Bir araştırmaya göre Türkiye'de 2000 li Yıllara kadar Boşanma oranlarında Artış olurken 2000 den sonra evlenecek aday bulamamada Artış olmaya Başlamış. Evlenememe sorunu ortaya çıkmış yani. Onun da sebebi bence insanlarda güven duygusu azaldı. Büyük ölçüde bundan kaynaklanıyor. Senlik bir durum değil yani
Ben evlilik acisindan demedim ya yas konusunda falan isim konusundaYeni kimliklerde medeni durum da yazmıyor ki evli mi bekar mı diye anlayamıyor insan
Nasip bu isler ben kac yasinda oldugunu hatrlamadm suan ama inan insan 28den once evlenmemeli :))Amin teşekkür ederim.
Niyete girdim.
Ama niyet benden takdir Allah'tan.
Ama 20lerde iken evlenmenin bu kadar zor olacağını düşünmemiştim.
Nasip bu isler ben kac yasinda oldugunu hatrlamadm suan ama inan insan 28den once evlenmemeli :))
Tam benim söylemek istediklerim :)) hatta bende benzer şeyler yazdim, ama sanki sen daha mi iyi açıklamışsın :)İnternet veya günlük hayat çok bişey farketmiyor bence. Herkes birileriyle bir şekilde tanışıyor. İnternette tanışmak için bir araç. Bence yeteri kadar vakit geçirip birbirinizi yeterince tanırsanız bir sorun olmaz. Görücü usulü veya arkadaş aracılığıyla tanıştığımız insanlar hep mükemmel mi çıkıyor sanki. İnternetten tanıştığınız kişide sizin bizim gibi bi insan. Bence buna takılmayın. Yeteri kadar tanımaya ve vakit geçirmeye bakın.
Tam zamani ozaman insallah gonlune ve mantigina uyan birisi ciksinBen 32 yaşındayım.
Zaten ben 30 gibi evlilik düşünmeye başladım.
Ama 20lerde insan düşündüğünden önce bile evleneceğini düşünüyor. Yoksa ben zaten en iyi ihtimal 30da evlenirdim.
Tam benim söylemek istediklerim :)) hatta bende benzer şeyler yazdim, ama sanki sen daha mi iyi açıklamışsın :)
Aynen işte ha Internet, ha bir seminer ya da parti - sonuçta her yerde yabanci yabancidir ve zaman geçirilerek tanımak gerekir.
Herhangi bir Kurs‘ta tanışılan kişi de evli çıkabilir?
İnternet veya günlük hayat çok bişey farketmiyor bence. Herkes birileriyle bir şekilde tanışıyor. İnternette tanışmak için bir araç. Bence yeteri kadar vakit geçirip birbirinizi yeterince tanırsanız bir sorun olmaz. Görücü usulü veya arkadaş aracılığıyla tanıştığımız insanlar hep mükemmel mi çıkıyor sanki. İnternetten tanıştığınız kişide sizin bizim gibi bi insan. Bence buna takılmayın. Yeteri kadar tanımaya ve vakit geçirmeye bakın.
Bence Internet sadece bir araç, gerçek hayatta görüştükten sonra ilk nerede ve nasıl tanışılmış o kadar önemli değil.
Ayrıca evliliğin kalitesininde nerede tanıştığınla alakası yoktur bana göre.
Tabiki daha dikkatli olmak gerekir, o ayrı bir konu.
Ben sevgilimle bir sosyal medya platformunda tanıştım. O bana mesaj attı, ortak tanıdıklarımızın olduğunu görünce, cevap verdim. Öylece gelişti herşey.
Başka bir örnek: bir iş arkadaşım Tinder‘da tanıştı eşiyle. O da 30 yaşında filandı, sevgilisi olsun istiyordu ve Tinder üzeri görüşmeler ayarlıyordu. Amacı kesinlikle tek gecelik ilişki değildi. Bunu zaten öncesinde ve görüşünce de dile getiriyordu, beklentiler uymayinca uzatmıyordu. Ve sonunda aşık olup evlendi :)
Teşekkür ederim.
Iyi biri olursa bu olur.
Temkinli olmak lazım.
Erkekler artik çok açgözlü..
Bakalım karar verirsem en az 1 yıl tanımak lazım..
Tam benim söylemek istediklerim :)) hatta bende benzer şeyler yazdim, ama sanki sen daha mi iyi açıklamışsın :)
Aynen işte ha Internet, ha bir seminer ya da parti - sonuçta her yerde yabanci yabancidir ve zaman geçirilerek tanımak gerekir.
Herhangi bir Kurs‘ta tanışılan kişi de evli çıkabilir?
Tam zamani ozaman insallah gonlune ve mantigina uyan birisi ciksin
Cok sapik var ama iyilerde varAma internette düzenbaz erkek daha fazla.
Ondan netten tanışmak tehlikeli diyorlar..
Yoksa tanıdık yoksa yabancı Her yerde yabancıdır.
O doğrudur.
Hayattaki herşey için bir vesile gerek diye düşünüyorum. Benim anne ve babam severek hatta kaçarak evlendiler evliliklerinin 22.yılında boşandılar. İnternettenmi tanışmışlardı hayırrBazı şeyler insanın kaderidir bence ne yaparsak yapalım işleyiş değişebilir belki ama sonuç değişmez. Görüşünüz içinde ayrıca teşekkür ederim
Tabiki ne şekilde tanışırsanız tanışın kendinize bu zamanı tanımalısınız zaten
Cok sapik var ama iyilerde var