Internetten tanismak

tamam tercih etmez de işte diyorum düzgün yakışıklı bişey olsa kadınlar ilgi gösterirdi artık sağlam erkek karaborsa hemen atılıyor kadınlar.. kendisine ilgi gösteren üzerine düşen kadın kadına hangi erkek hayır diyebilir? böyle bakalım bence. arkadaşlık sitesinde takılan 40 yaşında bir erkek güvenilir bir profil çiziyor mu?

Tatlım evlenmek istemiyor adamlar
Kadınlar atlasa ne olucak 4-5 ay takılıyor ayrılıyor .kısa süreli ilişkide hayır demez ama aşık olduğu kadının peşinden de gider bir erkek
Bana göre hiçbir erkek güvenilir değil zaten
Uysal işinde gücünde görünen erkek de fırsatını bulunca neler yapıyor

evlenmek istememek bahane evlenen öyle bir evleniyor kii..
istemiyorum vs tipsiz tercih edilmemiş pasif tiplerin bahanesi. şöyle alımlı güzel bir kadın istesin 2 ayda nikah masasındalar.

Ben İnternetten tanışıp evlendim 2 yıl oluyor birde çocuğum var çok mutluyum eşimle anlaşamadığımız tek bir konu bile yok, ama nasip işi bunlar evlenmeden önce karşıma saçma sapan insanlar da çıktı dikkatli olun

ben eşimle facede tanıştım :) 1.5 sene çıktık 1.5 senedir evliyiz ve bizden mutlusu yok bence

evlenmek istememek bahane evlenen öyle bir evleniyor kii..
istemiyorum vs tipsiz tercih edilmemiş pasif tiplerin bahanesi. şöyle alımlı güzel bir kadın istesin 2 ayda nikah masasındalar.

Eşimin iyi bir mesleği var, ülke şartlarına göre iyi para kazanır, sosyaldir, birden fazla hobisi var, şeytan tüyü vardır yeni tanıştığı insanları bile etkiler, tipsiz değil bence, azıcık boydan kısa (bana göre, uzun bir kadınım), pasif denilecek en son insanlardan biridir evlendiğimizde 40 yaşındaydı. Genellemeler her zaman yanlıştır.

seker gibiymişsiniz yazıştığınız ya evliyse yuva yıkıyorsunuz ya çocukları onların hali bu durumda daha vahim orda insan hayatına kaçkişinin dokunuyorsunuz benim kocam yaptı sizin gibi seker biriyle takılmış dediğine göre hngi kadın kabul eder oğlum vitiligo hastası arttımı biziim tartışmamızdan kortizon ilaçları aldı bir yıl ve kadın evli olduğunu biliyor du kızımın dersleri gitti çok kötü oldu 7. sınıf ben psikiyatr yardımıyla o dönemi geçirdim kocam 50 yaşında bir tuhaf oldu kadın 33 müş hareketler tavırlar çokkomikti ve şimdi ben affedemiyorum esim zaten o kadınla sadece yatmak amacı o kadının derdi acaba boşanırda evlenirmi ne oldu kocam af diliyor her gün bana ben affedemiyorum çocuğum hasta oldu kızım bu yıl 8. sınıf dersler kötü 20 yıl evlilikten sonra ne demektir bilirmisiniz kocanızın bir kadınla takılması int ten bile olsa değdimi eğlenceli oldumu bir yatmak için kadınla bu kadın çok mu eğlendi yazıklar olsun böyle kadınlara

Evli erkeklerle mi yazıştım demiş yazan
Evliyse kendi sahip çıkacak evliliğine. İnsanların peşinde nüfus örneği isteyerek konuşmuyoruz sonuçta.

benim bir arkadaşım da evlendi...
Şimdi 40lı yaşlardalar sanırım evlendiğinde de 38 yaşında falandı.
Çok uyumlu güzel bir çiftlerdi şimdi egede bir sahil kasabasına yerleştiler üstelik
ikisi de uzaktan işlerini yapabiliyolardı bir birikimleri de vardı.
allah mutluluklarını daim etsin, uzun seneleri olsun.
Hem de Ti... isimli app uygulamadan tanıştılar.
ben de denemiştim zamanında ama çok abuk subuk tipler çıktı.
ona da öyle çıkmış, o mesajlardan anlayabildim ben dedi sonra şimdiki eşiyle konuşmuş.
Valla olabiliyor daaaa olmayabiliyor daaa
yani bizzat tanıştırılan kişilerden de kötü değillerdi açıkçası, sadece aman çok fazla gecelik ilişkiler isteyenler oluyor.
umarım bulursun ama beklentini minimumda tutman ve hemen güvenmemen gerekiyor.

