İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba canım öncelikle belirtmek istiyorum ki bende bekarım ve aynı yaşlardayız seni en iyi anlayacak kişilerden biri olduğumu düşünüyorum o nedenle hiç yadırgamadım konunu... Kulüpte çoğu zaman mesajlarına şahit oldum son derece ne istediğini bilen düzgün karakterli ve temiz niyetli bir insan olduğunu hissediyorum... O nedenle internet bizim gibi iyi niyetli insanlar için çok riskli gibi geliyor... Heleki tanıdıkların aracılığıyla 10 numara adam diye tanıştırılıp fos çıkan karekterleri görünce internet daha da korkunç bir yer gibi geliyor... Benim arkadaşça fikrim şuan duygusal olarak evliliğe ihtiyaç duyduğun için bu yolu tercih ediyorsun ama bu çıkmaz bir yol olabilir... Istersen hayatta başka güvenli ihtimalleri denemeye devam et...sonra üzülmeni istemem..malesef çok tilki var ve eğlenmek amaçlı takılıyorlar sen iyi niyetlerle çıktığın yolda yara alabilirsin bunu yapma derim canım...Ama illa deneyeceksen instadan ortak arkadaşlarının da tanıdığı biri olsun en azından... Evlilik riske atılacak bişey değil...hele ki bu kadar beklemişsek adım atmaya deymeli öyle değil mi...💜💜💜

• Muhteşem
Reactions: 000
Mesut Süre nin ilişki testi videolarını izlemenizi tavsiye ederim.Onların aralarında internetten tanışan çiftler mevcut.Daha iyi gözlemlersiniz.Bence iş tanışma yolunda değil karşındakini tanıyabilmekte.Mesleğiniz gereği bu konuda başarısız olacağınıza da ihtimal vermiyorum.Ne yalan söyleyim ben de düşünmüyo değilim ama özgüven yetersizliğim ve asosyalliğim beni buna iten.(evdeki baskı ve huzursuz ortam da bonusu)

• Beğen
Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var

Evine kendi isteğiyle gitmesi ona tecavüz hakkını vermiyo niye sessiz kalıyor .;(

İnternetten tanışıp evlenen arkadaşım var. Çok da mutlular.
Ama tanıştıkları ortam arkadaşlık, evlilik sitesi tarzı bir yer değil. Oyun oynarken tanışmışlardı, konuşa konuşa sevip evlendiler.
Bu çağda internetten tanışıp evlenmek normal. Bir hobi grubu olur, ilgi alanlarınızla ilgili bir platform olur, tanışıp kaynaşırsınız, normal geliyor bana.

Ama rastgele biriyle tanışmak ya da arkadaşlık sitelerinden birini bulup buluşmak çok daha riskli.
O tarz yerlerde şansınızı deneyecekseniz kendinizi riske atmayın bence.

• Beğen
Inanmıyorum..
Fecahat bir durum..

Nolacak sonumuz yahu?...:olamaz:
Ben şuna inanıyorum. Herkesin bir kısmeti mutlaka vardır. Ya karşına çıkmıştır sen istemedin ya değerlendirmek istemedin olmadı bir sekilde. Benim teyzemde hiç evlenmedi. Yası 55 falan ama isteyenler oldu hep kendisi bahane buldu. Istese evlenirdi. Kimisini uzak Şehirde diye istemedi kimisini tek çocuk diye istemedi vs.
O biraz seçici olmaktan da kaynaklanıyor.

Ağzı olan konuşuyor işte..
Teşekkür ederim araştıracağım..
Yalnız sayfaları bir daha okudum.
Buraya yazanların bir kısmı ortak arkadaş kanalıyla tanışmış.
Sadece internetten başlangıç yapmışlar.
Ama ortak arkadaş referansı varmış.
Çoğunun mutlu olması ondan galiba..:ıslık:
Benim gecende bir Arkadaşımın abisi evlendi. Nerede tanışmışlar dedim Facebook ta bir Arkadaşının Arkadaşıymış ortak arkadas yani. Ama Facebook'ta Görmüş. Arkadaşına sormuş bu kim diye sonra ekleyebilir miyim Demiş eklemiş. Sende arkadaşlarının arkadaşlarına bakabilirsin. Sonra güvendiğin bir arkadasınsa sorarsın senin listende böyle birini gördüm bu kim ben bunu tanımak istiyorum diye. Arkadas ortamında diyenlerde zaten hep öyle tanışıyor.

