- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.356
- 158
- 40
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Yoo evlenmeyi tercih etmemiş olabilit
Benim 40 yaşlarında bekar kariyer sahibi yakışıklı kadınların bayıldığı evlenmek için peşinde koştuğu çok arkadasım var.
Bazıları da bu tarz yerlerde takılıyor Yani öyle bir durum yok
Asıl o tipler zor evleniyor çok seçiciler çünkü genç yaşta tek bir kadına bağlı olmak çoluk çocukla uğraşmak istemiyorlar
Tatlım evlenmek istemiyor adamlartamam tercih etmez de işte diyorum düzgün yakışıklı bişey olsa kadınlar ilgi gösterirdi artık sağlam erkek karaborsa hemen atılıyor kadınlar.. kendisine ilgi gösteren üzerine düşen kadın kadına hangi erkek hayır diyebilir? böyle bakalım bence. arkadaşlık sitesinde takılan 40 yaşında bir erkek güvenilir bir profil çiziyor mu?
Tatlım evlenmek istemiyor adamlar
Kadınlar atlasa ne olucak 4-5 ay takılıyor ayrılıyor .kısa süreli ilişkide hayır demez ama aşık olduğu kadının peşinden de gider bir erkek
Bana göre hiçbir erkek güvenilir değil zaten
Uysal işinde gücünde görünen erkek de fırsatını bulunca neler yapıyor
Ben İnternetten tanışıp evlendim 2 yıl oluyor birde çocuğum var çok mutluyum eşimle anlaşamadığımız tek bir konu bile yok, ama nasip işi bunlar evlenmeden önce karşıma saçma sapan insanlar da çıktı dikkatli olunMerhaba hanımlar
Aranızda internetten tanışıp gönlüne göre birini bulan oldu mu?
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
Bir yandan da Bu şekilde tanışan ve evlenenler de oluyor.
Sizce internetten tanışmak kötü mü?
Merhaba hanımlar
Benim reel hayatta istediğim gibi biri karşıma çıkmıyor. Internette bir tanışma sitesine kaydoldum. Çevremdekilere de biraz bahsettim. Hepsinin tepkisi aman çok dikkatli ol şeklinde oldu.
evlenmek istememek bahane evlenen öyle bir evleniyor kii..
istemiyorum vs tipsiz tercih edilmemiş pasif tiplerin bahanesi. şöyle alımlı güzel bir kadın istesin 2 ayda nikah masasındalar.
seker gibiymişsiniz yazıştığınız ya evliyse yuva yıkıyorsunuz ya çocukları onların hali bu durumda daha vahim orda insan hayatına kaçkişinin dokunuyorsunuz benim kocam yaptı sizin gibi seker biriyle takılmış dediğine göre hngi kadın kabul eder oğlum vitiligo hastası arttımı biziim tartışmamızdan kortizon ilaçları aldı bir yıl ve kadın evli olduğunu biliyor du kızımın dersleri gitti çok kötü oldu 7. sınıf ben psikiyatr yardımıyla o dönemi geçirdim kocam 50 yaşında bir tuhaf oldu kadın 33 müş hareketler tavırlar çokkomikti ve şimdi ben affedemiyorum esim zaten o kadınla sadece yatmak amacı o kadının derdi acaba boşanırda evlenirmi ne oldu kocam af diliyor her gün bana ben affedemiyorum çocuğum hasta oldu kızım bu yıl 8. sınıf dersler kötü 20 yıl evlilikten sonra ne demektir bilirmisiniz kocanızın bir kadınla takılması int ten bile olsa değdimi eğlenceli oldumu bir yatmak için kadınla bu kadın çok mu eğlendi yazıklar olsun böyle kadınlaraBen internet ortamında çok hoş adamlarla tanıştım. Güzel keyifli zamanlarımız oldu. Pek gezip tozma sevgililik durumlarım olmadı ama konuşmaktan inanılmaz keyif aldığım insanlardı. Amacım evlilik değildi zaten. Ben konuşuyordum onlar dinliyordu :)
Evimde ağırladığım biri de oldu. Hiç de sapık ruhlu olmayan güzel insanlar da var.
Hem ben de net ortamında çokça vakit geçiren biriydim. Eee ben de kötü biri miydim?
