- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Ben zaten internetten tanışmayı güvenilir bulmuyordum. Yine de içinizde kalmamış oldu. En azından denediniz.Sevgili kk sakinleri ve sevgili @MadamgoncaLimonsuzzcay Lilruba
Bu konudaki son ve değişmeyecek fikirlerimle karşınızdayım.
Sorduğum soru biraz kişisel bir soruydu ve haliyle bir sürü farklı cevap geldi. Herkese bu konuda teşekkür ederim.Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştınız.
Kendi sorumun cevabına gelirsek; arkadaşlık, flört, evlilik kategorisindeki sitelerden ciddi ilişki veya evlilik niyetiyle tanışılmaz. Bu kesin ve son kararımdır. Oradaki herkes sadece cinsellik peşinde.Beyefendi görünenler bile cinsellik peşinde. Yani demek istediğim evlilik, flört, arkadaşlık sitelerinden hayır gelmez sayın kk üyeleri.
Ayrıca ben bu sitelerin yanına facebook, instagram ve bilimum sosyal fotoğraf sitelerini de koyuyorum.
Yani ben bu mecraların hepsinin tam bir çöp olduğunu düşünüyorum.
Bana diyeceksiniz ki, konuna bir sürü kadın netten tanıştıklarını yazdı.Evet yazdılar ama isterseniz bir daha o sayfaları okuyun. Çoğunluğu 15-10-5 yıl önce tanışmışlar. Bu zamanda 2019 yılında tanışılmaz. Eğer sadece cinsel partner arıyorsanız bir şey diyemem. Ama ciddi düşünen, sadece evlilik isteyen hemcinslerim uzak dursun. .Bence hiç bulaşmayın. O sitelerde ne düzgün erkek var ne de düzgün düşünen erkek var.
Özel hayatıma gelirsek güzel gelişmeler var:)
Biriyle tanıştım, arada ortak tanıdık yok ama linkedinde bilgilerimizi teyit ettik. Bana iş mail hesabından mail attı,bende ona attım. Eylül'de tanıştık. Şimdi 2 ay olmak üzere olan bir ilişkim var. Sınırlarıma çok saygılı. Özellikle ben evlenmeden cinsellik yaşanmasına karşıyım dediğimde beni garipsemedi. Bana saygı duydu. Zaten buradan güven duymaya başladım. İçime siniyor. Gayet çekici de buluyorum. Sürekli yanaklarını öpesim var:)
Tabi ki daha evlilik için biraz erken ama ona açık açık 1.5 yıldan sonrası eğer şartlar uygunsa fazla dedim.Sonuçta artık çocuk değiliz. Bu arada o da 35 yaşında. Sizce 1.5 yıldan sonra fazla değil mi? Ben 32 o 35 yaşında.Bir de ben evlenmeden aynı evde katiyen yaşayamam. Bu hem değer yargılarıma hem aile yapıma aykırı. O yüzden bunu söyledim.Bir de boğa burcu olarak belirsizliği hiç sevmiyorum bu arada o da sevmiyor:)
Bakalım neler olacak.. Ben değer verip, bunu ona gösteriyorum.Hakkımda hayırlı ise olsun diyorum. Ama karşıma erkek arkadaşım çıkmasaydı artık kadere bırakacaktım.
Tekrar demek istiyorum. Lütfen evlilik, flört, arkadaşlık sitelerinden uzak durun. Sadece üzülürsünüz, siniriniz bozulur. İşinde gücünde, dolu,bilgili, ahlaklı, size saygı duyacak birileri oralarda değil. Belki geçmişte vardı ama şu an bence yok. Ben uyardım bundan sonrası size kalmış..
Sevgili kk üyeleri hemcinslerim, Yanınızda terlediğinde bile öpmek isteyeceğiniz biri olmalı, sizin sınırlarınızı ihlal etmeyecek,saygı duyacak biri olmalı. Ve erkek sevmeli, özverili olmalı. İlişkimin resmiyete binmesini temenni ediyorum.Güzel dileklerinizi bekliyorum.. Umarım tüm evlenmek isteyen bekar kadınlar hayırlısıyla, kendi için doğru olacak insanla evlenebilir.
Bir gelişme olursa yazacağım..
BencedeUmarım bebeğini sağlıkla kucağına alır..
Sizin kuzen çok istisna bence.. O yüzden o sayılmaz dermişim..
Evet hiç güvenli değil.Ayrıca yazın sadece 2 günde internete notumu verdim.Ki ben ne numaramı verdim ne gerçek hayatta görüştüm.O evlilik siteleri tamamen cinsel partner bulmak için.Ben zaten internetten tanışmayı güvenilir bulmuyordum. Yine de içinizde kalmamış oldu. En azından denediniz.
O zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz ☺
Kuzeniniz için sevindim.Ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.Nette evlilik siteleri bence çöp..Bencedeo yüzden kimse benim kuzeni örnek almasın aman diyeyim
Tabi ki; bir de onlar baktım şimdi azar 'mışKuzeniniz için sevindim.Ama istisnalar kaideyi bozmuyor maalesef.Nette evlilik siteleri bence çöp..
Çöplüğe girmeye gerek yok yani:)
Merhaba canım evet hatırlıyorum:)cikolataveturkkahvesi merhaba, hatırlarsan seninle uzun uzun bu konu üzerine konuşmuştuk. İnternetten de ortak tanıdıklar aracılığı ile de birileriyle tanışmıştım fakat 1,5 ay öncesi itibariyle internet faslını tamamen kapattım. Öyle bir dilim yandı ki, bir daha internetten biriyle tanışırsam sanırım annem eline alıp sopayı beni bir güzel dövecek
Konumda da yazmıştım. İnternetten tanıştığım kişi psikolojik sorunlu çıktı, beni aldattı, arkadaşıma yazdı vs. yani başıma gelmeyen kalmadıı. Tanıştığımız süre boyunca da sürekli evlenelim, evlenelim diye tutturdu. Az kalsın bir anlık hevesle gerçek yüzünü görmeden ailemle tanuştıracaktım. Başımdan çok kötü bir tecrübe geçti ama bitti gitti çok şükür.
Senin adına da çok sevindim, umarım hakkında hayırlısı olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gercekten o ne oyleTabi ki; bir de onlar baktım şimdi azar 'mışordan tanıştılar
sitenin adında hayır yok
Ne kadar sevindim sizin adınıza anlatamam, umarım her şey yolunda gider.. Gelişmeleri takipteyim..Sevgili kk sakinleri ve sevgili @MadamgoncaLimonsuzzcay Lilruba
Sorduğum soru biraz kişisel bir soruydu ve haliyle bir sürü farklı cevap geldi. Herkese bu konuda teşekkür ederim.Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştınız.
Kendi sorumun cevabına gelirsek; arkadaşlık, flört, evlilik kategorisindeki sitelerden ciddi ilişki veya evlilik niyetiyle tanışılmaz. Bu kesin ve son kararımdır. Oradaki herkes sadece cinsellik peşinde.Beyefendi görünenler bile cinsellik peşinde. Yani demek istediğim evlilik, flört, arkadaşlık sitelerinden hayır gelmez sayın kk üyeleri.
Ayrıca ben bu sitelerin yanına facebook, instagram ve bilimum sosyal fotoğraf sitelerini de koyuyorum.
Bana diyeceksiniz ki, konuna bir sürü kadın netten tanıştıklarını yazdı.Evet yazdılar ama isterseniz bir daha o sayfaları okuyun. Çoğunluğu 15-10-5 yıl önce tanışmışlar. Bu zamanda 2019 yılında tanışılmaz. Eğer sadece cinsel partner arıyorsanız bir şey diyemem. Ama ciddi düşünen, sadece evlilik isteyen hemcinslerim uzak dursun. .Bence hiç bulaşmayın. O sitelerde ne düzgün erkek var ne de düzgün düşünen erkek var.
Biriyle tanıştım, arada ortak tanıdık yok ama linkedinde bilgilerimizi teyit ettik. Bana iş mail hesabından mail attı,bende ona attım. Eylül'de tanıştık. Şimdi 2 ay olmak üzere olan bir ilişkim var. Sınırlarıma çok saygılı. Özellikle ben evlenmeden cinsellik yaşanmasına karşıyım dediğimde beni garipsemedi. Bana saygı duydu. Zaten buradan güven duymaya başladım. İçime siniyor. Gayet çekici de buluyorum. Sürekli yanaklarını öpesim var:)
Tabi ki daha evlilik için biraz erken ama ona açık açık 1.5 yıldan sonrası eğer şartlar uygunsa fazla dedim.Sonuçta artık çocuk değiliz. Bu arada o da 35 yaşında. Sizce 1.5 yıldan sonra fazla değil mi? Ben 32 o 35 yaşında.Bir de ben evlenmeden aynı evde katiyen yaşayamam. Bu hem değer yargılarıma hem aile yapıma aykırı. O yüzden bunu söyledim.Bir de boğa burcu olarak belirsizliği hiç sevmiyorum bu arada o da sevmiyor:)
Bakalım neler olacak.. Ben değer verip, bunu ona gösteriyorum.Hakkımda hayırlı ise olsun diyorum. Ama karşıma erkek arkadaşım çıkmasaydı artık kadere bırakacaktım.
