Pembe panjur .siberalem .memur es .bunlar iyi degil
Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var
çok teşekkürler darısı size olsun işallahÇok sevindim...
Hayırlı olsun..
Demek ki nasipmiş..
Ben şuna inanıyorum. Herkesin bir kısmeti mutlaka vardır. Ya karşına çıkmıştır sen istemedin ya değerlendirmek istemedin olmadı bir sekilde. Benim teyzemde hiç evlenmedi. Yası 55 falan ama isteyenler oldu hep kendisi bahane buldu. Istese evlenirdi. Kimisini uzak Şehirde diye istemedi kimisini tek çocuk diye istemedi vs.Inanmıyorum..
Fecahat bir durum..
Nolacak sonumuz yahu?...
Benim gecende bir Arkadaşımın abisi evlendi. Nerede tanışmışlar dedim Facebook ta bir Arkadaşının Arkadaşıymış ortak arkadas yani. Ama Facebook'ta Görmüş. Arkadaşına sormuş bu kim diye sonra ekleyebilir miyim Demiş eklemiş. Sende arkadaşlarının arkadaşlarına bakabilirsin. Sonra güvendiğin bir arkadasınsa sorarsın senin listende böyle birini gördüm bu kim ben bunu tanımak istiyorum diye. Arkadas ortamında diyenlerde zaten hep öyle tanışıyor.Ağzı olan konuşuyor işte..
Teşekkür ederim araştıracağım..
Yalnız sayfaları bir daha okudum.
Buraya yazanların bir kısmı ortak arkadaş kanalıyla tanışmış.
Sadece internetten başlangıç yapmışlar.
Ama ortak arkadaş referansı varmış.
Çoğunun mutlu olması ondan galiba..
aynen kesinlikle doğru insan olması önemliAmin..
Amacım elimden geleni yapmak..
Yoksa kaderde yoksa olmaz zaten..
Ne yaparsan yap olmaz..
Evlilik başka bir şey..
Mesela bireysel çabaya çok inanırım.
Bir hedefin için çabalarsın ulaşırsın veya denersin çoğunlukla senin elindedir.
Ama bu evlilik konusu sırf senin elinde değil.
Karşı taraf faktörü de var.
Ben yapılan evliliklerin çoğunun günümüzde aman evleneyim de evde kalmış(!) demesinler diye yapıldığını düşünüyorum.
Eğer bizde öyle düşünsek 25 civarı evlenirdik.
Çünkü bana da talip cıktı size de çıkmıştır.
Ama olay birbiriniz için doğru insanı bulmak.
Ben bunun için uğraşıyorum.
Ama sonuçta olmayadabilir.
Ama en azından çabaladım olmadi derim.
Merhaba canım öncelikle belirtmek istiyorum ki bende bekarım ve aynı yaşlardayız seni en iyi anlayacak kişilerden biri olduğumu düşünüyorum o nedenle hiç yadırgamadım konunu... Kulüpte çoğu zaman mesajlarına şahit oldum son derece ne istediğini bilen düzgün karakterli ve temiz niyetli bir insan olduğunu hissediyorum... O nedenle internet bizim gibi iyi niyetli insanlar için çok riskli gibi geliyor... Heleki tanıdıkların aracılığıyla 10 numara adam diye tanıştırılıp fos çıkan karekterleri görünce internet daha da korkunç bir yer gibi geliyor... Benim arkadaşça fikrim şuan duygusal olarak evliliğe ihtiyaç duyduğun için bu yolu tercih ediyorsun ama bu çıkmaz bir yol olabilir... Istersen hayatta başka güvenli ihtimalleri denemeye devam et...sonra üzülmeni istemem..malesef çok tilki var ve eğlenmek amaçlı takılıyorlar sen iyi niyetlerle çıktığın yolda yara alabilirsin bunu yapma derim canım...Ama illa deneyeceksen instadan ortak arkadaşlarının da tanıdığı biri olsun en azından... Evlilik riske atılacak bişey değil...hele ki bu kadar beklemişsek adım atmaya deymeli öyle değil mi...
Mesut Süre nin ilişki testi videolarını izlemenizi tavsiye ederim.Onların aralarında internetten tanışan çiftler mevcut.Daha iyi gözlemlersiniz.Bence iş tanışma yolunda değil karşındakini tanıyabilmekte.Mesleğiniz gereği bu konuda başarısız olacağınıza da ihtimal vermiyorum.Ne yalan söyleyim ben de düşünmüyo değilim ama özgüven yetersizliğim ve asosyalliğim beni buna iten.(evdeki baskı ve huzursuz ortam da bonusu)
Ben evlendim ayni semtte otryorduk yanistk coklarmizda var
Aynı benim annem☺23 yasinda evlenmeyi düşündüğüm biri olmuştu. Çok sasirmislardi bu yasta evlilik mi olur diye:)Evet evlilik kader buna artık iyice bende inandım.
Bu kadar çabalayacağımı beklemiyordum.
Ondan şaşkınım.
Hep annem okuluna işine odaklan evlilik nasılsa olur dedi.Ama olmadı..
Kısmet..
Benim arkadaşım var, 8 yıllık evli, 5 yaşında kızı var, maşallah çok mutlular. Onlar bir sözlükte tanıştılar. Birbirlerinin dış görünüşlerinden önce fikirlerinden hoşlandılar. Uzun süre herşey üstüne konuşup sonra beklentisiz şekilde görüştüler. Sonuç yandım yandımresimleri görmüşlerdi tabi, telefonda konuşmuşlardı ama beynine aşık olduğu insanı karşıda görünce bizim kız direk aşık :) 1 yıl sonra evlendiler. Arkadaş eş bulma siteleri yada flört aplikasyonlarından olacak iş değil ama bu şekilde olabilir.
Ben şuna inanıyorum. Herkesin bir kısmeti mutlaka vardır. Ya karşına çıkmıştır sen istemedin ya değerlendirmek istemedin olmadı bir sekilde. Benim teyzemde hiç evlenmedi. Yası 55 falan ama isteyenler oldu hep kendisi bahane buldu. Istese evlenirdi. Kimisini uzak Şehirde diye istemedi kimisini tek çocuk diye istemedi vs.
O biraz seçici olmaktan da kaynaklanıyor.
Benim gecende bir Arkadaşımın abisi evlendi. Nerede tanışmışlar dedim Facebook ta bir Arkadaşının Arkadaşıymış ortak arkadas yani. Ama Facebook'ta Görmüş. Arkadaşına sormuş bu kim diye sonra ekleyebilir miyim Demiş eklemiş. Sende arkadaşlarının arkadaşlarına bakabilirsin. Sonra güvendiğin bir arkadasınsa sorarsın senin listende böyle birini gördüm bu kim ben bunu tanımak istiyorum diye. Arkadas ortamında diyenlerde zaten hep öyle tanışıyor.
Ama nasip olmayınca kısmet olmaz ki..
Eğer kısmet olacak olsa olurdu..
aynen kesinlikle doğru insan olması önemli
ruh eşi diye de birşey var