Şeker gibi kadınım
Benim gibi şekerler de vardır elbet :)
Yakın arkadaşlarımdan biri de kendinden 6 yaş küçük bir adamla evlendi,1 kızları var şuan,mutlular.
Evli erkeklerle mi yazıştım demiş yazanseker gibiymişsiniz yazıştığınız ya evliyse yuva yıkıyorsunuz ya çocukları onların hali bu durumda daha vahim orda insan hayatına kaçkişinin dokunuyorsunuz benim kocam yaptı sizin gibi seker biriyle takılmış dediğine göre hngi kadın kabul eder oğlum vitiligo hastası arttımı biziim tartışmamızdan kortizon ilaçları aldı bir yıl ve kadın evli olduğunu biliyor du kızımın dersleri gitti çok kötü oldu 7. sınıf ben psikiyatr yardımıyla o dönemi geçirdim kocam 50 yaşında bir tuhaf oldu kadın 33 müş hareketler tavırlar çokkomikti ve şimdi ben affedemiyorum esim zaten o kadınla sadece yatmak amacı o kadının derdi acaba boşanırda evlenirmi ne oldu kocam af diliyor her gün bana ben affedemiyorum çocuğum hasta oldu kızım bu yıl 8. sınıf dersler kötü 20 yıl evlilikten sonra ne demektir bilirmisiniz kocanızın bir kadınla takılması int ten bile olsa değdimi eğlenceli oldumu bir yatmak için kadınla bu kadın çok mu eğlendi yazıklar olsun böyle kadınlara
Tanışma sitesine giren adam cok matah bir sey olsa zaten orda olmaz sözünüz efsane olmus ya .cok beğendim .Aynilarini düşünüyorum.Aynen. Evlisi, sapığı, manyağı instagramda facete bile rahat bırakmıyor kadınları. Sanmıyorum ki öyle sitelerden geri kalsınlar.
Bir de, bir kadın için yatak arkadaşı bulmak kolay ama ciddi ilişki yaşayabileceği düzgün, güvenilir birini bulması kolay değil. Konu sahibinin henüz doğru kişiyle karşılaşmamış olması normal.
Ama tanışma sitesine giren adam çok matah bir şey olsa zaten orada olmaz. Bekar, kültürlü, eli yüzü düzgün bir erkeğin birini bulması o kadar zor değil.
Doğru insanı bulabilirseniz ne mutlu bende bi arkadaslik sitesinden buldum tesadüfen esimi ama ondan önce çok serefs.z insanlarla da tanıştım.cok dikkatli olmak gerek. Eskiden görücü usulü gorusuliyordu smdi internet uzerindenMerhaba hanımlar
Iyi de adamın niyet kötüyse ille aldatacak birini bulur. Kimse kimseye sahip çıkamaz, bu sorumluluk eşinizdedir. Karşı tarafa boşuna çamur atmayın. Koruması gereken eşinizdiseker gibiymişsiniz yazıştığınız ya evliyse yuva yıkıyorsunuz ya çocukları onların hali bu durumda daha vahim orda insan hayatına kaçkişinin dokunuyorsunuz benim kocam yaptı sizin gibi seker biriyle takılmış dediğine göre hngi kadın kabul eder oğlum vitiligo hastası arttımı biziim tartışmamızdan kortizon ilaçları aldı bir yıl ve kadın evli olduğunu biliyor du kızımın dersleri gitti çok kötü oldu 7. sınıf ben psikiyatr yardımıyla o dönemi geçirdim kocam 50 yaşında bir tuhaf oldu kadın 33 müş hareketler tavırlar çokkomikti ve şimdi ben affedemiyorum esim zaten o kadınla sadece yatmak amacı o kadının derdi acaba boşanırda evlenirmi ne oldu kocam af diliyor her gün bana ben affedemiyorum çocuğum hasta oldu kızım bu yıl 8. sınıf dersler kötü 20 yıl evlilikten sonra ne demektir bilirmisiniz kocanızın bir kadınla takılması int ten bile olsa değdimi eğlenceli oldumu bir yatmak için kadınla bu kadın çok mu eğlendi yazıklar olsun böyle kadınlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?