Internetten tanismak

Gayet de pirinci de yemiş bulguru da boşanmadığınıza göre.
Ben sizi suçlamadım. Aldatılanlar için de kocasına sahip çıksaydı da demedim. Yazdıklarımı okumadan cevap vermek rahatlatıyorsa yazmaya devam edin zira ihtiyacınız var gibi.
Ama mutlu olup rahatlamak istiyorsanız da değişime kendinizden başlayın.

Bunlar ne kadar yakışıksız laflar böyle ya. Yok dinlenmek istiyormuş yok mola veriyormuş. “Aldatmış” işte arkadaş ne diye güzelleme yapıyorsun!

Sevdiğim için affettim diyorsun. İyi bir de ona sor bakalım sen onu aldatsaydın affeder miydi seni? Elaleme rezil rüsva eder kapı dışarı eder çocuğunun da velayetini alırdı elinden. Ama erkek aldatınca pişman oldu affettim diyorsunuz. Affeden yine aldatılmaya mahkumdur açık ve net.

Başka kızlar istediği kadar yüz versin yanaşmaya çalışsın kocanız istemedikten sonra para falan koparamazlar. Belli ki kocanız yüz veriyor.

pirinç te bulgurda boğazında kaldı şimdi kaldı ortada bazen gülüyorum acemi çapkın diye tabiki boşamadım boşamam zaten gidecekte yok güvenli limandan erkekler ayrılmaz benim oğlum vitiligo hastası babsıyla bu problemleri yaşarken arttı çocuğumun hayatını etkiler hakettiği en ufacık aldatmanın boşamaktır ki mesajların falan varsa malını mülkünü herşeyini mahkemede alarak gidersin ama hayatta iki ikidaha dört etmiyor

yazmamın nedeni kadınlara ders olsun rahat davranıp güvenmesinler benim kocam dünyada en son yapıcak kişiydi ki allahtan yazışmda kaldı bunda psikiyatrımın çok faydası oldu akıl hocam oldu

bu durumda olan kadınlar mutlaka profesyonel destek alsınlar yanlışlarımızı o dönemde dışarıdan bir gözdaha iyi görebiliyor

takip etsinler çünkü eskisi gibi değilmiş erkek arayan kadınlar hiç bir ahlaki değere sahip olmayan insanlığını kaybetmiş çok kişi internetten facebook vs. forumlardan aklını çelebiliyor izn vermesinler ipadlerini telefonlarını kontrol etsinler ne yapıyor kiminle sohbet ediyor bakın hanımlar kurcalayın

Ya face ınstagram anlarımda, yanı sonucta o face ınsta tanıdıgun kısınin lıstesınde akrabaları aileleri vs oluyor onlarıda takıp edip gorebılıyorsun ne bıleyım kardesıyle foto atar bısey yapar ister istenez daha ıyi tanımıs oluyorsun ama bu tanısma siteleri bana pek guvenılır gelmıyor. Orada soncta cogu kısı sahte nıck veya ısımle uye oluyor. Oda sen bıcok kısıyı tanımak ıcın uye olurken oda belkı senn dısında baskalarıylada konusacak vs ne bıleyım tanısma sıtesınsakıncalı. En azından face veya ınstada sahte olma (kısınin gercek olup olmama ıhtınalınu profılınden daha ıyı anlarsın lıstesındekı sahısların soyısmıyle aynıysa, fotograf sayısı, gonderılerdekı yorumları ve yorumlaraı cevaplama seklı vs) ihtimalı daha az bence. Anlamıssındır demı sonucta onstada sahte olan bırını net bı sekılde anlayıp cevap vermeyebiliyorsun. Facedede aynı sekılde sahte oldugu bellıyse cevap vermezsın. Gercekse zaten hersey7 gozonunde olacak ve daha kolsy takıp edebılıyorsun. Ama tanısma sıtelerınde anlamayabılıyorsun sahtelıgı. O rısklı bence o sıteden uzak dur daha belırgın platformlarda takık. Onun dısında ıyıce tanıyorsan bence ınternet evlılıgı nde mutlu olanlarda var ha ınternette tanımıssın ha gorucu usulu. Her ıkısınınde gecmısını ve suankı hyatını tam bılmıyosun bı anda hayatına gırıp zamanla tanıyıp evlenıyorsun. İyi tanımak getek bı tanıdıgmı netten tanıstı adam ona reprezantım demıs vs evlendılrt adam aslında ıssızmıs kadına suan ısler durgun demıs ama aslında hıc calısmıyormus kadının uzerınede kredı cekmıs onuda kadın oduyor anca evde ıcıyormus bosandı yanı. Dıkkat etmek lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…