İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bi arkadaşım internetten tanıştı, fakat evlenmeden önce ayrı şehirde olsalarda mutlaka en az işte 2-3 ayda bi görüştüler. Evet gerçi düşününce bu da az ama yinede çok uzak olunca bu kadar oluyor herhalde. Yaklaşık bi 5 sene kadar bu şekilde görüştüler. Sonra evlendiler ve maşallah bi sıkıntıları yok, hatta arkadaşım hamile. Sanırım birazda nasip kısmet işi

İnternette tanışılır, evlenilir de karşınızdaki erkeğin tavrı ve hangi platformandan tanıştığınız önemli Gerçek hayatta da psikopatlar var.Arkadaşlık sitesi platformlarından tanışmak doğru değil bence.Çünkü orda herkes birilerine yazma peşinde.

Reactions: 000
İnternetten sevgilim olmuştu 3yil sürmüştü. İşi gücü yoktu bende öğrenciydim. Şartlar uygun olsa evlenirdim. Çok uğraştık o iş bulmak için bende okul bitsin işe gireyim falan diye ama olmadı. İnternet falan farketmez çok seviyorduk birbirimizi. Aradan yıllar geçti. bir mailleşmelerimiz vardı sayfalarca. Hayır niye mailleşiyorsun aç Skype görüş mis gibi illa romantiklik yapcaz illa şiirler yazicaz..Hey gidi heyyy ne aşktı be!

Ben eşimle internetten tanıştım ve herşey o kadar güzeldi ki. Tabi olumsuz yanları da oldu ama Eşimle çok mutluyum. Sadece tek sorunumuz sinirli olması. Allah başka dert vermesin.
Bir forum sitesinde tanıştık Eşimle. Arkadaşlık sitesi değildi. O zamanlar messenger vardı. Eşimle şu saatte buluşalım diye konuşurduk çok güzel anlaşırdık, konuşmalarımız hiç bitmesin isterdik. Uzun süre yazışmalarımız devam etti. Sanırım 1 yıl arkadaşlığımız sürdü belki de daha fazla. Eşimin bana açılması çok uzun sürmüştü ama iyi ki de öyle olmuş. Bana gününü anlatırdı, okulunu, sorunlarını. Konuşması, anlatış tarzı, her şeyiyle herkesten farklı gelmişti Gerçekten de öyleydi. Eşim bana karşı çok dürüsttür, hep bana olduğu gibi davrandı.Saatlerce onu dinler, hiç sıkılmazdım. Messengerda konuşmalarımız da 8 ya da 9 ay sürmüştü. Telefon numaramı istedi bir gün. İlk telefon konuşmamızda ben çok heyecanlandım. Eşimin ses tonu, konuşması çok etkileyiciydi. Görmeden sevmek çok güzelmiş bunu anladım. İyi ki de yaşayarak tecrübe etmişim. Eşim ilişkimiz başladıktan 9 ay sonra geldi. İlk buluşmamızda çok heyecanlıydı. Ben de ne yapacağımı bilmiyordum heyecandan. Çok sık görüşemediğimiz için aşkımız hep canlı kaldı. 8 yıldan sonra evlendik. Bu sene 4. yılımız dolacak evliliğimizde.İnternette tanıştık deyince insanlar tuhaf bakıyor ama önemli olan hayatta birbirini bulmaktır. Ruh eşimi internetten bulduğum için olumsuz yorum yapanlara, ya da ön yargıyla yaklaşanlara aldırış etmiyorum hiç. Sizin için de herşey dilediğiniz gibi olur umarım,

me
ne yaptın canım seni merak ettim var mı güzel haberler

Var evet ben varım ☺ 8 sene önce eşimle internetten tanıştık, ilk önce hiçbir şekilde flört vs bile olmadan arkadaşça konuştuk,hatta ilk mesajı ben attım Sonra konuşarak birbirimizi tanıdık. 1 ay kadar telefonda görüştükten sonra buluştuk, flörtleşmeye başladık ve sevgili olduk. Sonra ilişkimiz birbirimizi tanıyıp sevmeye başlayınca ciddiye bindi ve 3 senelik evliyiz şimdi bebek düşünüyoruz ☺ eşimi tanıyana kadar internetten birini bulup evlenmek bana hep piyango gibi, kumar gibi gelirdi tamamen şans işi yani. Bunun dürüstü var yalancısı var sapığı var vs tabi. Biz ender şanslı olan taraftanız. :) iyice tanımak çok önemli tabiki, öyle 1 ay 2 aydan bahsetmiyorum, biz tanıştıktan 3 sene sonra nişanlandık. konuşmalarından vs anlaşılır zaten karşıdaki insanın amacı. İyice tanımak için acele etmemek lazım.