Ben varım. Iki senedir beraberiz çok da güzel gidiyor çok şükür. Seneye resmiyete baglancak nasipse düğün var :) arasam bulamayacagim biri nerdeyse o derece. Ruh eşimi buldum. Hatta birbirimize aşırı benzetiliyoruz :) Rabbim bozmasın isteyen herkese de en güzelini nasip etsin. Yalnız ben bir dil sitesinde tanıştım arkadaşlık sitesi değildi.

Bence internet çağının insanlara sağladığı en tehlikeli durum...Ne haberler var neler neler ben korkarım...Bilmem belki ben korkağım...

Tanışma sitesine giren adam cok matah bir sey olsa zaten orda olmaz sözünüz efsane olmus ya .cok beğendim .Aynilarini düşünüyorum.

insan gibi insanın nerede karşınıza çıkacağı belli değil
komşu oğlu olsa yüzünü saklıyosa bi cacık olmaz
yaşarsınız kötüyü
kimi insan internetten tanışıyor ama senelerce mutlu evliliği oluyor
iş kader kısmette
kasmayın
zaten kaç yaşında insanlarız
iyi kötü tanıyabiliyoruz insanları da
gözünüz tutmazsa görüşmezsiniz bir daha olur biter

Suanki iliskim o sekilde basladi bilmiyorum suan gayet mutluyuz. Daha yeni gerci
Ama tanisma sitelerindeki insanlar cok guvenilir olmuyor o konuda bence de dikkat edin. Onun disinda neden olmasin diyorum ben
Nerde tanistigindan ziyade kiminle tanistigin onemli

Doğru insanı bulabilirseniz ne mutlu bende bi arkadaslik sitesinden buldum tesadüfen esimi ama ondan önce çok serefs.z insanlarla da tanıştım.cok dikkatli olmak gerek. Eskiden görücü usulü gorusuliyordu smdi internet uzerinden

Başta ben de sıcak bakıyordum ama artık fikrim değişti. Tanışma programlarındaki erkeklerin %90'nı psikolojik sorunlu ve amaçları farklı.
Çevremden de kendi tecrübelerimden de bunu gördüm ve burada bir arkadaş da yazmış. Erkekler netten tanıştıkları kızlara evlenilecek gözüyle bakmıyorlar.
Bi örnek vereyim size.
İşyerinden bi arkadaşım bi programdan doktor biriyle tanıştı ve sevgili oldular. Arkadaşım sürekli biz ciddi düşünüyoruz şöyleyiz böyleyiz diye övünüp duruyordu. Bunlar tabi cinsellikte yaşıyorlar.
Daha 3 aylık sevgiliyken adam buna seni ailemle tanıştırıcam diyor ve arkadaşım adamın yaşadığı şehre gidiyor, kız benle evlenecek diye sevinçten uçuyor bu arada:) Neyse kız tanışıyor adamın annesiyle falan.
O gece arkadaşım adamın ailesinin evinde kalıyor. Bunlar aynı odada kalıyorlar. Adam odada birlikte olmak istiyor, kız kabul etmiyor falan. Ailenin evindeyiz olmaz diyor. Böyle iğrenç bi kişilik adam. Sonra ne mi oldu? Adamın çapkınlıklarını yakaladı. Bitti gitti öyle ilişkileri.
Yani oradakilerin amacı belli sevişecek hatun arıyorlar net.

Nette tanistik. Ilk bulusmada aşık olduk.hstta ilk birbirimizi gorduk ve sarıldık.suan evli ve 1 bebegimiz var. Allah bi yerden nasipse karsina cikariyor.bu internet olur market olur park olur cafe olur okul olur... olur da olur... kotu insan her yerde var. Ayni sinifta tanistigin sevgilin de manyak psikopat cikabilir.

Iyi de adamın niyet kötüyse ille aldatacak birini bulur. Kimse kimseye sahip çıkamaz, bu sorumluluk eşinizdedir. Karşı tarafa boşuna çamur atmayın. Koruması gereken eşinizdi

Bence bizatihi tanışma üzerine kurulan arkadaşlık siteleri pek de güvenilir değil. Genelde cinsellik amacıyla kullanıyor erkekler o tarz siteleri. Ancak instagram, twitter gibi bir sosyal medya hesabıysa ve en azından ortak bir-iki arkadaş varsa daha güvenilir olabilir

Bir tane vardı burda iyi başladı sonra eve atmaya kalktı bilmem ne diye.. O sitelere takılana bence de güven olmaz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…