İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir üye de eğer kısa kısa cevaplar gelirse, sana soru sormuyorsa ele demişti.
Öyle bir adaydan bir şey olmaz demişti..
Hadi ya ben instagramdan birine yazmıştım ve kısa konuşmuştuk ama hep ben soruyordum o da düz cevap veriyordu. Sonra daha yazmadım ama sınavlarım bitince tekrar denerim demiştim üzüldüm şimdi neysee sıradaki!

Sene 2010 facede meşhur okey vardı oradan bayağı bir kişiyle tanışıp ekleşmiştik o yıllar geldi aklıma
Yine birgün o yolla biriyle tanıştık ekleştik vs derken işler ilerlemişti oturduğumuz şehirler farklıydı arada ki mesafeye rağmen geliyordu benim bulunduğum şehre ailemle vs de tanışmıştı ben de tabi ama kısmet olmadı ayrıldık tabi o zaman 20 yaşındaydım
Şimdi o evlenmiş ben de evliyim ama ayrılma aşamasındayım bu işler belli olmuyor işte insanın kendisiyle alakalı bir durum

Reactions: 000
Evet ya facede okey harikaydı

Büyük konuşunca her zaman dediğinin tersini yapacak değilsin bazen de ne oluyor biliyor musun bunu asla yapmam diyorsun ve o yapmam dediğin şeyi gerçekten yapmak istediğin ama yapamadığın bir duruma geliyorsun

Her kişi buna uymayabilir.
Belki o an sizin yazıştığınız çok yoğundu, işi vardı vs..
Özel durumlar olabilir..

Ama temkinli olun bence..

Valla Amal Clooney var 36 yasinda George Clooney ile tanisti ama internet degil
Bildigim kadariyla hayir etkinliginde tanismislar, kokteyl stili bir ortamda. George Clooney, Amal ablamizi gorup tanismak istemis sonrasi malum mutlu son

Valla cok mutlu olmanizi dilerim. Icimden bir ses oyle internete falan gerek kalmayacak diyor ya haydi hayirlisi

Keşke 2010 yılında olsam..
Daha çok güvenirdim nete..

Büyük konuşunca her zaman dediğinin tersini yapacak değilsin bazen de ne oluyor biliyor musun bunu asla yapmam diyorsun ve o yapmam dediğin şeyi gerçekten yapmak istediğin ama yapamadığın bir duruma geliyorsun
Evet oluyor..
Ama ben ne zaman büyük bir laf etsem onu yaşarken kendimi buluyorum..
Lanet midir nedir anlamadım..

George Clooney gibi biri gelse hayır demem asla..
Çok teşekkür ederim..
Keşke gerek kalmasa.Ama çevremden hiç düzgün biri çıkmayınca acaba mı dedim..
Son sevgilim çevremdendi, aldattı ondan sonra bu konuyu açmaya karar verdim.

Ama umarım dediğiniz gibi olur..

Evet acaba tekrar yazsam mıı şimdi bana bi heves geldi yine
Bence yazın.
Benim doktor tanıdıklarım var, gece nöbetlerinde buldukları yere kıvrılıp kedi gibi uyurlar..
Hepsi de çok çapkın değil.
Ama siz gene temkinli olun, en çok ilgi duyulan meslek grubu..

Temkinli ilerleyin..

Haklısınız.. Biliyorum maalesef ben de tıp okuyorum ama nedense istemediğini düşündüm ben ona bir şeyler sorarken o hiç bana bi şey sormayınca. O zaman ben tekrar bi şansımı deneyeyim :)

Bu olaya bend bi el atayım şimdi Acaba internetten ne olduğu belli olmaz diyenler, kocalarının ne olduğunu bilerek mi tanımışlar merak ettim Bend eşimle sosyal medyada tanıştım canım 1 yıl olmak üzere evleneli, daha çok çok kişiyi (görerek) tanışmıştım. Ama Eşim Herşeyim Şansım resmen hiç pişman değilim aksine keşke daha önce bulsaymış beni nasıl olduya gelince. İnstagram keşget bölümünde beni görmüş beğenmiş hemen mesaj attı, merhaba tanışabilirmiyiz diye, ben tabi herkes gibi önyargılıydım o zman cevap vermedim sürekli yazdı bıkmadan yazdı sürekli takip isteği attı ben reddettim profilden nerd olduğumu takip edip gittiğim her yere geldi cafede arkadaşlarla otururken, küt karşı masaya gelip oturuyodu bu böylr 5 ay devam etti sonra gerçekten vazgeçmiceğini anladım cevap vermeye başladım konuşmaya başladık, o gün bugündür hiç kopmadık çok şükür 6 ay kadar peşimden koşmasınıda sayarsak yaklaşık 2 yıl içinde evlendik çokta mutluyuz keşke daha önce cevap verseydim hemen alsaydın beni derim hep Son olarak ;tanışmak tesadüftür, arkadaşlık tercih, Aşk kaderdir. Kaderden kaçılmaz
Allah karşınıza hayırlı insanlar çıkarsın inşallah. Evli Mutlu yakında Çocuklu inşallah önyargılı olmayın derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…