• Beğen
Amin..
Amacım elimden geleni yapmak..
Yoksa kaderde yoksa olmaz zaten..
Ne yaparsan yap olmaz..
Evlilik başka bir şey..
Mesela bireysel çabaya çok inanırım.
Bir hedefin için çabalarsın ulaşırsın veya denersin çoğunlukla senin elindedir.
Ama bu evlilik konusu sırf senin elinde değil.
Karşı taraf faktörü de var.
Ben yapılan evliliklerin çoğunun günümüzde aman evleneyim de evde kalmış(!) demesinler diye yapıldığını düşünüyorum.
Eğer bizde öyle düşünsek 25 civarı evlenirdik.
Çünkü bana da talip cıktı size de çıkmıştır.
Ama olay birbiriniz için doğru insanı bulmak.
Ben bunun için uğraşıyorum.
Ama sonuçta olmayadabilir.

Ama en azından çabaladım olmadi derim.
aynen kesinlikle doğru insan olması önemli
ruh eşi diye de birşey var :KK200:

• Muhteşem
Merhaba canım öncelikle belirtmek istiyorum ki bende bekarım ve aynı yaşlardayız seni en iyi anlayacak kişilerden biri olduğumu düşünüyorum o nedenle hiç yadırgamadım konunu... Kulüpte çoğu zaman mesajlarına şahit oldum son derece ne istediğini bilen düzgün karakterli ve temiz niyetli bir insan olduğunu hissediyorum... O nedenle internet bizim gibi iyi niyetli insanlar için çok riskli gibi geliyor... Heleki tanıdıkların aracılığıyla 10 numara adam diye tanıştırılıp fos çıkan karekterleri görünce internet daha da korkunç bir yer gibi geliyor... Benim arkadaşça fikrim şuan duygusal olarak evliliğe ihtiyaç duyduğun için bu yolu tercih ediyorsun ama bu çıkmaz bir yol olabilir... Istersen hayatta başka güvenli ihtimalleri denemeye devam et...sonra üzülmeni istemem..malesef çok tilki var ve eğlenmek amaçlı takılıyorlar sen iyi niyetlerle çıktığın yolda yara alabilirsin bunu yapma derim canım...Ama illa deneyeceksen instadan ortak arkadaşlarının da tanıdığı biri olsun en azından... Evlilik riske atılacak bişey değil...hele ki bu kadar beklemişsek adım atmaya deymeli öyle değil mi...💜💜💜

Selam canım,
Çok teşekkür ediyorum yorumun için.
Aslında şöyle 30 yaşından itibaren evliliği düşünmeye başladım.Ve baktım ki ortak tanıdıklar ve iş ortamından çıkmadı.Ondan önce olan ilişkilerim oldu ama nihayete ermedi. Benimde burada da özel hayatta da kulağıma çalınan internetten tanışma olayı oldu. Acaba mı dedim..
Fakat anladığım kadarıyla internet olayına erkekler farklı bakıyorlar.
Özel hayatta doğru erkek bulma oranı da inan çok düşük.
Çoğu erkek evlilik olmadan cinsellik yaşamak istiyor. Bende bunu istemiyorum.Kimseyi yadırgamam ama ben yaşamak istemiyorum.
O yüzden acaba olur mu diye düşünüyorum.
Dediğine katılıyorum. Eğer yanlış biri olacağına bekar kalmak daha iyi.
Insan bekarlığa da alışıyor. Bekar da yaşanır.
Hakkımızda hayırlısı olsun.Bugün cuma günü.Bol bol dua edelim..