Tekrar demek istiyorum. Lütfen evlilik, flört, arkadaşlık sitelerinden uzak durun. Sadece üzülürsünüz, siniriniz bozulur. İşinde gücünde, dolu,bilgili, ahlaklı, size saygı duyacak birileri oralarda değil. Belki geçmişte vardı ama şu an bence yok. Ben uyardım bundan sonrası size kalmış..
Sevgili kk üyeleri hemcinslerim, Yanınızda terlediğinde bile öpmek isteyeceğiniz biri olmalı, sizin sınırlarınızı ihlal etmeyecek,saygı duyacak biri olmalı. Ve erkek sevmeli, özverili olmalı. İlişkimin resmiyete binmesini temenni ediyorum.Güzel dileklerinizi bekliyorum.. Umarım tüm evlenmek isteyen bekar kadınlar hayırlısıyla, kendi için doğru olacak insanla evlenebilir.
evetttttt ben :) internette tanıştık 8 sene önce ve şuan bir senelik evliyim çok şükür mutluyum evet arada ufak tefek tartışmalarımız oluyor ama birbirimize olan aşk ilk günki gibi bağlılık sevgi hepsi çok şükür var ..Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
zaten internette herkes bekar :)evet bu konuya yazmıştım daha önce bundan bi baya yıl önce internetten tanışmak normaldi ama şimdi çöplük.
zaten çoğu bekar takılan evli yalan söylüyorlar. en fazla sohbet geyik yapabilirsin kesinlikle görüşmemek lazım.
tek dert cinsellik cinsel açlık çok fazla. :\
Merhaba canım evet hatırlıyorum:)
Internet tamamen kumar işi.Ama kumarda hep kasa kazanır.Burada da çoğunlukla sorunlu kişiler olabilir.
Tanıdık vasıtası ile internetten tanışma olabilir.Veya bir forumda tanışma olabilir.Bende erkek arkadaşımla ikimizinde ilgi alanı olan bir forumda tanıştık.Sonra linkedinde tüm bilgilerini kontrol ettim.Bana tüm resmi evraklarını (sabıka kaydı, nüfus cüzdanı, bitirdiği okul, isyeri mailinden mesaj vb) güvenceleri verdi.Elimi bile tutmadı.Ilk ben onun elini tuttum.Tabi ki biriyle referanslı tanışmak daha garantidir. Ama ortak ilgi alanın olursa oluyor.Ama demek istediğim bu evlilik flört arkadaşlık siteleri sakat.Buralarda düzgün evlilik düşünen erkek yok. O yüzden sınırdan dönmüşsün.Iyi ki evlenmemişsin.En iyi ben seni anlıyorum.Hayatinda birini istiyorsun.Evlenip yuva kurmak istiyorsun.Cok normal.Ama o sitelerden hayır gelmez.Ben erkek arkadaşımla tanışmadan önce 2 gün denedim.Resmen rezil erkekler var.Koşarak kaçtım.Erkek arkadaşımla tanışmasaydım tamamen nasip deyip bırakacaktım.O yüzden ortak tanıdık daha iyi.Burada bir üye var. @captainprice o da eşiyle eksisozlukten tanışmıştı.Oyle forum siteleri olabilir.Ama evlilik siteleri bence olmaz canım.
Canım çok güzel paylaşmışsın bende senin gibi düşünüyorum ve konuna da netten tanışıp evlilik düşünmenin çok sıkıntılı ve riskli olduğunu yazmıştım senin adına çok sevindim. Önemli olan senin de düşündüğün gibi evlenmek için evlenmek değil kaliteli bir ilişki ve ardından evlilik ve sevgiyle yetişen nesil... bende 30lu yaşlardayım bazen geç kaldığımı düşünüyorum bazı şeyler için ama olması gereken buymuş demek ki diyorum çünkü bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil hayatta... internet bana sağlıklı gelmiyor ve gelmedi hiçbir zaman o nedenle yalnız yoluma devam ediyorum... Elbet doğru kişi bir şekilde çıkacak karşıma nasip kısmete inanıyorumSevgili kk sakinleri ve sevgili @MadamgoncaLimonsuzzcay Lilruba
Bem faceden tanıştım 1.5 yıl oldu evleneli çokkk mutluyum esim hic evlenmemis benim ise ikinci evlilogim ve bir oglum.var ama biz esımle çok mutluyuz tatlım ama 1 yıl nişanli kaldik ailesini kendini iyice tanidim oyle nikahHerkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.