İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten internetten tanışmayı güvenilir bulmuyordum. Yine de içinizde kalmamış oldu. En azından denediniz.
O zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz

cikolataveturkkahvesi merhaba, hatırlarsan seninle uzun uzun bu konu üzerine konuşmuştuk. İnternetten de ortak tanıdıklar aracılığı ile de birileriyle tanışmıştım fakat 1,5 ay öncesi itibariyle internet faslını tamamen kapattım. Öyle bir dilim yandı ki, bir daha internetten biriyle tanışırsam sanırım annem eline alıp sopayı beni bir güzel dövecek

Konumda da yazmıştım. İnternetten tanıştığım kişi psikolojik sorunlu çıktı, beni aldattı, arkadaşıma yazdı vs. yani başıma gelmeyen kalmadıı. Tanıştığımız süre boyunca da sürekli evlenelim, evlenelim diye tutturdu. Az kalsın bir anlık hevesle gerçek yüzünü görmeden ailemle tanuştıracaktım. Başımdan çok kötü bir tecrübe geçti ama bitti gitti çok şükür.

Senin adına da çok sevindim, umarım hakkında hayırlısı olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

İnternette tanışmak var tanışmak var.
Benim internetten tanışıp çok mutlu olan arkadaşlarım var.
Ancak tanıştığınız platform ve portföy çok önemli.
Atıyorum ortak bir çevre ve arkadaşların olduğu bir yerde garip durmaz ama öylesine tanışmak için tanışılmamalı

Anlatim sekliniz ve o piramide bayildim.
Cok guzel ifade etmissiniz kendinizi.
Sizi kulturdu birisi gordum. Sebep bi olabilir mi? Etrafinizdaki herkes sizin seviyenizin altindaysa o kisilerle iliski neden yurumedi bellidir aslinda. Cunku onemli bi faktor cunku bu. Bence internet tehlikeli isler. Ben olsam kulturu bana denk olmayan ortamlardan uzaklasip, sizin seviyenize denk ortamlara daha cok karisirdim. O zmn ihtimaller cogalir.

Benim bi tandigim kiz internetten konusup yine bizim koylu olan bi erkege kacti avrupadan cikip.
Babasi herseye ragmen " gel kizim" dedi.
Kiz beni geri salmazlar kocama diye hamile olrak geldi ancak baba evine. Maddi durumlari el vermedigi icin kocasiyla o terkettigi baba evinde kaliyor su an. Keske kocasiyla zamaninda olcup bicim duzenini kurup ondan sonra bu islere girisseydi. Yalan soyleyemem kocasi nasil birisi bilemem. Su an 2 cocuk yapti ve zorlandiklari icin kizda calisiyor diye biliyoruk. Bence internet denk " aileler denk mi bilmezken/ yalan soyleyip soylemedigni kestiremezken/es dost etraftan damat adayini soramazken gozu kapali tehlikeye dalmak" demektir. Bunun ardindan hata yaptigini farkedip yakinanlari nedense hakli gormuyorum.
Yukardaki ornekte " internetten tanismanin zararlari' diyebilecek bisey olmadigini farkettim. Niye anlattim ya ben? Neyse o kadar yazmisken silmiyim dursun orda belki birine derslik bi yazi olur .

Kuzenim ama internetten tanisma magduru. Kocasinin hakkinda hic guzel seyler duymadik. Damadi hic arastirmadan konusmaya baslayip, asik olup gozu kor olunca is isten gecti. Su an evlendi ve cocugu olacak. Oysa ki aileden hic biri desteklemiyor.

ben internette bir arkadaşlık sitesinde 3 5 kız arkadaş gırgır yaparken biriyle tanıştım. 3 yıl sevgililik sonrası evlendık 5 yıldır evliyiz ve 2 çocuga hamıleyım. mutluyum eşim ıyı bır ınsan ama tabıkı her evlılık gibi sorunlarımız kavgalarımız var. ama yıne olsa yıne onunla evlenırdım :) cevremde başka tanıdıklarımda var ınternette tanısan ve genelde hüsran tamamen şans meselesi bence. çabuk güvenmemek ve iyi tanımak gerekir diye düşünüyorum. hrşey gönlünüzce olsun

Ben zaten internetten tanışmayı güvenilir bulmuyordum. Yine de içinizde kalmamış oldu. En azından denediniz.
O zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz ☺
Evet hiç güvenli değil.Ayrıca yazın sadece 2 günde internete notumu verdim.Ki ben ne numaramı verdim ne gerçek hayatta görüştüm.O evlilik siteleri tamamen cinsel partner bulmak için.
Yani hiç gerek yok.Kimseye tavsiye etmiyorum.Ben 2 günde anlayıp hemen vazgeçtim.Ama yaşı benden küçük biri öyle pislik insanlara kanabilir mazallah.
Devir çok kötü maalesef.
Umarım güzel haberlerim olur.. Içime sinen biri, gayet mutluyum.Umarim sonu da iyi olur.. :)

