İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşime güvenmiştim ama yinede ilk bir kaç buluşmadan sonra bir yere uğrarken cüzdanı bir tut diye bana verdi, ben de bakmıştım hep adı soyadı ne, cebinde ne kartları var

Esiniz bu yaptiginizi bilseydi ne dusunurdu acaba o zamanlar. :)
Esim bana sirt cantasini birakmisti ertesi gun sabah beni almaya gelecegi icin ama icinden esyalarini cuzdanini almamisti. Fermuari yarim acikti onu kapattim ve elimi surmedim o canataya cuzdan ve ozel seyleri var diye, canta sabaha kadar bendeydi. Siz 5 dakika emanet edilen cüzdani karistiriyorsunuz.
Bu yapilani sorun etmeyecek olan, muhtemelen ayni seyi kendisi yapabilecek olan kisidir sadece.

Ben boyle bisey farketsem iliskiyi sorgulardim ama iste farkedemiyorsun goruldugu uzere. Bir insanda en sevmedigim huydur sinsilik yapmasi, ufak tefek seyler bile olsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maşallah..
Peki hangi site biliyor musun?

Çok sevindim.
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah..

Keşke o site açık olsaydı..

Konuyu okuduysan internetten tanışıp tecavüze uğrayan var, polisim deyip yalan çıkan var. Ben sağlıkçıyım plastik cerrahide bir kadın hasta ile tanışmıştık, tipi, sesi tamamen kadın, gögüslerine silikon yaptırmış, genital bölgesi erkekmiş. Bu kadının sevgilisi de vardı. Adam bu durumu tabiki bilmiyor. Cinsiyet değiştirme ameliyatı oldu, ameliyattan sonra pembe kimlik alıp sevgilisiyle evlenmeyi planlıyordu. İnsanlar bu kadar yaratıcı oldukça ben bir kimliğe bakmayı garip bulmuyorum. Eşime de sonradan söyledim. Böyle böyle ben başta korkuyordum kimliğine falan bakmıştım diye. Güldü geçti o da aferin dedi. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz ama İnternetten tanışıp evlenmemizi garipsiyoruz tabiki. Zamanla o benim çevremi tanıdı, ben onun çevresini tanıdım, aileleri tanıdık da iş ciddileşti, evlendik.

ben 33 yasındayım ve internetten tanıstıgımla temmuzda nişanım olacak..
İşyerinden bi arkadasım bir sosyal ağdan bi erkekle konusuyo şuan görusme de oldu htta. dun sordum evet konusmaya devam ediyolrmş :)
Çok sevindim.
Hangi site acaba?

Dedigim gibi yaptiginiz seyi sorun etmemeyecek biri anca sizin kafa yapinizda biridir. Uyumlusunuz ki evlenmissiniz.
Ben evde anne babamin cebine bile elimi sokmadim, cuzdan karistirmadan buyudum. Bu yuzden bana cok buyuk ayip geliyor bunlar.

Kimligini gormek istiyorsaniz bunu soyleyebilirdiniz durumu anlatip. O cuzdani size emanet etmeye de bilirdi o zaman nereden bakacaktiniz? Guvenip verildiyse içi karistirilmaz ne sebeble olursa olsun. Ben boyle bisey yapsam esim aferin demez. Esim hep en cok durust ve acik sozlu olmami takdir etti bu zamana kadar. Herkes birbiryle uyumlu iste.

Ciddi bir genelleme yok ki tam tersi benim bireysel görüşüm.
Ben hiç mutlu olan çift görmedim hep sorunlu.
Nedenine gelirsek insanın kendi varlığı başlı başına bir sorundur.
Freud: "Insan doğası huzursuzdur." Der. Sanırım biraz bende katılıyorum.Ama insan ilişkileri idare etme üzerine kurulu. Sonuçta her zaman anne ve babamla da anlaşamıyorum ama idare etmeye çalışıyorum ne kadar çok sevsem de.
Hâlâ umudum var.Bakalım..

Ama erkeklerde bir bozulma var.Çoğu çok çıkarcı olmuş.

Çok sevindim.
Hangi site acaba?
burdan söylemek pek doğru olmaz sanki..
ama şunu söyleyebilirim baya kötu bir siteydi adı çıkmıştı yani bende ki de ne cesaret
çoğu kişiyi engellemiştim.
sadece normal yazanlarla konusuyordum. selam merhaba vs . falan
sonra benmki yazdı baktım gayet normal havadan sudan yazısıyoruz. Diğerleri sapıtmaya başlayınca bastım engeli..
aradan 1 ay geçti sohbet ettiğim bi tek bu kaldı.
biraz daha konustuktan snra yerini ve zamanını bnm belirlediğim popüler kalabalık bi avmde kahve içtik ben seçtim .
ilk görüşmeden snra tlfn numaramı verdim..
sonra devam ettik öle öle gelişti..
sen belirliyosun konusmann seyrini aksi bişiy olursa basıyosun engeli

Reactions: 000
ben varımmmmmmm elhamdülillahhh güzel bir evliliğim var. ama mesaj atarsanız tanışma ayrıntılarını özelden anlatabilrim

Ben tahmin ettim siteyi:)
Orası benim icin riskli.
Ama bir iki tane var aklımda site..
Ama işte kötü tipler çıkarsa moralim tamamen de bozulabilir.
Hemen kanmam.o çok zor.
Kimliği masaya koyarım seninkini çıkar bakalim derim. Çıkarmazsa zaten biter.
Çünkü hiç güven yok.cok temkinli ilerlemek lazım.

Bizim toplumda erkekler cinsellik için neler yapıyorlar neler..

yani riskli ise bilemem baska sitelerde olr..
kötu tipler drken onlar her yerde işte okulda yolda sokakta bina da her yerde..
dedim ya kötu bişiy yazan olursa basıyosnz engelli..
ben kendisine reelde görustukten snra hatta baya sonra guvendm 2 yılın sonnda da evlenmeye karar verdik.
o zaman zarfında ben önce arkadas cevresi sonra kardesı sonra annesi ile tanıstım hop derken benm ailemle tanıstrdm
hop bi baktım nişan tarihi alınmış. 2yıl geçmiş vay be
öyle kimliğini çıkarayım çıkar deme daha da riskli Tcni sakınman lazım
öyle kimlikle anlamıyorsun.. olmadı yenikapıdan geçerken benm gibi yap polise git sabıka kaydını sordurt..
ben aradan zaman geçince öyle yapıltım snra emin olamadım yanımda e devlete girdim onun sabıka kaydına baktım ayy ne fenaymışm.. o da hep yaptı .. haklısın bu devırde fln dedi eee olgun adam

30 yaşımdayım.. 10 yıldır nette bir sürü erkekle tanıştım.. hepsi birbirinden kalitesiz tiplerdi.. sadece ve sadece bir tanesi kaliteli terbiyeli gelecek düşündüğüm biriydi.. bakın koca 10 yılda sadece 1 tane..!! Kaç kişiyle tanıştın dersen sayısını bilmiyorum.. çok kişiydi..!!. Neti tavsiye etmiyorum... uçkur düşünü paranızı yeme derdindeler..

Siyasi forum neresi oluo ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…