- 18 Ekim 2018
- 115
- 138
- 32
Canim acikcasi ben de internette tanistigim kisiler olmustu.instragam yada facem yom dediklerinde altinda gizledikleri bi sey cikiyo yani bu zamanda sosyal medya kullanmayan insan mi var.biraz daha konus bakalim mutlaka bi acik verecektirYorumun için teşekkür ederim..
Şu an numaramı daha vermedim. İnstagram ve sosyal medya kullanmıyormuş. (İçimden nasıl yani dedim..)
İlla ki fotoğraf görmek gerek. O nasıl olacak anlamadım..
çevremde sizin gibi 30 yaş üstü mühendis bir bayan vardı...netten, hollandada yaşayaşan, yine mühendis bir beyle evlendi...adamın 2. evliliğiydi....en az 10 yıl oldu evleneli, 2 çocuk yaptı ard arda...gayet mutlu mesut yaşıyorlar..hatta kızHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Not:Konu ile ilgili edit 124. sayfadadır.
Cocuk var hemen hamile kaldı yoksa calısabilirdi.Seneden seneye fındık topluyorlar o sa 15 milyar ederse ki zaten oğlan artı kensi aikesine de bakıyor.Yetmiyor.Sigorta yok bir şey yok kardeşim bunalmış durumda köy desen değil şehirde yaşadı büyüdü şimdi bakkal bile tok ekmek yapıyor.Hayırlısı diyelim
Çok üzüldüm.Bu sitelerde çok dolandırıcı varmış.Para isteyen varmış.Çok dikkatli olmak lazım. O yüzden bende 30 yaş altı hemcinslerime asla önermiyorum.(Ben 32 yaşındayım) Eşinin işi yoksa nasıl geçiniyorlar? Çocuk var mı? Allah yardim etsin..
keşke şikayet etseymis emin olun cezasını çekerdi. kişinin kendi rızasıyla tecavuz edenin evine gitmesi eylemi suç olmaktan çıkarmaz. belki bir okuyan olur, bilmek ister diye bilgilendirmek isterim. bu tür vakalarda kişi isterse tecavuz edenin evine kendi gitmiş olsun. hatta rıza ile sevişmeye başlasın dur dediği anda karşı taraf durmaz ve kisinin rizasi hilafina eylemine devam ederse bu suç olusturur. yeter ki mağdur şikayetçi olsun. Anlattığım gibi bir vakıada yargıtayin cinsel saldirinin gerceklestigine, mahkumiyet karari verilmesi gerektigine dair karari var. bizzat karari veren daire üyesinin ağzından dinledim. yeter ki anında deliller kaybolmadan sicagi sicagina şikayet edilsin.Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var
Güzel örneğiniz için teşekkür ederim..
Bende bir evlilik sitesine üye oldum 2 gün önce.Adı ''gönüldensevenler''. Ama site çok çöp bir site. Çoğu erkek sadece ucuz cinsellik peşinde.Bunu daha ilk andan belli ediyorlar. Ciddi ilişki düşünen çok az erkek var. O yüzden temkinli ilerliyorum. Sizce numara verme ne zaman olmalı?
Yalnız bu siteden yazışmaktan hoşlanmıyorum. Ama daha yeni tanıştığım için biraz seni tanımam lazım dedim karşımdaki kişiye.Bakalım ne olacak...
Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Not:Konu ile ilgili edit 124. sayfadadır.
Selam. Bence bir insan yok resim koymuyor yok tel istemiyor zamana yayalım diyor yani kartlarını açık oynamıyorsa kesin gizlendiği bişiler var. Evli de olabilir. İçinizde eb ufak bir şüphe varsa ya netleştirin devam edin ya da görüşmeyin. Hoş bu adam evl ya da bekarsa nasıl ispat edilecek. Nüfus kağıdında yazmıyor artıkEdit: Arkadaşlar Herkese Selam,
Bir süredir yoktum. Şimdi edit için mesaj yazıyorum. Çünkü burada sizlere eğer bir tanışma sitesine üye olursam yazacağımı söylemiştim. Sonunda cesaret edip ''Gönüldensevenler'' adlı siteye dün üye oldum. İlk izlenimlerimi yazmak istiyorum:
Öncelikle site çöp bir site. İlk başta seviyeli formatta bir evlilik sitesi görünümünde. Ama 1,5; 2 günde şunu söyleyebilirim ki, erkeklerin çoğu cinsel ilişki peşinde. Seninle konuşmaya başlıyorlar, daha 10-15 cümle konuştuktan sonra önce resim istiyorlar (Resim koymadım); sonra da hemen telefon numarası istiyorlar. Ben belli derecede güvenmeden telefon numarası veremem deyince de, tanıştık ya diye hakaret eden üsluplar oluyor.
Yani sitede olan 100 erkekten 90 civarı cinsel ilişki peşinde, diğer 10 tanesi gerçekten ciddi ilişki istiyor gibi geldi.
Özellikle belirtmek istediğim bir grup var; sağlıkçıların çoğunluğu güvenilmez. Hele bir tanesi resim koymuş, google'da hastaneye bakınca o çıkıyor, yani gerçekten doktor. Ama zihniyet çok bozuk. Hakaret eder gibi numaramı istedi ve vermeyince de ( Hayır veremem bana yazma diye cevap vermiştim) bana küfürler etti. Yok ben evde kalırmışım; zaten yaşım 30 civarı imiş. (32 Yaşındayım). Bana artık kimse bakmazmış (!) diye ters psikoloji yapmaya çalıştı. Güya beni demoralize edip numaramı alacak. Tabi ki ben bu dolduruşa gelmedim.
Buraya yazmayı borç biliyorum. Eğer üye oldu iseniz, size de yazıp hemen numaranızı isteyip vermeyince böyle olumsuz sözler söylemeye çalışırlarsa kanmayın.
Şu an biriyle konuşuyorum. Daha dün konuşmaya başladık. Kendisi mimarmış, onunda resmi yoktu. O da istersen başka platformdan devam edelim dedi bende biraz güvenip konuşmam lazım dedim. Kabul etti. Şu an yurt dışındaymış ve arkadaşının yanına gidecekmiş. Bir saat sonra yazışmak için sözleştik.Tabi bende biraz şüpheler var. Ama yana yakıla numaramı almaya çalışmıyor. Zaman veriyor. Ama tabi ki çok temkinli ilerliyorum.
Sizden tavsiye de rica ediyorum. Sizce ne zaman numaramı vereyim veya resmimi ne zaman göstereyim?
Site çok çöp olduğu için sürekli oradan da yazışmak istemiyorum. Ne yapmalıyım?
Okuduğunuz için teşekkürler...
çevremde sizin gibi 30 yaş üstü mühendis bir bayan vardı...netten, hollandada yaşayaşan, yine mühendis bir beyle evlendi...adamın 2. evliliğiydi....en az 10 yıl oldu evleneli, 2 çocuk yaptı ard arda...gayet mutlu mesut yaşıyorlar..hatta kız
evlenirken çok aşıktı adama, uçuyordu mutluluktan...
yurt dışı dil öğrenme siteleri var, ordan yüzyüze görüşmeler de oluyor...Nerde tanışmışlar kız vallahi darısı başıma