Internetten tanismak

Kullanılıyoruz desene

Neyse gideyim de kullanayım biraz herifi

Evet katılıyorum sistercığım aşkın nereden çıkacağı belli olmaz

Ben sana gönderme yaptımdı

Çok saçma bir düşünce
Görücü usulü gelenler çok mu düzgün?
Neden tanısilmasın internetten?
Gerçekten düzgün biriyse?
Komşunun bulduğu
Ya da akraba evliliği veya akrabanin bulduğu çok mu düzgün?

Mutsuz bir evlilik yapıp Başkası bulup vesile olacağına
Kendi bulup pişman olsun daha iyi

İnsAllah pişman olmaz

Konu sahibesi ask, sevgi ariyor; hayat arkadasligi da ariyor eeee bunun icin bir yol sormus acaba nasil diye bu neden avamlik veya ucuzluk olsun ki? Hayatta her sey altin tepsiyle gelmiyor insana, elde etmek istedigin bir sey varsa caba koyman gerekiyor ne yapsin evde oturup beklesin mi?

Valla konu sahibesi, bence haftasonu 1 gun Pazar mesela tek basina Starbucks vb bir kafeye git, gazete okumaya, takilmaya, piyasa yapmaya gelmis yalniz erkekler gayet oluyor. Ben her gittigimde uygun bulayim bulmayayim begeneyim begenmeyeyim mutlaka birileri oluyor. Ben gecen cuma gittim mesela kahve icmeye, kafe tiklim tikis yer yok ortada bir masaya oturdum ammaaaaa karsidan bir adam da baktim kesiyor namussuz ama yuz vermedim begenmedim

Face to face daha iyi ya
Hem netten ne çıkacağı belli değil
Adam belki kısa boylu fotolar yanıltıcı

Kötülükten ziyade karsindakinin size söylediklerinin neksdar dogru oldugunu bilmiyoruz.. o sebeble cok cok dikkatli olun..
Eslerini altatmak icin yalan kimlkmlerle gezen serefsi..... lerle dolu sanaldünya..

Ben görmeden etmeden almam zaten yaş tahtaya basmam ama akıl isteyeni de ayıplamam.
Yani tabiki de
Ya bulabilir de konu sahibi ama üzülebilir de çünkü tinder cıks yani .ama atıyorum işle ilgili meslekle ilgili bir forumda konuşmaya başlar sonra buluşursun vs o ayrı
Ben tinder gibi arkadaşlık siteleri için konuştum.ha evlenip mutlu olanda vardır tabi ama genelde olumsuz
Benim çoğu arkadasım erkek zaten.yakışıklı çocuksun çevren var niye orda takılıyorsun diyorum ya çevremden biri olsa hemen ilişki evlilik vs istiyor orda beklentimi söylüyorum uyuyorsa buluşuyorum diyor .yani bu tip şeyler kimseyi yargılamıyorum herkes evlenmek için ilişki aramak zorunda değil.herkesin beklentisi planları farklı tabi.ama kızlar genelde çabuk bağlanıyor beklentiye giriyor sonuç maalesef hüsran 3-5 ayda bitiyor zaten hatta bazen daha bile kısa.

Face to face daha iyi ya
Hem netten ne çıkacağı belli değil
Adam belki kısa boylu fotolar yanıltıcı

Kısa boylu olayını ben yaşamıştım ya. Oyundan tanıştığım biriyle gorusmustuk Allah var çok cok iyi bir çocuktu, gorustukten sonra da fikrim degismedi huyu suyu on numara ama boyu kısaydi. Kisa diyen ben de 155 filanim çocuk benden 1 karış filan uzundu sadece. Öyle yani içim isinmamisti ama iyi bir arkadaşım olmuştu.

Olur Yani normal
Bende uzunum o yüzden riske atamam
Resimlerde uzun çıkıyorlar herkes tabi artis artis resimler koyuyor aaa bumuymuş oluyorsun
Eskiden bende takılırdım nette ama artık bıraktım reel hayat daha güzel...

Direk gerçekte tanışıp hala arkasindan " iyi insandı ya" diyebildigim 1 kişi oldu suana kadar o yönden.

