Amin teşekkür ederim.İnternetten biriyle tanışıp görüşsen aşık olsan anlaşsanız evet derdim belki ama bu yöntemle birini bulmaya çalışmak sağlıksız olabilir
Üniversitede oda arkadaşımın arkadaşı evlendi çok da mutlu
İhtiyarlar hiyerarşisini görünce KPSS geldi aklımao konuda da haklısınız insan değer görmek bağlanmak istiyor niyetiniz güzel inşallah karşınıza da sizin gibi biri çıkar
Zaten bazı başlıklar fecahat..Olmaz ki bir sürü var hem de. Saçma sapan mesaj aldığım da çok oldu.
Kuzum o site çok önceden vardı şimdi artık o siteler kalmadı hep sosyal medya var ozamnla bu zaman aynı değil cnm benimAmin teşekkür ederim..
Ama zaman 2013e göre çok kötüleşti..
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Şu an O site yok galiba?
Yorumunuz için teşekkür ederim.Okumuşsun psikolog olmuşsun ama koca derdine düşmüşsün diyen vardı...Bir kadının mesleği ile hayat arkadaşı arayışı gibi gayet insani bir arayışı nasıl tezatlaştırdınız mantık almıyor...Çok saçma...Kadın başbakanımız vardı ama evliydi demek ki sizin fikrinize göre başbakanım diye yapayalnız olması gerekirdi
Bana da öyle geliyor.Tatlim bence bu devirde internetten tanismayan cift sayısı daha azdır öyle soyliyim
Evet zaman aynı değil.Kuzum o site çok önceden vardı şimdi artık o siteler kalmadı hep sosyal medya var ozamnla bu zaman aynı değil cnm benim
Bu çok ciddi bir genelleme.Valla ne internetten tanışıp mutlu olan
ne dışardan tanışıp mutlu olan bir evlilğe rastlamadım.
Benim çok var internetten tanışıp evlenen arkadaşım ama bir o kadarda kandırılanda oldu.Çok iyi araştırılmalı bence çünkü artık dolandırıcılar her yerde.Mesela geçen sene arkadaşım kardeşi internetten biriyle tanışmış çocuğun instagram profili filan anlattıklarıyla aynıymış.Bir süre görüştükten Sonra çocuk kızın evinde ki eşyaları toplayıp gitmiş.Meğerse bunu meslek edenmiş çocuk artık daha önceden de sabıkası varmış.Umarım bunlara gerek kalmaz karşına güzel bir insan çıkar
Evet baktınız güven vermiyor.İnternet en baştaki tanışma için olabilir. İlişkiyi sürdürmek internet üzerinden olmamalı. Bir de bana göre f.book instagram üzerinden tanışmak arkadaşlık sitelerinden daha güvenli geliyor. Mesela uzun zamandır kullanıyorsa face veya instagram oradan kişi hakkında yorumda bulunulabilir. Beğendiği sayfalar takip ettiği yazarlar vs.Yine karşıdaki size karşı açık şeffaf mi güvenilir bir izlenim veriyor mu? Niyeti ciddi mi oylesine takilan biri mi? Bu da önemli. Yani ilk tanışma net üzerinden olsa bile sonra iyi gözlemlemek lazım.
Evet, bende bundan korkuyorum.Haklılık payınız var.
Diyelim karşımdaki beni beğendi bana kendini beğendirmek için yalan yanlış şeyler yapabilir.
Ama sosyal hayatta tanıştığım insanlarda kötü çıktı. Güya tanıyordum beni aldattı.
O yüzden bir kamuoyu araştırması yapıyorum burada..
Evet hususi sormak zorunda kalıyorum..Yaww internet tamam da nasıl nerden onu yazan yok
Evet hususi sormak zorunda kalıyorum..
Ama başlığa cevap veriyorlar..
Onlarda haklı..
çok üzüldüm ama yani o da tam tanımadıgı birinn evine neden gitmiş ki bırakın interneti normalde de birinn vasıtasyla tanısılsa bile gidilmez eve fln..Başka biarkadasım da fb de tanıştığı birinin bir gece boyunca tecavüzşne uğradı. Kendi çocugun evine gittiği için sesini çıkaramadı içine attı. Bakın bende iki tür örnek de var
Ciddi bir genelleme yok ki tam tersi benim bireysel görüşüm.Bu çok ciddi bir genelleme.
Peki neden sizce?