerinde hele de farklı şehirde nasıl güvenirsiniz sapık olabilir evli olabilir herşey olabilir o kadar korkutucu bi ortam ki bana göre kişi kendi karakterini hayat yaşantısını ailesini maddiyatını ağzından çıkan kelimelerle belirliyor hiç bir dayanak güvence yok. Ama karşı tarafta inanç tam. Herşeyi geçtim neden mesafe ilişkisinde vakit öldüresiniz ki gezip tozup bişeyler paylaşmak varken. Tavsiyem takılın sitede eğlenin vakit geçirin ama ciddiyet düşünmeyin

O siteler biraz bağımlılık canım. Evlenince de gizli gizli devam ediyor. Sürekli sende de ondan da şüphe olur. Biraz hayalperest düşünüyorsun. Ki o sitelerde evlilik için girmiş oldugunu varsaysan da ki ihtimal çok düşük. Sırf konuşmak için cinsellik konuşan erkekler var . Erkeklerden bahsediyoruz.yani senle evlilik konuşur ama gene başka kadınlarla açık seçik konuş. İnternet hayali dünya tanımam imkansız. Karşılık insanlar birbirini tanıyamiyor. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyor. Yalanlar hikayeler yapıyor. Orası. Bunun dünyası ne atarsan at .

Herhangi bir platformda kendiliğinden gelişen bir durum olsa olabilir. Bir şey üzerine konuşa konuşa tanışıp kaynaşılır falan. Yine de dikkatli olmak gerekir tabii.

Ama direkt tanışma sitesinden bulduğunuz adamdan bir hayır geleceğini sanmıyorum. Tanışma sitesine üye olan ne sapıklar vardır tahmin bile edemiyorum.
İnternette "yakışıklı erkek" diye fotoğraf aratıp, bulduğu ilk fotoğrafı profil fotoğrafı yapan kekoların harman olduğu yer olma olasılığı çok yüksek.

+++++

Direk tanışma amacıyla kurulan siteler riskli bence de,evli adamlar bile ''bekarım'' yazıp konuşuyorlar o sitelerde.

Son düzenleme:
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Ben tanıştım ortak bi ilgi alanı sayesinde.İlişki boyutuna geçmediklerimle arkadaş oldum.İlk sevgilimle instagram üzerinden tanıştım yine ortak ilgi alanı vesilesiyle.Kötü niyetli insanlara denk gelmediğiniz ve temkinli olduğunuz sürece sorun olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…