İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahhaaah :)) sigara gibi oldu bu :)
Ne zaman bu düşüncelerini akışına bıraktığında o zaman kendini ciddi bir ilişki içinde bulacaksın :KK66:
Genelde saldığın zaman oluyor.

0 000 tatlım sanırım biz bunu yapmalıyız yaa....Enerjimizi yoğunlaştırıyoruz ya tıkıyoruz akışı sanki...Napsak da başka şeylere yönelsek bilemedim ki :KK70:

0 000 tatlım sanırım biz bunu yapmalıyız yaa....Enerjimizi yoğunlaştırıyoruz ya tıkıyoruz akışı sanki...Napsak da başka şeylere yönelsek bilemedim ki :KK70:

Çok takıyoruz canım..
Ondan olmuyor bence de..
Niye böyle olduk ya..

Bence düğün sezonu geldi ondan oldu.. :confused: :ıslık:

Evet hemen evlilik amacı olmayan yerler daha iyi diyorlar.
Eksi sözlük düşünüyorum.

Acaba olur mu?
Ordan burayı takip edip kendilerine tiye alacak konu çıkarmak isteyen çok var.şimdi gardlarını almış bekliyor olabilirler kadınlar kulubünün 30 yaş üstü bekar üyeleri basıcak forumu dikkatli olun diye bir başlık bile açılabilir :KK48:

• Komik
Reactions: 000
Ordan burayı takip edip kendilerine tiye alacak konu çıkarmak isteyen çok var.şimdi gardlarını almış bekliyor olabilirler kadınlar kulubünün 30 yaş üstü bekar üyeleri basıcak forumu dikkatli olun diye bir başlık bile açılabilir :KK48:

Yahu sormayın ya..
Orada arada 30 yaş üstü bekar kadın diye başlıklar açılıyor..

Çok ayıp ya..
Bir de nickimi öğrenip aynı nickle acarsa saldırın diyorlarmış tövbe ya..

Tabi ki neyin nasıl olacağını bilmiyoruz ki
Ne zaman ne yaşayacağımızı da
Benim teyzem mesela 45 yasından sonra anne oldu.
Hiç beklemiyordu. Demek ki onun için Hayırlısı öyleymiş.
Belli olmaz. Hayat sürprizlerle dolu.
Bireysel uğraşlar bul kendine bak kendi kendine mutlu ol. Zaten mutlu olan insanlar daha çok fark ediliyor.

Hayırlı olsun..
Normal yolla mi oldu?
Inanın çocuk konusunda rahatlık var.
Çünkü kuzenlerden görüyorum çocuk çok matah değil.
Ama evlenen yaşıtlarımı görünce çok özeniyorum..

Bakalım uğraşlar bulacağım..

Tabi ki neyin nasıl olacağını bilmiyoruz ki
Ne zaman ne yaşayacağımızı da
Benim teyzem mesela 45 yasından sonra anne oldu.
Hiç beklemiyordu. Demek ki onun için Hayırlısı öyleymiş.
Belli olmaz. Hayat sürprizlerle dolu.
Bireysel uğraşlar bul kendine bak kendi kendine mutlu ol. Zaten mutlu olan insanlar daha çok fark ediliyor.

Hayırlı olsun..
Normal yolla mi oldu?

Hayırlı olsun..
Normal yolla mi oldu?

Evet evet doğal yollarla hatta kendisi de beklemiyormuş menspozda girdim sanırken hamile OLdupunu öğreniyor :))

• Komik
Cinsellik isteyenler de oldu, bir de hem karakter hem de yaşam tarzı olarak bana uygun olmayanlar karşıma çıkmıştı. Bunları görünce zaten bi yerden sonra kesiliyor muhabbet. Sadece birisiyle uzun sürdü, kafa yapılarımız uymuştu onla. Ama o da ciddi bi ilişki istemiyordu. Evliliğe falan hiç sıcak bakmıyordu. O da olmadı yani.
Tinder a falan girme sakın:) Oranın amacı çok belli.

Yok biliyorum..
Orası benim için mimli..
Ben cinsellik aramıyorum yani arıyorum da evlilikte arıyorum.

O yüzden evlenmek isteyen birisi lazım bana..
Peki gercekten dürüst birileri çıkıyor mu ?

Ekşi değil, eskiden çok aktif olan bir sözlüktü şimdi pek giren eden yok. Ama aynı mantık, sözlük mantığı. Sizde mesela hobi forumlarına yada mesleki forumlara takılabilirsiniz. Benim mesleki forumdan edindiğim abi vardı mesela, başım sıkışınca arıyordum. Aynı zevk ve mesleklere sahip insanlar İnternet ortamında da daha çabuk kaynaşıyor.

Olabilir aslında..

Teşekkür ederim.

Faceboktan tanstk kader cidden 8 9 sene onceden birbirmizi gormustuk berberde clsyrdu esim kardesmi gotryrdm ordan tabidik ole devam etti gercektn kader kisnet yani

Hayırlı olsun..

Aynen kader kısmet..

Evet evet doğal yollarla hatta kendisi de beklemiyormuş menspozda girdim sanırken hamile OLdupunu öğreniyor :))

Cok iyi ya..
Sevindim..

Benim annemde kardesimi 37de normal hamile kalarak doğurdu.. olunca oluyor..

