İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amin teşekkür ederim.
Yani aile ve arkadaş ortamı olmayınca 30dan sonra nereden tanışacaksın ki?
Birde ben bir meslek grubuna güvenmiyorum.
O da doktorlar.
Var bir iki tane tanıdığım.
Onlar cok çapkın ve çoğunun evliliği aldatma yüzünden bitiyor.
Eşlerini aldatıyorlar. Çoğu kişiyle günübirlik ilişki yaşıyorlar.
O yüzden zaten bazı meslek gruplarına güvensizliğim var.
En beğendiğim meslek grubu öğretmenler onlarda kendi gibi öğretmenle evlenmek istiyor.

O yüzden durum bu..

Olmaz ki bir sürü var hem de. Saçma sapan mesaj aldığım da çok oldu.
Zaten bazı başlıklar fecahat..
Eksisozlukten kız düşürmek, eksisozlukten şişman bir kızla buluşmak vb..

Arada gündem kısmında görüyorum utanıyorum.
Birde özel mesaj yazmak.. Nereden bulup yazıyorlar yahu..
Demek ki orada amaç farklı..

Amin teşekkür ederim..
Ama zaman 2013e göre çok kötüleşti..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Şu an O site yok galiba?
Kuzum o site çok önceden vardı şimdi artık o siteler kalmadı hep sosyal medya var ozamnla bu zaman aynı değil cnm benim

Reactions: 000
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Benim bir konum daha vardı.Oraya profilime girip mesleğimi görüp kişiliğime çok saldırı oldu.
Empati yapılsın diye açıkladım başka neden soyleyeyim ki?
Ayrıca bizim üniversitede profesör kadın vardı.Asistanlarından dinlerdik.Hala eş arıyor arada derlerdi.
Yani profesör için bile yalnızlık sorunu varsa benim gibi normal biri için neden olmasın ki?
Çünkü yalnızsan yalnızsın.

Ne iş yaptığının ne yasta olduğunun önemi yok.

Tatlim bence bu devirde internetten tanismayan cift sayısı daha azdır öyle soyliyim
Bana da öyle geliyor.
Ama bir kısmı yazmış arkadaşımın arkadaşıydı diye.
Onlar aslında tanıdık tanışması netle alakası çok yok.
Sadece başlangıç netten olmuş.

Orada tanıdık durumu var.

bir arkadaşım lisedeyken.
face bookda ünlüydü o zamanlar okey oyunu karşılıklı sohbet ediliyordu.oradan tanışıp ekleşmişler.liseden mezun oluncada evlendiler.şimdi çocuğu var bır tane.gayetde mutlu görünüyorlar.herkesde farklıdır.

Kuzum o site çok önceden vardı şimdi artık o siteler kalmadı hep sosyal medya var ozamnla bu zaman aynı değil cnm benim
Evet zaman aynı değil.
Insanlar hiç aynı değil.

Erkeklerin amacı sex ilişkisi kadınların amacı hemen çocuk doğurmak olmuş.

Valla ne internetten tanışıp mutlu olan
ne dışardan tanışıp mutlu olan bir evlilğe rastlamadım.
Bu çok ciddi bir genelleme.
Peki neden sizce?

Allahım çok korkunç.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Bence en iyisi kimlik görmek isteyeceksin..

Veya e-devlette bilgilerine bakacaksın.

Evet baktınız güven vermiyor.
Zaten kesip atmak lazım.
Normal hayattada tanışsan bir insana güven duymak en zoru..

Tavsiyeniz için teşekkür ederim..

Zaten demek istedigim de bu,insan sosyal hayatta birebir gordugu yada tanidigi insana bile tam olarak guvenemiyorken kaldi ki ucsuz bucaksiz bu sanal alemde neye ne kadar guvenebilirsin.Allah iyilerle karsilastirsin cnm

evet ben aynı bahsettiğiniz şekilde evlendim. çok da mutluyum.

ama elbette olay internetten tanıştık evlendik kadar basit değil. daha önce başarısız denemelerim de oldu, hiç elektrik alamadığım, tek seferde görüşmeyi kestiğim. eşimle internetten tanıştık, benim de 30unda bir insan olarak evlilikle ilgili, karşımdakiyle ilgili belki katı sayılabilecek beklentilerim, olmazsa olmazlarım vardı. tanıştıktan sonra 1,5 yıl görüştük. bu süreçte hem akışta kalmaya, evliliği tek odağım olarak tutmamaya çalıştım, hem de karşımdakini her yönüyle değerlendirdim. yani hayat arkadaşım olabilir mi? ailesi, siyasi görüşü, ev işlerine bakışı benim beklentimle paralel mi, çocuk yetiştirmek için ortak değerlerimiz uyumlu mu bütün bunları tartarken ilişkiden keyif alıyor muyuz, heyecan duyuyor muyuz, herşeyin kötü veya stresli gittiği bir iş gününde onun sesini duymak istiyor muyum yoksa ayy şimdi bi de onunla mı uğraşıcam diyorum gibi.

şu an iyi ki o olmuş dediğim bir evliliğim var.

ben 33 yasındayım ve internetten tanıstıgımla temmuzda nişanım olacak..
İşyerinden bi arkadasım bir sosyal ağdan bi erkekle konusuyo şuan görusme de oldu htta. dun sordum evet konusmaya devam ediyolrmş :)

Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var
çok üzüldüm ama yani o da tam tanımadıgı birinn evine neden gitmiş ki bırakın interneti normalde de birinn vasıtasyla tanısılsa bile gidilmez eve fln..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…