İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Numaranı 1 Aydan aşağı kesinlikle verme, sosyal medyanda ekleme eğer ver bi profiline bakayım vs derse benim de yok kapattım vs de
Mailin kendi isim soyismindense baska mail al, ordan yazıs sonra skype ile devam edersin. Tamamen kimliğini seni afise edecek seylerden uzak dur, 1 Aydan asağı verme derken 1 ayda 3 defa yazısacaksınız 3 ay da verme:) numaranı verince de isim yerinden ismini tek yaz soyismini değiştir iphone telefonlarda mesaj yazınca tam ismin soyismin görünür, soyadın görünmesin
Görüşme işi de yine 1 ay sonra rahatlıkla görüşebilirsin kafana yatarsa 2 3 hafta sonra bile görüşebilirsin, görüşme yerini sen belirle kendinle ilgili çok özel detay verme kafi, sansın acık olsun :)

Yorumun için teşekkür ederim..
Şu an numaramı daha vermedim. İnstagram ve sosyal medya kullanmıyormuş. (İçimden nasıl yani dedim..)
İlla ki fotoğraf görmek gerek. O nasıl olacak anlamadım..

Yalandır gibi geldi büyük ihtimal çünkü öyle bi siteye üye oluyorsa nasıl sosyal medya kullanmıyor ki
Bu tarz bi site değil de mesela gezginler klübü , psikoloji platformu , kitap okuma grubu vs var. O Tür yerlerde arkadas olabileceğin kişiler çıkar belki.

Ilginç mi?
Ilk mesajımı okudunuz mu?
Site genel olarak çöp.
Yüzde 90 cinsellik peşinde bir kitle var.
Ama yüzde 10 düzgün adamda var.
O adamlardan belki biriyle olur diye deniyorum.

Bunun nesi ilginç?

Evet, ilginc. Siz bence internetten tanismayi yanlis anladiniz. Cok daha kaliteli platformlar varken su an ilerlediginiz site ve yasadiginiz saskinlik anlasilir gibi degil.

Girmis oldugunuz bu sitenin boyle cop nitelikli olmasi sizi niye sasirtiyor ki? Boyle bir sitede elbette fotograf istenecek cunku amac zaten flort etmek ama siz hem boyle bir siteye girip hem de fotograf gondermek veya telefon vermekte tereddut ediyorsunuz. Bu ikilemi anlayamadim ben.

Oranin yuzde 10 oldugundan emin misiniz? Hic inandirici gelmedi bana.

Sosyal medya hesabının olmaması normal bence. Benimde yok.

Aynen. Ama ben her seyden once insan gozuyle bakan biriyim. Her seyin bir adabi var. Bu kisinin iletisimi kesmesine degil bu sekilde bitirmesi uzdu sanirim beni. Diyebilirsin ki ben cinsellik olmadan bir iliski dusunmuyorum. Ama iki saat once yan yanayken normal davranmaya gidip eve gidince kesmek cok cok garip ya. Bir de 37 yasinda bir insan. Aslinda cok net bir sekilde tanimis da oldum bir yandan sansliyim. Elbette herkes bir degil ama cok dikkatli olun derim ve tedbiri hic elden birakmayin, sınırlarınızı koyun. Yan yanayken bile anlasilmiyor kaldi ki telde mailde.

Bir kere ben bu sitelere giren herkesin evlilik niyetinde olmadığını tabi ki biliyordum.Fakat bu kadar çok sayıda kişinin niyetinin farklı olacağı aklıma gelmedi.Hiç üye olmamıştım.
Benim ikilemimi garip bulmanızı da ben anlayamadım.
Evet flört sitesi.Fakat orada ucuz cinsellik pesinde koşan binlerce tip neden benim fotoğrafımı görsün ki? Neden hemen numaramı bilsin ki?
Ben orada eleme yapıyorum.Ciddi biri zaten resimsiz de olsan sana zamanını verir yatırım yapar.Diğerleri uğraşmaz bile.
Şaşırmam sizi niye rahatsız ediyor?
Siz bir konuyu teorik bilmenize rağmen o konunun içinde yer alınca hiç şaşırmadınız mı?
Bu son diyeceğimi sadece açıklamak için diyorum.
Benim sizi inandırma yükümlülüğüm yok. Buradaki hiçbir üyenin öyle bir yükümlülüğü yok.
Yüzde yüz inandirilmak istiyorsanız kusura bakmayın yanlış yerdesiniz.Burası da bir anonim forum sitesi.

Not: Sitedeki fotoğraflı kadın üyeleri asla yargılamıyorum.Cevabımdan bu anlaşılmasın. Ama ben fotoğraf koymayı kendime uygun bulmadım o yüzden koymadım.

