- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
Yorumun için teşekkür ederim..
Şu an numaramı daha vermedim. İnstagram ve sosyal medya kullanmıyormuş. (İçimden nasıl yani dedim..)
İlla ki fotoğraf görmek gerek. O nasıl olacak anlamadım..
Ilginç mi?
Ilk mesajımı okudunuz mu?
Site genel olarak çöp.
Yüzde 90 cinsellik peşinde bir kitle var.
Ama yüzde 10 düzgün adamda var.
O adamlardan belki biriyle olur diye deniyorum.
Bunun nesi ilginç?
Aynen. Ama ben her seyden once insan gozuyle bakan biriyim. Her seyin bir adabi var. Bu kisinin iletisimi kesmesine degil bu sekilde bitirmesi uzdu sanirim beni. Diyebilirsin ki ben cinsellik olmadan bir iliski dusunmuyorum. Ama iki saat once yan yanayken normal davranmaya gidip eve gidince kesmek cok cok garip ya. Bir de 37 yasinda bir insan. Aslinda cok net bir sekilde tanimis da oldum bir yandan sansliyim. Elbette herkes bir degil ama cok dikkatli olun derim ve tedbiri hic elden birakmayin, sınırlarınızı koyun. Yan yanayken bile anlasilmiyor kaldi ki telde mailde.Çok üzüldüm.
Sizin konunuzu bilmiyordum.Bir bakacağım.
Evet sitede bir niyetini belli edenler var.Onları hemen ayırt ediyorsun.Bir de cinsellik için iyi adam görünüp sonra foyası çıkanlar var.
Siz onlardan birine denk gelmişsiniz.Umarım dürüst ciddi düşünen birine denk gelirsiniz.
Umutsuzluğa kapılmayın.
Bir kere ben bu sitelere giren herkesin evlilik niyetinde olmadığını tabi ki biliyordum.Fakat bu kadar çok sayıda kişinin niyetinin farklı olacağı aklıma gelmedi.Hiç üye olmamıştım.Evet, ilginc. Siz bence internetten tanismayi yanlis anladiniz. Cok daha kaliteli platformlar varken su an ilerlediginiz site ve yasadiginiz saskinlik anlasilir gibi degil.
Girmis oldugunuz bu sitenin boyle cop nitelikli olmasi sizi niye sasirtiyor ki? Boyle bir sitede elbette fotograf istenecek cunku amac zaten flort etmek ama siz hem boyle bir siteye girip hem de fotograf gondermek veya telefon vermekte tereddut ediyorsunuz. Bu ikilemi anlayamadim ben.
Oranin yuzde 10 oldugundan emin misiniz? Hic inandirici gelmedi bana.
Bir kere ben bu sitelere giren herkesin evlilik niyetinde olmadığını tabi ki biliyordum.Fakat bu kadar çok sayıda kişinin niyetinin farklı olacağı aklıma gelmedi.Hiç üye olmamıştım.
Benim ikilemimi garip bulmanızı da ben anlayamadım.
Evet flört sitesi.Fakat orada ucuz cinsellik pesinde koşan binlerce tip neden benim fotoğrafımı görsün ki? Neden hemen numaramı bilsin ki?
Ben orada eleme yapıyorum.Ciddi biri zaten resimsiz de olsan sana zamanını verir yatırım yapar.Diğerleri uğraşmaz bile.
Şaşırmam sizi niye rahatsız ediyor?
Siz bir konuyu teorik bilmenize rağmen o konunun içinde yer alınca hiç şaşırmadınız mı?
Bu son diyeceğimi sadece açıklamak için diyorum.
Benim sizi inandırma yükümlülüğüm yok. Buradaki hiçbir üyenin öyle bir yükümlülüğü yok.
Yüzde yüz inandirilmak istiyorsanız kusura bakmayın yanlış yerdesiniz.Burası da bir anonim forum sitesi.
Not: Sitedeki fotoğraflı kadın üyeleri asla yargılamıyorum.Cevabımdan bu anlaşılmasın. Ama ben fotoğraf koymayı kendime uygun bulmadım o yüzden koymadım.
Evet çok doğru ben atanabilir miyim ümidiyle kayıt olmuştum binbir dua ve umut ile. 5 dakika geçmeden onlarca selam naber mrb bekar mısın gibi mesajlar geldi. iğrenç çirkin amacından sapmış. hoşuna giden olabilir tabii...yuh ya yuh memurlar.neti öneren çıkmış şoklar içindeyim dehşete düştüm
arkadaşlar ordakiler erkeklere bile mesaj atıyor o kadar yani gereksiz bir yer sakın.
internetten tanışma meselesine gelince bence olabilir neden olmasın ama evlilik sitelerinde profil düşük olur diye düşünüyorum.