Bende esimle ayni sehirden olmamiza ragmen internetten tanistik. Ilk bir ay hergün yazistik sadece.
Sonra Cep Numarami verdim. Iki hafta sonra ilk kez bulustuk bir kafe de oturduk sohbet ettik. Neylerden hoslandigimizi neleri önemsedigimizi konustuk. Beni arabasi ile eve birakmak istedi ama ben red ettim. Yakisi kalmazdi ilk defa bulustugum birinin arabasina binmek. Eve varinca mesaj attim ve böylece devam etti. 3 Gün sonraya yine anlastik. Böylece en az haftada 2-3 kez görüsürdük. Kendimize baya zaman tanidik birbirimizden emin olmak icin. Sonra Aileler tanisti Söz/Nisan -> Nikah -> Kina -> Dügün -> Balayi

Simdi ise mutlu mutlu yuvarlanip gidiyoruz ve devam gidecegiz insallah.

Esimden önce de benimle internetten tanismak isteyen oldu. Ama o iki insan benimle yanisira baska kizlara da yaziyormus. Herhalde bir liste yapip kim geri döner kim yüz verir diye siralama yapiyorlardi. Benim Esimle tanisirkende cok dikkatliydim. Ayni Sehirdeniz ama tanimiyor etmiyordum cünkü. Hic bir sekilde yalniz bir yerlerde gitmedim onunla güvenene kadar.

internet riskli bence çünkü insanlar nette gerçek kimliklerini rahatlıkla gizleyip kendilerini olduğunun dışında gösterebiliyorlar
özellikle evli erkekler bunu yapıyor
güvenilir site var mı ben açıkçası bilmiyorum

Oncelikle hersey nasip kismet meselesi..Nasibimiz kadar yasariz nasibimiz kadar mutlu oluruz, yani payimiza dusen neyse onu o kadar yapabiliriz..Internette tanismak evlenmek vs.. kapsamli bir konu..Evlendikten sonra kadin da erkek de intenette tanisma durumunu başa kalkabilirler.(bana yazan herkese yazar.. acaba nette beni aldatir mi..vs..)icinizde bu vb..suphelere yer vermemek icin en doğrusu dogal yollarla tanışıp mutlu bir yuva kurmak..Dogru insanla katsilasmaniz dilegiyle..

Netten birkaç kişi ile tanıştım genelde niyet cinsellik. Kabul etmeseler bile bir şekilde anlaşılıyor, işime gelmezse şutluyorum hemen. Sonuçta iki taraf da güvenmiyor bu şekilde başladığı için. Sosyalleşmek de zor olunca sosyal medya da bir yandan cazip geliyor. Sanırım kısmet bazı şeyler

Ne yaptınız konu sahibi merak ettim
0 000 selam. Duvarınıza yazacaktım ama gizliydi
Var mı bi gelişme merak ettim
me

ne yaptın canım seni merak ettim var mı güzel haberler

Sevgili kk sakinleri ve sevgili M Madamgonca Limonsuzzcay Lilruba
Bu konudaki son ve değişmeyecek fikirlerimle karşınızdayım.
Sorduğum soru biraz kişisel bir soruydu ve haliyle bir sürü farklı cevap geldi. Herkese bu konuda teşekkür ederim. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaştınız.

