- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
Peki nerden oldu?
Tanışma sitesi mı?
Simdi tanisma siteleri pek iyi amacta kullanilmiyo. Benim dedigim ciftler face ve instada tanısmış. Biri 40dan sonra evlendi biri de hamile suan mutlular.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki nerden oldu?
Tanışma sitesi mı?
Çok geçmiş olsun.Eşimle internetten tanıştım evlendim bana çektirmeidkleri pislik kalmadı ailesi ve kendisi boşanıyorum 9 gün kaldı davama. Köpek gibi yalvarıyor şimdi. Hata yapmayın iyice tanıyın
Aynen..Keşke nasıl die sorsaydın
Zaten çoğunluk cinsellik arıyormuş.Simdi tanisma siteleri pek iyi amacta kullanilmiyo. Benim dedigim ciftler face ve instada tanısmış. Biri 40dan sonra evlendi biri de hamile suan mutlular.
Benim duyduğum kadarıyla tinder sex amaçlı bir site.İki örneği de verebilirim size. Biri yakın bi arkadaşım eşiyle tinderda tanışmışlar hatta baya tek gecelik ilişki olarak başlamış ilişkileri yani. Şuan evliler ilk çocuklarını bekliyolar. Diğeri de eskiden oturduğun mahalleden bi kız. İnternetten biriyle tanışıyor, adam kendisini polis olarak tanıtıyor, kız buna isiniyo buluşuyorlar hatta kaciyolar. Sonra anlaşılıyor ki adam polis falan değil, kızı uyuşturucuya alıştırmış fuhuş yaptiracakmis neyse ki ailesi buldu kızı sonra. Benim de internetten birçok iliskim oldu hatta biri 3 buçuk yıl sürdü. Gayet normal kendi halinde insanlarla da tanıştım, gerçekten iyi yürekli insanlarla da, psikopat ruhlu kişilerle de. He verebileceğim en yakin örneklerden biri de BABAM Suanki eşiyle bildiğin bi çöpçatanlık sitesinde tanışıyo, benim akılsız babam sırılsıklam aşık oluyor kadına, şuanda evliler. Babam hala aşık, kadınsa gudubetin teki, tabi biz bunu evlendikten sonra anladık. Kısacası, internetteki insan skalası gerçek hayatta karşılaşabileceği neden daha geniş olduğu için dikkat edin derim, mesleginizden dolayı illa ki anlarsınız birinin niyetini karakterini zaten, ince eleyip sık Dokuyun yani.
Su kapanan siteden bahsediyorsunuz sanırımBen de eşimle internette tanıştım. Sadece üniversitelilerin kayıt olabildiği bir platformda tanıştık. Tc kimlik numarası ile falan kayıt olunuyor. O yüzden o siteye güveniyordum. Daha önce de bir kaç tanıştığım olmuştu. Acayip tipler kendini zaten ilk buluşmada bile belli ediyor. Eşim çok saygılıydı ve daha ilk günden onda yakın bir şeyler hissetmiştim. Bir de ben her zaman mantıklı bir insandım, önce mantığıma uyan, sonra da seveceğim kişiyi internetten bulmuş oldum. Şu an 5 yıllık evliyiz, bebişimizi bekliyoruz :)
Sevgilim olunca çıkmıştım, şimdi kapandı mı bilmiyorum. Hocam.com. Odtünün sitesi olarak başlamış, sonra diğer üniversiteliler de üye olabilmişti.Su kapanan siteden bahsediyorsunuz sanırım
Evet kapandı orası. Ama orda da başka foto kullananlar vardiSevgilim olunca çıkmıştım, şimdi kapandı mı bilmiyorum. Hocam.com. Odtünün sitesi olarak başlamış, sonra diğer üniversiteliler de üye olabilmişti.
Baktım şimdi evet kapanmış Üniversitede okuduğu bölüme göre aday bakıyordunEvet kapandı orası. Ama orda da başka foto kullananlar vardi
Çok kişi bilmeyince güzel oluyor doğru düzgün insanlar oluyor. Ama ne zaman kullanıcı sayısı artsın bozulmalar başlıyorBen eşime güvenmiştim ama yinede ilk bir kaç buluşmadan sonra bir yere uğrarken cüzdanı bir tut diye bana verdi, ben de bakmıştım hep adı soyadı ne, cebinde ne kartları var
Ekşiden okudum da bozuldu diye kapanmış demek ki.Çok kişi bilmeyince güzel oluyor doğru düzgün insanlar oluyor. Ama ne zaman kullanıcı sayısı artsın bozulmalar başlıyor
Kapanma sebebini bilmiyorum da bozulması büyük ihtimal.Ekşiden okudum da bozuldu diye kapanmış demek ki.