Merhaba canım evet hatırlıyorum:)
Internet tamamen kumar işi.Ama kumarda hep kasa kazanır.Burada da çoğunlukla sorunlu kişiler olabilir.
Tanıdık vasıtası ile internetten tanışma olabilir.Veya bir forumda tanışma olabilir.Bende erkek arkadaşımla ikimizinde ilgi alanı olan bir forumda tanıştık.Sonra linkedinde tüm bilgilerini kontrol ettim.Bana tüm resmi evraklarını (sabıka kaydı, nüfus cüzdanı, bitirdiği okul, isyeri mailinden mesaj vb) güvenceleri verdi.Elimi bile tutmadı.Ilk ben onun elini tuttum.Tabi ki biriyle referanslı tanışmak daha garantidir. Ama ortak ilgi alanın olursa oluyor.Ama demek istediğim bu evlilik flört arkadaşlık siteleri sakat.Buralarda düzgün evlilik düşünen erkek yok. O yüzden sınırdan dönmüşsün.Iyi ki evlenmemişsin.En iyi ben seni anlıyorum.Hayatinda birini istiyorsun.Evlenip yuva kurmak istiyorsun.Cok normal.Ama o sitelerden hayır gelmez.Ben erkek arkadaşımla tanışmadan önce 2 gün denedim.Resmen rezil erkekler var.Koşarak kaçtım.Erkek arkadaşımla tanışmasaydım tamamen nasip deyip bırakacaktım.O yüzden ortak tanıdık daha iyi.Burada bir üye var. @captainprice o da eşiyle eksisozlukten tanışmıştı.Oyle forum siteleri olabilir.Ama evlilik siteleri bence olmaz canım.

Benim halamın oğlu yaklaşık 15 sene önce bu şekilde bir evlilik yaptı ve gayet mutlu ama o zaman ki internet kullanıcıları şimdiki gibi değildi bunu da dikkate almak lazım.

Ne kadar sevindim sizin adınıza anlatamam, umarım her şey yolunda gider.. Gelişmeleri takipteyim..

Bizim ilk tanışmamız internet üzerinden oldu. Farklı şehirlerdeydik. Atanamamış öğgretmenler grubundaydık. Ankaraya gidecektik organize olup.
Birbirimizi görmeden çok konuştuk ama arkadaşça. Organizasyonu planladik falan ama seziyordum ilgisi oldugunu.
Yaklaşık 3-4 ay konustuk, Ankara'ya gidildi topluca. Ben orda iyice sezdim ilgisini. Başta hiç ısınamadım sinir oldum hatta
2 yıl boyle geçti, sık sık görüştük.
Sonuç: 5 yıllık evliyiz, ponçik bir oğlumuz var
Tek sıkıntım ailesi... Reelde tanısıyor olsaydık böyle ailesi oldugunu bilseydim evlenmezdim. Bu da internetten tanışmanın ve uzak olmanın artısı oldu..

evetttttt ben :) internette tanıştık 8 sene önce ve şuan bir senelik evliyim çok şükür mutluyum evet arada ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama birbirimize olan aşk ilk günki gibi bağlılık sevgi hepsi çok şükür var ..
Bu arada inşallah gönlünüze göre birini bulursunuz en kısa sürede ve çok mutlu olursunuz.. :)

evet bu konuya yazmıştım daha önce bundan bi baya yıl önce internetten tanışmak normaldi ama şimdi çöplük.
zaten çoğu bekar takılan evli yalan söylüyorlar. en fazla sohbet geyik yapabilirsin kesinlikle görüşmemek lazım.
tek dert cinsellik cinsel açlık çok fazla. :\

zaten internette herkes bekar :)

Kesinlikle internet dediğin gibi kumar işi. Ne çıkacağını bilemiyorsun, öğrenince de büyük şoka uğruyorsun benim gibi.. Ben son konuştuğum kişiyle facebook'tan tanıştım. Daha görüşmeden evlenelim diye tutturdu profilini inceleyince, sakin bir hayatı da olunca evlenilecek biri gibi geldi gözüme. Şöyle söyleyeyim profili burdaki herkes incelese %90'ı efendi, uslu, iyi biri gibi görür ama sakin, sessiz görünen adam ne haltlar yedi sonradan haberim oldu. Kötü bir tecrübe oldu ama en azından internet faslını tamamen kapatmama da sebep oldu bu olay. Her şerde hayır var dedikleri bu olsa gerek. Artık asla bulaşmam internet işine.

Sınırlarını baştan çiziyorsun çok güzel, seni örnek almalıyım :) Cinsellik konusunda aynı fikirdeydik hatırlarsan ama karşımdaki kişinin bana güven verebilmesi için sabıka kaydı, nüfus cüzdanı isteme olayını ben de ileride uygulayayım :) Etraf evli olup da kendisine sevgili arayan erkekle dolu özellikle tanışma siteleri :)

Senin adına gerçekten çok çok sevindim, ben de oluruna bıraktım artık. Olursa olur olmazsa şu anki bekar halimle de gayet mutluyum çok şükür.

Canım çok güzel paylaşmışsın bende senin gibi düşünüyorum ve konuna da netten tanışıp evlilik düşünmenin çok sıkıntılı ve riskli olduğunu yazmıştım senin adına çok sevindim. Önemli olan senin de düşündüğün gibi evlenmek için evlenmek değil kaliteli bir ilişki ve ardından evlilik ve sevgiyle yetişen nesil... bende 30lu yaşlardayım bazen geç kaldığımı düşünüyorum bazı şeyler için ama olması gereken buymuş demek ki diyorum çünkü bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil hayatta... internet bana sağlıklı gelmiyor ve gelmedi hiçbir zaman o nedenle yalnız yoluma devam ediyorum... Elbet doğru kişi bir şekilde çıkacak karşıma nasip kısmete inanıyorum

Bem faceden tanıştım 1.5 yıl oldu evleneli çokkk mutluyum esim hic evlenmemis benim ise ikinci evlilogim ve bir oglum.var ama biz esımle çok mutluyuz tatlım ama 1 yıl nişanli kaldik ailesini kendini iyice tanidim oyle nikah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…