Eyvallah faydası olursa ne mutlu bize :KK74:
aynen kuzeninizin yaşadığını iki kere yaşamış biri olarak basiret bağlanmasının ne demek olduğunu biliyorum sanırım :KK70:
kesinlikle bireysel amaçlarınız olsun, turlara gezilere, sosyal yardım platformlarına katılın,
sivil toplum kuruluşlarına filan gönüllü üye olun, kurslara gidin yemek kursu vs olabilir kafanızı dağıtacağınız şeyler olsun
huzurevleri, kimsesiz çocuklar yararına yapılan etkinlikler vs. de olabilir
ama burdaki evlilerin sorunlarını okumak konusunda kararsız kaldım
sonuçta doğru insanı bulan insanların çok güzel evlilikleri var ama onları burda bulabilir misiniz bilmiyorum
çünkü burda gerçekten sorunları dertleri olan insanlar var :cool:
En son çare kendimi ferahlatmak için okuyorum.
Çünkü bazen çok üzülüyorum.
Kendi kendime telkinler ise yaramıyor.
O zaman burayı okuyup bak cikolataveturkkahvesi belki evli olsan mazallah bu olurdu diyorum.
Tabi her zaman değil.
Daha çok yorum atmak için okuyorum.
Çok ekstrem kötü hikayeler olunca bu dediğimi diyorum.

Bırakmak lazım çünkü çok istediğin herşey senin imtihanındır diye söz var.

En son çare kendimi ferahlamak için okuyorum.
Çünkü bazen çok üzülüyorum.
Kendi kendime telkinler ise yaramıyor.
O zaman burayı okuyup bak cikolataveturkkahvesi belki evli olsan mazallah bu olurdu diyorum.
Tabi her zaman değil.
Daha çok yorum atmak için okuyorum.
Çok ekstrem kötü hikayeler olunca bu dediğimi diyorum.

Bırakmak lazım çünkü çok istediğin herşey senin imtihanındır diye söz var.

Çikolata ben bıraktım bugün itibariyle...

Cidden bıraktım...

İstemiyorum artık ya cidden nasıl desem birden bir soğuma geldi

Yillar once yasadigim olayi anlatayim. :KK70: Kuzenim sevgilisiyle bulasacakti ve klasik ciftli bulusma yapalim dedik. Kuzenim beni, kuzenimin sevgilisi de bir arkadasini davet etti. 4 kişi olacaktik.
Bu tanistirildigim herifle iyi anlastik ve o gorusmeden sonra flort ettik baya baya.
Ben o zamanlar sosyal medya vs kullanmiyorum ustelik. Neyse bu herifin sosyal medyasina bakmak icin girerdim arada.
Allah nasil bir yol gosterdiyse onca fotografin ve yorumun arasindan bir hatun dikkatimi cekti oyle canimli cicimli bir yorumu da yoktu. Kizin profiline bbbiiiir girdim. Benim bu flort ettigim herifle birlikte boooy booyyy fotograflari yillardir birliktelermiş ve nişanlilarmiś. İsteme, nişan, tuzlu kahve fotograflari filan. 😂😂😂😂

Arkadaşi resmen susmuş bu duruma, herifin profilinde sevgilisi olduguna dair minnacik birşey bile yoktu. Sebebsizce o kizin profiline girmesem daha devam ederdi bu rezillik heralde.

Inanmıyorum..
Normal hayatta bile insanlara güvenemiyorsun.
Resmen Allah size yardım etmiş de o pisliği göstermiş.

Ben olsam kıza ulaşır adamı (!) Rezil ederdim.

Çikolata ben bıraktım bugün itibariyle...

Cidden bıraktım...

İstemiyorum artık ya cidden nasıl desem birden bir soğuma geldi

Neyi bıraktın?
Evlilik istemeyi mı?

Niye ki konunda mı üzdüler Seni?

Evli birini örnek verdim ama kendimi de yazayım da tam olsun. İnstagramımda herifin biri ekli. Böyle kaslı, yakışıklı bir şey, boyu posu yerinde. Ben bunu takibe aldım. Arkadaşlarının yorumlarına kadar okudum hesabında. Amacım nasıl biri olduğunu anlamak. 2 ay kadar devam etti. Aşık olmadım ama hoşlantı oldu. Sonra mesaj attım bir gün. İçerik de hobisi ile ilgili idi. Klasik numaralar :) Biz sohbete başladık. O da benden hoşlandı ve bunu söyledi. O şekilde ilişkiye başladık. Ben sonradan itiraf ettim aslında ilk hoşlanan bendim, sana yürüdüm diye. Uzun süredir birlikteyiz, şu an nişanlıyız. Hayatımdaki şans diye düşünüyorum kendisi için. Uyumluyuz. Seviyor, sahip çıkıyor. Evlilik için de kendisi çok istekli oldu hep. Ben evlilikten, çocuktan korkardım ama onun için istedim sadece. Evlilikte ne olur bilmiyorum ama şu an için mutluyum. Aramızda da 600 km vardı bu arada. Kaderimizi biz yazıyoruz sonuçta. Size yapılan tepkiyi anlayamadım. Herkes sevmek, sevilmek ister. Evlenmek istemek de gayet doğal bir durum. İnşallah düzgün birini bulursunuz, mutlu bir yuva kurarsınız.

Inanmıyorum..
Normal hayatta bile insanlara güvenemiyorsun.
Resmen Allah size yardım etmiş de o pisliği göstermiş.

Ben olsam kıza ulaşır adamı (!) Rezil ederdim.

Hicbisey yapmadim sadece 2 laf edip çekildim kenara ve iletisim yollarimi kestim.

Kiza ulaşsam adam rezil filan olmazdi cunku kiz ayrilacak yapida biri degilmiş. Zaten ayrilacak biri olsa iş bana gelene kadar anlardi birseyleri, evlendikten sonra da ihanete ugramistir muhtelen cok kez. :)
Bazilari gormek istemiyor.

• Beğen
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X