İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız.. Biliyorum maalesef ben de tıp okuyorum ama nedense istemediğini düşündüm ben ona bir şeyler sorarken o hiç bana bi şey sormayınca. O zaman ben tekrar bi şansımı deneyeyim :)
Dene tabi ki.. Baktın yeterli ilgiyi alamadın bir daha yazmazsın..
Mesela ben meslekdaşlarımı ukala buluyorum. Ama sen illa öyle bulacaksın diye bir durum yok..
Hatta halden anlarsın..

Çünkü ikinizde nöbet usulü çalışacaksınız..

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Hiç ortak arkadaş yok muydu?
Sanırım siz test etmişsiniz 5 ay, o güveni size vermiş..
Bu zamanda o kadar uğraşacak erkek kalmadı..
En azından benim çevremde ama olur umarım..

Mutluluğunuz daim olsun..

Reactions: N8M
Aminn inşallah çok teşekkür ediyorum Aynı şehir ama farklı yerlerd olduğumuz için hiç ortak arkadaş yoktu canım, görümcem bizim mahalledeki ekmek fırınında çalışıyormuş eşim hep gelip gidiyodum ama seni hiç görmedim diyo kısmet işte aslında yakınken uzakmışız gerçekten bişeyler hisseden yapar canım bend tahmin etmezdim olucakları ama eşimin tanışma isteği ve çabası beni cezbetti herald birde bikaç ay denetlemedende geçti sonra kaptım bence herkes evlenmeli, bekarlık güzel 24 yaşında evlendim bend çok rahat bi hayatım vardı hemd, ama evlilik dahaa güzel sorumluluk olduğu halde seviyor seviliyorsun daha ne olsun inşallah yakında sende diğer yarını bulursun

Reactions: 000
Evet, doğru insanla evlenince evlilik daha güzeldir.
Hep diyorum bekarlık bizim toplumda abartılıyor.
Yani rahat ama doğru insan olunca evlilik daha güzeldir..
Demek ki isteyen erkek, ilişki için emek veriyor.
Zaten ciddi ise göstermeli bunu.

İnşallah bende, isteyen herkes de güzel bir evliliğe kavuşur..

Anormal derken biraz daha açabilir misin?
Belki işime yarar bilgi öğrenirim..

Son bi' konuda adamın bana sorduğu garip soruları hatırlıyorsun değil mi?
Ben o adamla reelde tanıştım, sonradan kendisi bana tinder kullandığını söyledi laf arasında.
Gerçek hayatta tanışmak zor oluyormuş ve çaba sarf etmesi gerekiyormuş çok.
Sonra içimden istemsiz şu cümle geçti "Hıııı şimdi anlaşıldı bu kadar garip olduğun için oralardasın"
Bir önyargı oluşmuş yani bende.
Yani normal iletişim yollarını bilen insan böyle sorular sormaz zaten, sosyal olarak kabul edilmeyeceğini bilir.
Keza Borderline olan öyle anlatmama gerek yok hareketlerini meslektaşmışız biliyorsundur bu bozuklukları.
Bağımlı olan aynı şekilde herhangi bir şekilde iletişim kuramazdı, ciddi olarak ne bir negatif ne pozitif iletişimi yoktu. Bomboştu, sanki herhangi bir kişilik, tercih geliştirememiş hayata dair.
Bunları işte mesajda saklamak kolay oluyor veya belki bir buluşma saklarsın iki buluşma saklarsın sonunda açığa çıkıyor mutlaka sonra o profilinde başarılı, komik, hayat dolu gördüğün adam iki kelimeyi bir araya getiremiyor veya getirince de abuk subuk can sıkıcı konuşuyor.
Apptekilerin hepsi öyledir demiyorum belki can sıkıntısına giren vardır, öylesine giren vardır, seks için giren vardır vs iyi hikayeler duydum ama benim başıma gelmedi.
Ben couchsurfingdeki insanları beğendim ama orası böyle çıkma, sevgililik, aşk içinden ziyade arkadaşlık gibi, ama orada profiller daha ulaşılabilir olduğu için, mesela şikayettir, kötü referans yazmadır gibi şeyler olduğu için, bir de gezgin appi sonuçta insanların amacı gezmek, kültür tanımak falan o yüzden insanlar daha normaldi. Oradan birkaç kişiyle konuştum ama arkadaşlık amaçlı, romantik değil. Memnun kaldım, bir de orada beraber takılma şansın var sana yakındaki insanlarla, yani en kötü arkadaş edinirsin, kötü bile değil gerçi bu:)

