Bence yüzyuze görüsmeden vermeyin. En kotü insta direkt mesaj yapabilirsiniz. Ama takip istegini kabul etmeyin yine. Zaten 1-2 hafta taniyip kalabalik bi ortamda yüzyüze gorüsmek en sagliklisi. Mesajda Wosvagen Beetle olup gercekte Vosvos çikan çok denk geliyorTaktiklere bak be.. Vay be..
Ne kadar sürede telefon numarası vermek güvenli peki??
Hayır ya her kesimden var zenci bile denk gelmişti
Bir deneyebilirim..Ben de vardir muhakkak diye üye olmustum işte.
Ama sonra ayriştırılmış hissettim kendimi.
Istersen dene ama tecrubeyle sabit.
Birkac ay kullanmistim ben bu programi
Aynı site değil farklı sitelere üye olup denedim bu 5 senede buluştuklarım da oldu güven duyamadım. kimi tipi uymadı vs. Bazen pes ettiğimde oldu sobra ara verip devam ettim yine.az önce maddeler halinde yazmissin taktikleri bunları uygula gerisi olur zatenPeki hiç bunalmadınız mı yanlış adaylardan? K Kahvetelvesimoon
Yargılamak için sormuyorum.
Ben 5 yıl değil 1 yılın sonunda umudumu keserdim..
Bence bize vereceğiniz çok taktik vardır..
Neleri yapmalıyız?
Neler yapmamalıyız?
Bir üye de eğer kısa kısa cevaplar gelirse, sana soru sormuyorsa ele demişti.Yazişmalardan güven hissedersin biraz telefona geçilir gerisi şansına kalmis
Valla sabır azim ve dikkat gerekiyor internetten evlenmek istiyorsanBir üye de eğer kısa kısa cevaplar gelirse, sana soru sormuyorsa ele demişti.
Öyle bir adaydan bir şey olmaz demişti..
Diğer siteler hangileri peki???Aynı site değil farklı sitelere üye olup denedim bu 5 senede buluştuklarım da oldu güven duyamadım. kimi tipi uymadı vs. Bazen pes ettiğimde oldu sobra ara verip devam ettim yine.az önce maddeler halinde yazmissin taktikleri bunları uygula gerisi olur zaten
Gonulden sevenler.Siberalem .pembepanjur.memures bunları hatirliyorumDiğer siteler hangileri peki???
1-2 Hafta mesajlaşıp öyle buluşmak diyorsunuz ama o zamanda duygusal bağlanmış olmaz mıyım?Bence yüzyuze görüsmeden vermeyin. En kotü insta direkt mesaj yapabilirsiniz. Ama takip istegini kabul etmeyin yine. Zaten 1-2 hafta taniyip kalabalik bi ortamda yüzyüze gorüsmek en sagliklisi. Mesajda Wosvagen Beetle olup gercekte Vosvos çikan çok denk geliyorSonra ugras dur.
Telefonda sesini duyman gerekir once1-2 Hafta mesajlaşıp öyle buluşmak diyorsunuz ama o zamanda duygusal bağlanmış olmaz mıyım?
Sıcağı sıcağına duygu oluşmadan iyi olmaz mı?
Kriterlerin neler uzak şehirden olurmu meselaDiğer siteler hangileri peki???
Anladım..Valla sabır azim ve dikkat gerekiyor internetten evlenmek istiyorsan
Tinder bende duymuştum. Burada da tasdiklendi.
Cinsellik içinmiş. Peki resimli miydi üyeliğiniz ondan mı yapışkan tipler denk geldi?
Veya resimli / resimsiz fark etmiyor mu?
Bir de hemen cinselliğe mi bağladılar konuşmayı?
Teşekkür ederim..Gonulden sevenler.Siberalem .pembepanjur.memures bunları hatirliyorum
Ay o günler geldi aklıma heyecanlı maceralı günlerdiTeşekkür ederim..
Evet, burada da telefonda 1,2 kez konuşulmalı diyen oldu.Telefonda sesini duyman gerekir once
Olabilir..K
Kriterlerin neler uzak şehirden olurmu mesela
Heyecanlı mı..Ay o günler geldi aklıma heyecanlı maceralı günlerdi
Anormal derken biraz daha açabilir misin?Hemen cinselliğe bağlayan da var ama çoğunun iletişimde anormal olduğunu düşündüm ben
Sanki sosyal yetenekleri düşük gibiydi
Resimliydi üyeliklerim