- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
Hadi ya ben instagramdan birine yazmıştım ve kısa konuşmuştuk ama hep ben soruyordum o da düz cevap veriyordu. Sonra daha yazmadım ama sınavlarım bitince tekrar denerim demiştim üzüldüm şimdiBir üye de eğer kısa kısa cevaplar gelirse, sana soru sormuyorsa ele demişti.
Öyle bir adaydan bir şey olmaz demişti..
Evet ya facede okey harikaydıSene 2010 facede meşhur okey vardı oradan bayağı bir kişiyle tanışıp ekleşmiştik o yıllar geldi aklıma
Yine birgün o yolla biriyle tanıştık ekleştik vs derken işler ilerlemişti oturduğumuz şehirler farklıydı arada ki mesafeye rağmen geliyordu benim bulunduğum şehre ailemle vs de tanışmıştı ben de tabi ama kısmet olmadı ayrıldık tabi o zaman 20 yaşındaydım
Şimdi o evlenmiş ben de evliyim ama ayrılma aşamasındayım bu işler belli olmuyor işte insanın kendisiyle alakalı bir durum
Büyük konuşunca her zaman dediğinin tersini yapacak değilsin bazen de ne oluyor biliyor musun bunu asla yapmam diyorsun ve o yapmam dediğin şeyi gerçekten yapmak istediğin ama yapamadığın bir duruma geliyorsunBen evreni geçtim..
Hayatta büyük konuştuğum herşeyi yaşadım diye evlilik konusunda büyük konuşuyorum bunla kesin evlenmem evlilikte asla asla bunu yapmam diye..
Sonuç büyük konuşmalarım bile netice vermedi..
Her kişi buna uymayabilir.Hadi ya ben instagramdan birine yazmıştım ve kısa konuşmuştuk ama hep ben soruyordum o da düz cevap veriyordu. Sonra daha yazmadım ama sınavlarım bitince tekrar denerim demiştim üzüldüm şimdineysee sıradaki!
Evet haklısınız. Yazdığım kişi zaten baya yoğun biri ve nöbetteydi hikayelerinden görmüştüm. Belki de sebebi oydu.Her kişi buna uymayabilir.
Belki o an sizin yazıştığınız çok yoğundu, işi vardı vs..
Özel durumlar olabilir..
Ama temkinli olun bence..
Keşke 2010 yılında olsam..Sene 2010 facede meşhur okey vardı oradan bayağı bir kişiyle tanışıp ekleşmiştik o yıllar geldi aklıma
Yine birgün o yolla biriyle tanıştık ekleştik vs derken işler ilerlemişti oturduğumuz şehirler farklıydı arada ki mesafeye rağmen geliyordu benim bulunduğum şehre ailemle vs de tanışmıştı ben de tabi ama kısmet olmadı ayrıldık tabi o zaman 20 yaşındaydım
Şimdi o evlenmiş ben de evliyim ama ayrılma aşamasındayım bu işler belli olmuyor işte insanın kendisiyle alakalı bir durum
Ya keşke.. ben de çok isterdim o dönemlere geri gitmeyiKeşke 2010 yılında olsam..
Daha çok güvenirdim nete..
Evet oluyor..Büyük konuşunca her zaman dediğinin tersini yapacak değilsin bazen de ne oluyor biliyor musun bunu asla yapmam diyorsun ve o yapmam dediğin şeyi gerçekten yapmak istediğin ama yapamadığın bir duruma geliyorsun
Doktorsa normaldir..Evet haklısınız. Yazdığım kişi zaten baya yoğun biri ve nöbetteydi hikayelerinden görmüştüm. Belki de sebebi oydu.
George Clooney gibi biri gelse hayır demem asla..Valla Amal Clooney var 36 yasinda George Clooney ile tanisti ama internet degil
Bildigim kadariyla hayir etkinliginde tanismislar, kokteyl stili bir ortamda. George Clooney, Amal ablamizi gorup tanismak istemis sonrasi malum mutlu son
Valla cok mutlu olmanizi dilerim. Icimden bir ses oyle internete falan gerek kalmayacak diyor ya haydi hayirlisi
Evet acaba tekrar yazsam mıı şimdi bana bi heves geldi yineDoktorsa normaldir..
Resmen eski jenerasyon gibi oldum..Ya keşke.. ben de çok isterdim o dönemlere geri gitmeyi
Bundan 10 yıl sonra da ah 2019 ne güzel zamanlardı diyeceğiz muhtemelenResmen eski jenerasyon gibi oldum..
Onlarda eskilerden bahsediyor hep..
Herkeste bir eski özlemi..
Bence yazın.Evet acaba tekrar yazsam mıı şimdi bana bi heves geldi yine
Olabilir..Bundan 10 yıl sonra da ah 2019 ne güzel zamanlardı diyeceğiz muhtemelen
Haklısınız.. Biliyorum maalesef ben de tıp okuyorumBence yazın.
Benim doktor tanıdıklarım var, gece nöbetlerinde buldukları yere kıvrılıp kedi gibi uyurlar..
Hepsi de çok çapkın değil.
Ama siz gene temkinli olun, en çok ilgi duyulan meslek grubu..
Temkinli ilerleyin..
Kesinlikle öyleOlabilir..
Dersem bile hiç şaşırmam..
Çok klişe ama insan ilişkileri giderek çıkarcı ilişkilere kayıyor maalesef..