Umarım ikimiz için de hayırlı kapılar açılır.. :KK200:

Mesut Süre nin ilişki testi videolarını izlemenizi tavsiye ederim.Onların aralarında internetten tanışan çiftler mevcut.Daha iyi gözlemlersiniz.Bence iş tanışma yolunda değil karşındakini tanıyabilmekte.Mesleğiniz gereği bu konuda başarısız olacağınıza da ihtimal vermiyorum.Ne yalan söyleyim ben de düşünmüyo değilim ama özgüven yetersizliğim ve asosyalliğim beni buna iten.(evdeki baskı ve huzursuz ortam da bonusu)

Teşekkür ederim.
Bir bakayım.Bende size Youtube'da Adil Yıldırım diye bir ilişki koçunun kanalını öneririm.
Gerçekten güzel bilgiler veriyor.
Internetten veya özel hayattan tanışmada karşındaki insana güvenmek zaten mesele.
Bence sizde deneyecekseniz sıfır güven ile başlayın.
Sonra karşıdaki kişi o güven için mücadele etsin.
Ben 32 yaşındayım.Hayatta çok şey gördüm.Yaşınız kaç bilmiyorum ama 26 27 yaşın altıysanız çok ama çok dikkatli olun..
Çok sırtlan var etrafta.Internette tahminen daha çok vardır.

Hakkımızda hayırlısı olsun..

Evet evlilik kader buna artık iyice bende inandım.
Bu kadar çabalayacağımı beklemiyordum.
Ondan şaşkınım.
Hep annem okuluna işine odaklan evlilik nasılsa olur dedi.Ama olmadı..

Kısmet..
Aynı benim annem☺23 yasinda evlenmeyi düşündüğüm biri olmuştu. Çok sasirmislardi bu yasta evlilik mi olur diye:)

• Komik
Benim arkadaşım var, 8 yıllık evli, 5 yaşında kızı var, maşallah çok mutlular. Onlar bir sözlükte tanıştılar. Birbirlerinin dış görünüşlerinden önce fikirlerinden hoşlandılar. Uzun süre herşey üstüne konuşup sonra beklentisiz şekilde görüştüler. Sonuç yandım yandım :KK70: resimleri görmüşlerdi tabi, telefonda konuşmuşlardı ama beynine aşık olduğu insanı karşıda görünce bizim kız direk aşık :) 1 yıl sonra evlendiler. Arkadaş eş bulma siteleri yada flört aplikasyonlarından olacak iş değil ama bu şekilde olabilir.

Benim arkadaşım var, 8 yıllık evli, 5 yaşında kızı var, maşallah çok mutlular. Onlar bir sözlükte tanıştılar. Birbirlerinin dış görünüşlerinden önce fikirlerinden hoşlandılar. Uzun süre herşey üstüne konuşup sonra beklentisiz şekilde görüştüler. Sonuç yandım yandım :KK70: resimleri görmüşlerdi tabi, telefonda konuşmuşlardı ama beynine aşık olduğu insanı karşıda görünce bizim kız direk aşık :) 1 yıl sonra evlendiler. Arkadaş eş bulma siteleri yada flört aplikasyonlarından olacak iş değil ama bu şekilde olabilir.

Yoksa bu sözlük dediğiniz eksisozluk mü???
Burada da oradan tanışan bir üye var.

Bana da orayı söyledi..

Ben şuna inanıyorum. Herkesin bir kısmeti mutlaka vardır. Ya karşına çıkmıştır sen istemedin ya değerlendirmek istemedin olmadı bir sekilde. Benim teyzemde hiç evlenmedi. Yası 55 falan ama isteyenler oldu hep kendisi bahane buldu. Istese evlenirdi. Kimisini uzak Şehirde diye istemedi kimisini tek çocuk diye istemedi vs.
O biraz seçici olmaktan da kaynaklanıyor.

Ama nasip olmayınca kısmet olmaz ki..

Eğer kısmet olacak olsa olurdu..

Benim gecende bir Arkadaşımın abisi evlendi. Nerede tanışmışlar dedim Facebook ta bir Arkadaşının Arkadaşıymış ortak arkadas yani. Ama Facebook'ta Görmüş. Arkadaşına sormuş bu kim diye sonra ekleyebilir miyim Demiş eklemiş. Sende arkadaşlarının arkadaşlarına bakabilirsin. Sonra güvendiğin bir arkadasınsa sorarsın senin listende böyle birini gördüm bu kim ben bunu tanımak istiyorum diye. Arkadas ortamında diyenlerde zaten hep öyle tanışıyor.

Evet o en garantisi..
Iste o internet olmuyor ortak arkadaş vesilesi oluyor.
Benim arkadaşlarımın tanıdıkları evli hep..

Yaş 32 olunca böyle oluyor maalesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X