Kendi sorumun cevabına gelirsek; arkadaşlık, flört, evlilik kategorisindeki sitelerden ciddi ilişki veya evlilik niyetiyle tanışılmaz. Bu kesin ve son kararımdır. Oradaki herkes sadece cinsellik peşinde.Beyefendi görünenler bile cinsellik peşinde. Yani demek istediğim evlilik, flört, arkadaşlık sitelerinden hayır gelmez sayın kk üyeleri.
Ayrıca ben bu sitelerin yanına facebook, instagram ve bilimum sosyal fotoğraf sitelerini de koyuyorum.
Yani ben bu mecraların hepsinin tam bir çöp olduğunu düşünüyorum.
Bana diyeceksiniz ki, konuna bir sürü kadın netten tanıştıklarını yazdı.Evet yazdılar ama isterseniz bir daha o sayfaları okuyun. Çoğunluğu 15-10-5 yıl önce tanışmışlar. Bu zamanda 2019 yılında tanışılmaz. Eğer sadece cinsel partner arıyorsanız bir şey diyemem. Ama ciddi düşünen, sadece evlilik isteyen hemcinslerim uzak dursun. .Bence hiç bulaşmayın. O sitelerde ne düzgün erkek var ne de düzgün düşünen erkek var.
Özel hayatıma gelirsek güzel gelişmeler var:)
Biriyle tanıştım, arada ortak tanıdık yok ama linkedinde bilgilerimizi teyit ettik. Bana iş mail hesabından mail attı,bende ona attım. Eylül'de tanıştık. Şimdi 2 ay olmak üzere olan bir ilişkim var. Sınırlarıma çok saygılı. Özellikle ben evlenmeden cinsellik yaşanmasına karşıyım dediğimde beni garipsemedi. Bana saygı duydu. Zaten buradan güven duymaya başladım. İçime siniyor. Gayet çekici de buluyorum. Sürekli yanaklarını öpesim var:)
Tabi ki daha evlilik için biraz erken ama ona açık açık 1.5 yıldan sonrası eğer şartlar uygunsa fazla dedim.Sonuçta artık çocuk değiliz. Bu arada o da 35 yaşında. Sizce 1.5 yıldan sonra fazla değil mi? Ben 32 o 35 yaşında.Bir de ben evlenmeden aynı evde katiyen yaşayamam. Bu hem değer yargılarıma hem aile yapıma aykırı. O yüzden bunu söyledim.Bir de boğa burcu olarak belirsizliği hiç sevmiyorum bu arada o da sevmiyor:)
Bakalım neler olacak.. Ben değer verip, bunu ona gösteriyorum.Hakkımda hayırlı ise olsun diyorum. Ama karşıma erkek arkadaşım çıkmasaydı artık kadere bırakacaktım.
Tekrar demek istiyorum. Lütfen evlilik, flört, arkadaşlık sitelerinden uzak durun. Sadece üzülürsünüz, siniriniz bozulur. İşinde gücünde, dolu,bilgili, ahlaklı, size saygı duyacak birileri oralarda değil. Belki geçmişte vardı ama şu an bence yok. Ben uyardım bundan sonrası size kalmış..

Sevgili kk üyeleri hemcinslerim, Yanınızda terlediğinde bile öpmek isteyeceğiniz biri olmalı, sizin sınırlarınızı ihlal etmeyecek,saygı duyacak biri olmalı. Ve erkek sevmeli, özverili olmalı. İlişkimin resmiyete binmesini temenni ediyorum.Güzel dileklerinizi bekliyorum.. Umarım tüm evlenmek isteyen bekar kadınlar hayırlısıyla, kendi için doğru olacak insanla evlenebilir.
Bir gelişme olursa yazacağım..

Son düzenleme:
Evet niyet cinsellik..
Zaten sosyal medyadan tanışmasan bile çoğu erkeğin niyeti günümüzde cinsellik..
Burada sınırları koymak lazım.
Zaten senin sınırlarına saygılı değilse, seni tanımaya çalışmıyorsa boş ver gitsin..
Ama sosyal medya siteleri tam çöp..Bence uğraşmanıza değmez.
Evet evlilik kısmet..

Umarım size de, bana da nasip olur.

Valla benim kuzenim azar mı kazar mı ne halt ise oradan tanıştılar; evlendiler suan hamile iyiler yani ama b.k ta çıkabilir tabi
Umarım bebeğini sağlıkla kucağına alır..
Sizin kuzen çok istisna bence.. O yüzden o sayılmaz dermişim..

Öncelikle çooook sevindim bu gelişmeye inşallah tamamına erer mutluluğu bulursun canım
Peki nerde tanıştın? Baştan tüm şartları konuşmuşsunuz galiba direk evlilik niyeti ile mi bir araya geldiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…