- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Face..... Tan tanistiklarini söylemişti :))Sevindim.
Nereden tanıştı?
Tanışma sitesi mı?
Yoo alakası yok ailesi çok kötü çıktı.Çok geçmiş olsun.
Ne oldu kendini farklı mı tanıttı?
Benim 2011den beri yok..Face..... Tan tanistiklarini söylemişti :))
Evet bunu biliyorum.vala şevkiniz kırılmasın ama çok yürümüyor gibi nettenler kadınlar bi şekilde oluyorda erkk seni netten buldum böyleysen geçmişte te netten kaç kişiyle konustun psikolojisi var ben denk geldim sanırım nette erkkler biraz değişik halbuse normaldede göruşuyorsun insanlarla ama netten tanışınca erkkler farklı bakıyo
merhaba cok tatlısınız ya
benim çevremde çok var .
arkadasımın kardeşi tinder dan tanışıp evlendi gayet mutlu :)
en yakın arkadasım şırnakta görev yapan bi polisle internette tanıştı pazartesi günü nikahına gittim gayet mutlu
kardeşim internetten tanıştığı biriyle 1 yıldır görüşüyor şimdilik gayet mutlular istemeye gelcekler
benimde bekarken bi kaç internet deneyimim oldu
çok şükür kötü birine denk gelmedim bir kere görüşüp beğenmeyip bi sebeple konuşmayı kesmiştim
yani internette başlayıp normal hayatta devam ettikten sonra iyice tanııdıktan sonra neden olmasın ki ?
dikkatli olun yeter :))
zaten mesleğiniz gereği insanları bi kere görüncede anlarsınız büyük ihtimalle niyetini vs. :)
yok biri tinder biri face biri instgramÇok sevindim.
Hepsi hayırlı olsun.
Peki hepsi tinder mı?
Tinder evlilik sitesi değildi ama.
Ben mi yanlış biliyorum?
Hangi siteydi?
Tinder evet +18yok biri tinder biri face biri instgram
tinder kesinlikle önermem aslında başka amaçla kullanılan bi site gibiymiş biz sonradan duyduk.
arkadasımın sansına düzgün aile cocugu denk geldide geneli öyle değilmiş sanırım :)
4 yıldır hayatım beyim oldugu için2 yıldırda evli oldugum için artık unuttum
ama tinder ın o amaçlı bi site oldugunu duymuştum. +18
kardeşim intgramda tanıştı mesela sevgilisi görmüş beğenmiş kardeşimi.Tinder evet +18
Birde çoğunlukla tek gecelik bağlılık olmayan ilişkiler.
Ben onu istemiyorum.
O yüzden o elendi..
Instagramda eğer tanıdık değilse şu an erkekler çoğu kişiye mesaj atıyor.
O yüzden ona da çok sıcak bakmıyorum.
Vay be ne güzel bir hikaye..kardeşim intgramda tanıştı mesela sevgilisi görmüş beğenmiş kardeşimi.
6 ay kendi kendine mesaj yazmış
kardeşim cvp vermiyomş
sonra bi cvp verdi şimdi 1 yl oldu nerdeyse sevgililer kısmette varmış
Sektör bayagi büyümüşDaha dün okulumdaki öğretmenlerden biri birçok öğretmen arkadaşının memur eşbul mu ne öyle bir siteden tanışıp evlendiğinden bahsetti
Gerçekten mı?Daha dün okulumdaki öğretmenlerden biri birçok öğretmen arkadaşının memur eşbul mu ne öyle bir siteden tanışıp evlendiğinden bahsetti
Facede bazi gruplar hala etkin.. eğitimle ilgili bir kac faal grupta yorum yaziyorum bazen. Ve messengerdan mesaj atip tanismak isteyenler oluyor. Kendi meslek grubumdan. Direkt arkadaslik sitesi yerine bunu deneyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili gruplara üye olup biraz da yorum yapın bence
Benim 2011den beri yok..
Orası artik üst jenerasyon kaynıyor..
Babam 70 yaşında sürekli orada..
Yok face olmaz..
bakalım sizin kısmetiniz nerden gelcekVay be ne güzel bir hikaye..
Evet nasip kısmet demek ki..
Ben onun olacağını sanmıyorum.
Hesabım herkese kapalı çünkü..
Bence cok makul düsünüyorsunuz bir kahve içmek çok normal . Daha dün size bahsettigim gibi bi meslektasim bu teklifle geldi face messenger üzerinden. Su an görüştüğüm biri var ondan sicak bakmadim ama olmasaydi bakardim
Evet bunu biliyorum.
Burada bazı hemcinslerim bile internet mi dedi???
Yapacağım cinsellik değil oturup bir kahve içmek.
O kadar.
Ki cinsellik isteyen yaşasın.Herkesin yaşam stili kendine.
Ama evet bizim toplumda çok tabu var.
Iyi biri denk gelse keşke..
Ama gözüm korktu.
Ailem hiç istemiyor bu olayı.
Annem zamanında sırf mantık evliliği yapmış 30 yaşında evlenmiş.
O yüzden buradaki bazı üyeler gibi evlenmek çok matah değil diyor.
Ama ben gerçekten severek evlenen çiftlerin mutluluğunu görüyorum.
Insan özeniyor..