İnternetten tanışıp evlenen arkadaşım var. Çok da mutlular.
Ama tanıştıkları ortam arkadaşlık, evlilik sitesi tarzı bir yer değil. Oyun oynarken tanışmışlardı, konuşa konuşa sevip evlendiler.
Bu çağda internetten tanışıp evlenmek normal. Bir hobi grubu olur, ilgi alanlarınızla ilgili bir platform olur, tanışıp kaynaşırsınız, normal geliyor bana.
Ama rastgele biriyle tanışmak ya da arkadaşlık sitelerinden birini bulup buluşmak çok daha riskli.
O tarz yerlerde şansınızı deneyecekseniz kendinizi riske atmayın bence.
Evet o en garantisi..
Iste o internet olmuyor ortak arkadaş vesilesi oluyor.
Benim arkadaşlarımın tanıdıkları evli hep..
Yaş 32 olunca böyle oluyor maalesef.
Aynı benim annem☺23 yasinda evlenmeyi düşündüğüm biri olmuştu. Çok sasirmislardi bu yasta evlilik mi olur diye:)
Belki zamanına vardır. Zaten bası Şeyler olacaksa illa ki oluyor kaçınılmaz :))
O zaman Sözlük ve forum sitelerine üye olun.
Tınder ı da deneyin ama dikkatli olun.
Instagram kullanıyorsanız orada çeşitli sayfalar oluyor siyasi felsefi dini vs kendi fikirlerinize uyan bir sayfaya yorum yaparsanız oralardan da arkadaşlık isteği geliyor. Eğer düşünceleriniz uyuşursa dışarda da görüşürsünüz. Niyetinizin ciddi olduğunu baştan belirtin ama birkaç kez görüşürsünüz baktınız karsı taraf ciddi bir izlenim vermiyor o zaman daha görüşmezsiniz.
Tinder olayını düşünmüyorum.
Orası çok cinsellik dolu.
Ama başka bir evlilik sitesi ve eksisozluk olayini deneyebilirim.
Ilk bir iki görüşmede ciddi mi cinsellik odaklı mi anlarım gibime geliyor.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim..
Bir de akışına bıraksam iyi olacak..
Onu da deneyeceğim...
aslında bazen de hiç beklemediğiniz zaman da geliyor yaArtık var mı bilmiyorum..
Kesin benim ruh eşimde bir sorun var..
Gelemedi gitti..
Evet kesinlikle en önemlisi zaten akışına bırakabilmek :)
Sen elinden geleni yap gerisi nasip kısmet artık :)
Onu bir yapabilsem herşey çözülecek zaten..
Taktik varsa alabilirim bir dal:)
Ekşi değil, eskiden çok aktif olan bir sözlüktü şimdi pek giren eden yok. Ama aynı mantık, sözlük mantığı. Sizde mesela hobi forumlarına yada mesleki forumlara takılabilirsiniz. Benim mesleki forumdan edindiğim abi vardı mesela, başım sıkışınca arıyordum. Aynı zevk ve mesleklere sahip insanlar İnternet ortamında da daha çabuk kaynaşıyor.
Yoksa bu sözlük dediğiniz eksisozluk mü???
Burada da oradan tanışan bir üye var.
Bana da orayı söyledi..
Hahhaaah :)) sigara gibi oldu bu :)
Ne zaman bu düşüncelerini akışına bıraktığında o zaman kendini ciddi bir ilişki içinde bulacaksın
Genelde saldığın zaman oluyor.
Tabi ki neyin nasıl olacağını bilmiyoruz kiBana da öyle geliyor..
Mesela çocuk hiç umursamıyorum.Çoğu kişi umursamadığın için evlensen hemen olur uğraşmazsın diyorlar.
Çünkü çocuk çocuk diye takınca da olmuyormuş
Aynı evlilik meselesi gibi..
Ben en iyisi kendime bireysel uğraşlar bulayım..
Ilgim dağılsın..
Itiraf edeyim burada bazen evli kadınların konularını okuyorum o da beni yatıştırıyor.
Demek ki hayırlı biri olmaz ise böyle olur diye düşünüyorum.
Benim internetten tanıştıklarım oldu baya. Artık dijital çağda yaşıyoruz, normal bu tarz tanışmalar:)
Şuana kadar karşıma düzgün biri çıkmadı, bilmiyorum belki de bana denk gelenler öyleydi. Ama sıcak bakıyorum yine de denenebilir bence..
Umarim dilediğiniz herşey olur.aslında bazen de hiç beklemediğiniz zaman da geliyor ya
odak noktanızı mı değiştirseniz
birde bu yöntemi deneyin
ben tam evlilik defterine kapattım artık dedim, kesin kararlıydım yüksek lisans için üniversiteye kayıt yaptırdım
sonra ruh eşim olmayan 2.eş kişisiyle tanıştım hatta ilk görüşmede ben evlilik düşünmüyorum filan dedim, sonra olaylar nasıl gelişti anlamadan, gittim derslerin başladığı gün okuldan kaydımı sildirdim
sonuç yaklaşık 2 yaşında bir bebeğim var ve boşanma aşaması
bazen diyorum yüksek lisans yapsaydım, şuan belki de bambaşka bir hayatım vardı
ama inşallah 10-20 yıl sonra da olsa yapmak istiyorum kısmetse
yani sonuç olarak çok düşünmek, istemek belki de bazen ters etki de yapıyor olabilir mi
tamam düşünün, isteyin ama kalpte mi kalsa
düşüncelerde davranışlarda farklı şeyler mi yapmak lazım acaba
Faceboktan tanstk kader cidden 8 9 sene onceden birbirmizi gormustuk berberde clsyrdu esim kardesmi gotryrdm ordan tabidik ole devam etti gercektn kader kisnet yaniHayırlı olsun..
Hangi mecradan tanıştınız?
Eyvallah faydası olursa ne mutlu bizeUmarim dilediğiniz herşey olur.
Olacağı varmış.
Benim kuzenimde evlendi boşandı.
Aslında istemiyordu sanki basiretim bağlandı yapamadım birşey dedi.
Benim bireysel amaçlar bulmam lazım.
Anca öyle bu konudan ilgimi çekerim.
Bir de burada bekar hemcinslerimin evlenemedim konularını okumak yerine evlilerin sorunlarını okuyabilirim.
Ters etki yapabilir..
Verdiğiniz öğüt için teşekkür ederim..
Tam benim söylemek istediklerim :)) hatta bende benzer şeyler yazdim, ama sanki sen daha mi iyi açıklamışsın :)
Aynen işte ha Internet, ha bir seminer ya da parti - sonuçta her yerde yabanci yabancidir ve zaman geçirilerek tanımak gerekir.
Herhangi bir Kurs‘ta tanışılan kişi de evli çıkabilir?
Cinsellik isteyenler de oldu, bir de hem karakter hem de yaşam tarzı olarak bana uygun olmayanlar karşıma çıkmıştı. Bunları görünce zaten bi yerden sonra kesiliyor muhabbet. Sadece birisiyle uzun sürdü, kafa yapılarımız uymuştu onla. Ama o da ciddi bi ilişki istemiyordu. Evliliğe falan hiç sıcak bakmıyordu. O da olmadı yani.Düzgün derken?
Sırf cinsellik düşünen mi cıktı?
Bende düşünüyorum da cinsellik düşkünü tipler olursa uğraştığıma değmez bir de yıpranırım.