Bak biriyle kuzenim sayesinde tanismistim. Adam kuzenimin sevgilisinin arkadaşıydi. Biz baya flört olaylarına girdik neler neler oldu, adam nişanlı çıkmasın mi Kuzenin haberi yok ama görüştüğümüz arkadaşlarından filan herkes bilipte susmuşlar. :) Tamamen tesadüf eseri öğrendim. Sosyal medyasında nişanlı olduğuna dair en ufak bişey yoktu.

BEN
Cok sukur cok mutluyum. 3 yildir evliyiz, her gun onunla evlendiyim icin bin sukur diyorum ...

Zaten karda yürüyüp izini belli etmezler .sosyal medya vs resim falan koymuyorlar ki kısmetleri kapanmasın işte nişanlıyken bile
Şu erkek milletinin ciğerini biliyorum ya

Zaten karda yürüyüp izini belli etmezler .sosyal medya vs resim falan koymuyorlar ki kısmetleri kapanmasın işte nişanlıyken bile

Hiçte suphelenmemiştim sonucta arkadaslarıyla fılan oturup kalkıyorduk. Boyle birşeyde kımsenın agzını acmayacagı aklımın ucuna gelmezdi. 2 haftada fılan ogreniştim şans eserı tamamen. Bendeki bu 2. kadın olma durumu daha oncede basıma geldi ama nısanlı degıl 5 senelik sevgılısı vardı herifin. Onunla da gerceke tanısmıstık güyaaaa

Bu benimde başıma geldi ama kendisiyle ilişki tarzı bişeyim yoktu hoşlanmıştım sadece.instagramdan konuşmuştuk öyle.iki kez üni okuduğum şehre geldi motosiklet grubuyla.aramızda ilişki olamayacağını hep bilerek hissederek konuştum.eylülde motosiklet kazasında öldükten sonra öğrendim yaşının 29 değil 34 olduğunu,evli ve 3 çocuk babası olduğunu...utancımdan cenazesine bile gitmedim,gidemedim karısının çocuklarının yüzüne bakamazdım çünkü...erkek arkadaşımlada insta üzerinden tanıştık(bu olay olmadan 4 ay önce) ama çok şükür dürüst çıktı.Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi.geçen sene gerçek hayattada görüştüğüm biri sevgilisi olduğunu söylemedi bile.dediğiniz gibi foto falanda paylaşmamıştı.önceki akşam beraber kahve içtik ertesi gün trafikte arkasında başka bi kızla yanımdan geçti gitti.en komiğide görüp görmediğimi anlamak için mesaj atmasıydı.kansız her yerde her ortamda aynı kansız.sanalda saklamak çok daha kolay sadece.

motorcu tayfa 2 kat capkın oluyor. Zamannda bır motosıklet kulubundeydım. Oradan bırıyle takılıyordum bu herıf devamlı ugradıgımız mekana baska kız getırmış bı ıkı kez ama kulub 140 kişilik odugundan kulagıma çalınması cok zor olmamıstı. ben de ne boynuzlar yemşim anlat anlat bıtmiyor.

Bende internetten tanışarak evlendim..sakin diyorum.cok yalanı çıktı ortaya.ailesi yiyici yılan takımı.zamani geriye alsam aslaaaaa derim..evlenmek için evlenilmez.aileeee çok önemli.

Adam yalnız iyi yürek yemiş .genelde bu tipler arkadas ortamına sokmaz falan kendince önlem alır demek ki arkadaslarıda kendi gibiymiş .

Biz sene 2014 de İnternete tanıştık. Ve cok mutluyuz rabbime sükür. Bence tanisilir niyr tanidilmasin zaten orada niyeti kötü olan hemen anlaşılır bence. O yargılı davrananları anlamıyorum. Şimdi zaten dısarda da tanısan 3 4 ay gorusuyirsun. Görücü ulusude öyle buda onun gibi birsey gayet dagal yani...

Ön tanışmanın nerede olduğu çok önemli değil, internette de olabilir. Ama ilişki nerede devam ediyor kısmı çok önemli. Yani daha sonra yüz yüze görüşülecek, ilişki öyle devam edecekse, olabilir tabi. Ancak internet ve telefon aracılığıyla yürütülecekse, uzak mesafe ilişkisiyse, uzak durun. Bir insanı tamamen tanımak yeterince zorken, yanınızda olmayan birini tanımak imkansız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…