Belki bi kaç gün yazıştıktan sonra numara verilebilir yazışma sürecini uzatmak da zaman kaybı. Hatta fırsat varsa dışarda bi buluşma ayarlayıp görmek en mantıklısı.algısı açık bi kız arkadaş da size eşlik edebilir. Bazen bizim göremediklerimizi bi başkası görebiliyor
[/QUOTE]

Ben şöyle düşünüyorum 0 000 . Kendi tavsiyem.
1. Sohbetini beğendiniz olumlu ve şartlar uyuyor
2. Erkek olan oysa güveni sağlama işi onda. Yani gerçekten kim olduğunu önce o söylemeli . Sosyal medyası yoksa bile artik internet cagindayiz. Nerde çalıştığını bilseniz bulursunuz kimdir nedir falan filan.
3. Diyelim ki göründüğü kadarı ile doğru numaralar verilip telefonda görüşülebilir.
4. Kalabalık biryerde yüzyüze gelinebilir.
Olmayaack birisi ile çokta uzun uzadıya 1 ay görüşmeye gerek olmadığını düşünüyorum. Ama numasini almak içinde 3 4 gün beklemek lazım tabiki.
Bunlar benim fikrim. (Amacım asla akıl vermek degil)

Niyetiniz çok iyi anlıyorum ve hayırlı evlilik hepimizin dileği, inşallah gönlünüze göre biri çıkar karşınıza, ama üzgünüm bu sitelerden iş çıkmaz boşuna üzüldüğünüzle kalırsınız İnternetteki çogu adam eğlence peşinde benim arkadaşım kaç kişiyle görüştü hepsi ciddi düşünmüyorum diyerek ayrıldı
İnşallah Allah gönlünüze göre hayırlı bir eş nasip eder ama nette değil reelde

ben vaaarrımmmm..
şuanda nişanlıyız ve gayette mutluyummm..
ve öyle saçma bi sosyal siteden tanıstık o da acele etmedi çok şükür iyiyiz

Yuzyuze gorusmede bile insanlar gercek yuzlerini gostermezken internette var midir bilmiyorum ama ben de senin gibi iyimser dusunmek istiyorum. Dilerim aradigin kisiyi bulur ve cok cok mutlu olursun.

Reactions: 000
Bu tarz evlilik siteleri yerine forumları tercih etsen daha mantıklı gibi geliyor bana . Madem face insta gibi uygulamalar hoşuna gitmiyor. Bence forumları deneyebilirsin. Forumlar evlilik amaçlı olmadığından insanlarla normal sohbet muhabbet ortamında tanışıp bir şeyler yaşayabilirsin daha sağlıklı olur.
Ama memurlar net diye bir yer varmış orayı deneme başka forumlara bakabilirsin

benim üniversitede bir arkadaşım netten tanışmış sevgili olmuştu.,3 aylık sevgiliyken sırf çocuğun yaşadığı şehirde olmak için başka şehirde üniversiteyi kazanmıştı.İlk gün yurtta söyledi hepimiz şaşırmıştık,dediğim olay 2008 de olmuştu.2012 de evlendiler 2 çocukları var iyi bir cesaret etmişti valla.Büyük şehirden gelip şehir merkezi bile değil ilçenin köyüne kayınbaba ve kaynanayla beraber yaşıyorlar benim tercih edeceğim bir hayat olmazdı mutlu görünüyorlar sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla

Valla sitenin adindan bile nasil bir dokuya sahip oldugu belli olurken bir seyleri tahmin edememek, saskina donmek biraz garip geliyor bana.

Neyse, bol sans diliyorum size.

Moralinizi bozmak istemem ama arkadaşlık sitesine üye olacak kadar internet kullanıyorsa kesinlikle sosyal medya da kullanıyordur.

Birkaç ihtimal var,
-Mimar değil
-Bekar değil
-Size kendini tanıtmak için söylediği şeylerden kritik olanları doğru değil

yuh ya yuh memurlar.neti öneren çıkmış şoklar içindeyim dehşete düştüm

arkadaşlar ordakiler erkeklere bile mesaj atıyor o kadar yani gereksiz bir yer sakın.

internetten tanışma meselesine gelince bence olabilir neden olmasın ama evlilik sitelerinde profil düşük olur diye düşünüyorum.

Olur tabi örnekleri de var. Ama en baştan uzun mesafe ilişkisi olursa zaten başlı başına zor ve ne kadar paylaşım olabilirki sadece İnternet aracılığıyla tanınan bir insanla. İnsan burnunun dibindekilere güvenemiyor bazen. Hele ki benim gibi irdeleyen detaycı bir insansanız zor.

her erkek bekarım diyor kanmamalı. işi, gücü hatta adı bile yalan olabiliyor. tehlikeli ve zor. başarabilen varsa helal olsun.

Evet çok doğru ben atanabilir miyim ümidiyle kayıt olmuştum binbir dua ve umut ile. 5 dakika geçmeden onlarca selam naber mrb bekar mısın gibi mesajlar geldi. iğrenç çirkin amacından sapmış. hoşuna giden olabilir tabii...

Ben de internetten tanışıp evlendim, hatta bazı arkadaşlarım da. Artık bu bir tabu değil. Hani diyorlar ya internetten konuştuğum kişi ya psikopat çıkarsa diye, burada bir sürü olumsuz şey okuyoruz eşlerle ilgili hepsi internetten mi tanışmış sanki? Hayır, Rabbim neyi nasip ederse o.
Sadece tavsiyem arkadaşlık sitelerinden uzak durmanız. Instagram, Facebook daha masum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…