- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Sen gönülden sevenler sitesine üye ol ne bekliyorsun dahaYok daha bakmadım.
Tüm doneleri topluyorum şu an..
Ama denilenler tiktok için cinsel amaçlı kullanıldığı yönünde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gönülden sevenler sitesine üye ol ne bekliyorsun dahaYok daha bakmadım.
Bence evlenmemeniz için hiçbir engel yokBilmiyorum ki..
Eczacı sevgilim oldu biraz manyaktı..
O yüzden bir şey demeyeyim..Tepki göstermesinler..
Nasip diyeyim..
Altıncı hissiniz kuvvetli midir, sizce evlenebilecek miyim?
Sevgili Velvette de cevap verecektir ama ben de eklemek istiyorum.Tinder bende duymuştum. Burada da tasdiklendi.
Cinsellik içinmiş. Peki resimli miydi üyeliğiniz ondan mı yapışkan tipler denk geldi?
Veya resimli / resimsiz fark etmiyor mu?
Bir de hemen cinselliğe mi bağladılar konuşmayı?
belki tanistiklarinizdan olumsuz sonuçlar alabilirsiniz birdaha üye olmiycam bu sitelere diyebilirsiniz taa ki düzgün birine denk gelene kadar.birazda sabır gerekiyor bunun için.Yok daha bakmadım.
Teşekkür ederim.Bence evlenmemeniz için hiçbir engel yok
Aynen öyle nasip bu işler. Ama siz çok naif birine benziyorsunuz. Tanıştığınız kişilere hemen inanmayın olur mu ☺
İnanmıyorum..Sevgili Velvette de cevap verecektir ama ben de eklemek istiyorum.
Bahsettigim hicbir sitede fotograf kullanmadim, buna ragmen Tinder ve Siberalemde direkt cinsellik konusuluyordu. Hatta 1-2 kez tepki verdim, para mi istiyorsun niye kizdin dedi birisi. Onu hic unutmuyorum
Ne kadarlık bir sabır tahmini olarak?belki tanistiklarinizdan olumsuz sonuçlar alabilirsiniz birdaha üye olmiycam bu sitelere diyebilirsiniz taa ki düzgün birine denk gelene kadar.birazda sabır gerekiyor bunun için.
Ben 5 senede evleneceğim kişiyi bulmuştumbelki tanistiklarinizdan olumsuz sonuçlar alabilirsiniz birdaha üye olmiycam bu sitelere diyebilirsiniz taa ki düzgün birine denk gelene kadar.birazda sabır gerekiyor bunun için.
Aklımda..Sen gönülden sevenler sitesine üye ol ne bekliyorsun daha
Mesajlar gec geliyor, insta veya whatsappa gecelim diyenleri ele. Cimriler, mesaj hakkini baska yeni kizlarla tanismak icin harcarlar.Ne kadarlık bir sabır tahmini olarak?
Burada hemen bulup evlenen var ama 10 sene önce olmuş..
Ben bu devirde o kadar şanslı olacağımı sanmıyorum.
Olursam o sevinçle adak kestiririm dermişim..
Zaten ipuçlarını alıyorum;
1. Fotoğraf yok.
2. Mrb,slm gibi kısaltmalar kullananları ele.
3. Hemen laubali olanları ele (Selam güzellik vb)
4. Cinselliğe geçenleri hemen ele.
5.Hemen güvenme, temkinli ol.
Başka varsa alabilirim, hem diğer hemcinslerime de faydalı olur..
5 senede mi?Ben 5 senede evleneceğim kişiyi bulmuştum
5 senede mi?
Yani 5 senede mi tanıştınız?
Yoksa süreç 5 senede mi neticelendi?
[/QUOTE
Sitede aramalarim okadar sürdü 5 sene sonunda evleneceğim kişiyi buldum tanıştıktan 9 ay sonra evlendim
Evet islami evlilik sitesi diyorlar..
Hayır ya her kesimden var zenci bile denk gelmiştiEvet islami evlilik sitesi diyorlar..
Ama her kesimden yok mudur?
Bilemedim..
Bunu bilen var mı acaba?
Sadece islami kesim mi?
Ben de vardir muhakkak diye üye olmustum işte.Evet islami evlilik sitesi diyorlar..
Ama her kesimden yok mudur?
Bilemedim..
Bunu bilen var mı acaba?
Sadece islami kesim mi?
Taktiklere bak be.. Vay be..Mesajlar gec geliyor, insta veya whatsappa gecelim diyenleri ele. Cimriler, mesaj hakkini baska yeni kizlarla tanismak icin harcarlar.
Ayrica yazim imla kurallarina dikkat etmeyenler egitimsiz, profil bilgileri yanliş
Yazişmalardan güven hissedersin biraz telefona geçilir gerisi şansına kalmisTaktiklere bak be.. Vay be..
Ne kadar sürede telefon numarası vermek güvenli peki??