Resmen eski jenerasyon gibi oldum..
Onlarda eskilerden bahsediyor hep..
Herkeste bir eski özlemi..
Zaman geçtikçe kişilere ulaşmak daha da kolaylaştı ve doyumsuzluk başladı. Nasıl olsa bir başkasını bulabilirim kafasıyla insanlar ilişkilerinde gereken fedakarlığı vermemeye başladı. Tabi ki iyilerde var bulabilenler de şanslı

Hikaye paylaşacak kadar zamanı varsa size mesaj atabilecek zamanıda var demektir.Eğer sadece siz sorunca kısa cevap yazıyorsa bence uğraşmayın derim
Paylaştığı bir hikayesine cevap vererek konuşmaya çalışmıştım ama mesajlarımı hep geç görüyordu yani bu yüzden meşgul olmasına bağladım o sırada hikaye paylaşmadı başka. Kısa değil ama düz cevaplar emojisiz uzatmadan ve hani bana soru sormak falan yoktu.

Yalnız bir erkek soru sormuyorsa dikkat et..
Seni tanımaya çalışmıyorsa sıkıntıdır.
İstersen içinde kalmasın son bir kez yaz ama baktın konuşmayı devam ettirmiyor veya o sana yazmıyor.

Bir daha hiç yazma..

Kesinlikle bu dediğinize katılıyorum.
İlişkiler değersizleşti..
Kimse artık karşıdaki kişi için emek vermek istemiyor.

Oradan oraya zıplıyor herkes..

Konunu hatırlıyorum. Gerçekten garip sorulardı..
Evet bazı asosyal insanlar da internette..
Mutlaka buluşunca anlaşılır. Hatta dikkatli olursan, ilk buluşmada bile anlayabilirsin..
Tinder bende duydum. O cinsellik temalı.. Tabi yurt dışındaki nasıldır bilmiyorum buradaki öyleymiş..
Oradan benim aradığım türde ilişki çıkması mucize olur.
Dediğin couchsurfing mecrasını ilk defa duydum. Bir bakayım.
Aslında önce arkadaş olmak daha mantıklı, o sırada eksilerini veya artılarını daha iyi görüyorsun.
Bir de kendini ilişki için kasmıyorsun..

Teşekkür ederim tavsiyelerin için..

Anam ben azarda tanıştım eşimle 10 dk durmuşumdur uygulamada resmen benimkini aldım çıktım
Hangi uygulama o ?
Azar mı hiç duymadım..
Aktif mi hala???

Hangi uygulama o ?
Azar mı hiç duymadım..
Aktif mi hala???
Aktiftir heralde çok olmadı çünkü biz tanışalı evleneli, ev arkadaşlarımla gırgırına girmiştik saçma insan dolu çünkü, görüntülü konuşma uygulaması rastgele insan çıkıyo önüne biz kendimizi göstermiyoduk tabi

İyi biri karşınıza çıkmış, sizin adınıza sevindim.
Teşekkür ederim..

1. Fotoğraf yok.
E yok artık

Şöyle yorumlara genel olarak baktım da tekrar yorum yapma ihtiyacı hissettim. Tinder bana para vermiyor bu arada

Sevgilimle tinderdan tanıştığımı belirttim. Ne kendisi ne de ondan önce tinderdan çıktığım kişiler “slm nbr are u sex” diyen tipler değildi. Normal arkadaş çevremde tanışamayacağım kişilerle tanışıp görüştüm.

Bu yüzyüze görüştüğüm kişilerin hiçbiri ben olayı cinselliğe getirmediğim sürece konusunu açmadı. Ve bu kişiler de istisnasız olarak “senin gibi birini burada görmek çok şaşırttı, insan 2 kelime konuşacak kadın bulamıyor” şeklinde sözler etti (klasik tavlama repliği olarak değil )

Direkt saçma salak yazanlar olmadı değil ama mesajlarını bile açmadım onların. Karşılıklı beğeni olmadan mesajlaşma olmadığı için zaten random birinin gelip size sarkıntılık etmesi mümkün değil. Doğru düzgün profilleri beğenince de insan (arada gözden kaçan oldu tabii) böyle gereksizlerle uğraşmak zorunda kalmıyor.

Konu sahibi 0 000 biliyorum siz evlenmeden önce cinsellik istemiyorsunuz. Bunu genel olarak yazdım o yüzden, belki yararlanmak isteyen başkası vardır diye.

Ha bu arada fotoğraflarım vardı. Zaten eşleşmemi arttıran da fotoğraflarımdı. 1 boydan, 1 ev hali doğal bir poz, 1 tane de normal bir selfie.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…