Teşekkür ederim..Kız ben arkadayım yürü beeee. Nasibin belki internetde, Eşimle sevgiliyle internetten çok güzel kısmetlerim oluyordu sevgilim olmasa ben de öyle ilerlerdim galibainsanlar yabancılarla internetten tanışıp evleniyor sen de meslek sahibi bir insansın zaten tanışıp ailesi ile tanışırsın kısmet bu...
Evet ben öyle biliyorum.Buraya tinder yazanlara cok sasiriyorum. Tinder resmi f.buddy bulma uygulamasi degil mi?
Valla ben de dün duydun yani varmış düşünürsenGerçekten mı?
Var mı o site?
Nokta atışı gibi site olmuş.
Memuresbul. Com
öğretmenler bekar mühendisler bekar..
herkes yalnız..
Düşüneceğim..Valla ben de dün duydun yani varmış düşünürsen
O çok kötü olur ya..Bir de şöyle düşünün internette sizin gibi düşünen aklı başında insanlar da var ve evliliğe açıklar... sadece fotoğraf ve istekler konusunda net ve gerçekçi olun shoplu fotoğraflarla adamları şoka uğratmayalım. Tercih yapacaksınız öğretmen bul bacım
Bunu artık çıkacak adaylarınla konuşursun ben bilememDüşüneceğim..
Yalnız ben özelde çalışıyorum devlette değil.
Sorun olur mu ?
Maalesef artık insanlara güvenmek çok zor Ve bu duruma gelmek çok üzücü.Sadece internetten değil normal tanışanların bile başına neler geliyor.Dediğiniz gibi Allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın kötülere fırsat vermesinAllahım çok korkunç.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın..
Bence en iyisi kimlik görmek isteyeceksin..
Veya e-devlette bilgilerine bakacaksın.
İşte bu mantık seni bekar bırakır benden söylemesi. Özelde mühendis olan kuzenim yıllarca kendisine önerilen kamuda mühendis, akademisyen gibi adayları eledi.sebep de neymiş efendim özelde çalışma saatleri esnek değilmiş zormuş falan kamudaki adam buna ayak uyduramazmış... O kadar dedim ki sen git tanış, bırak onlar düşünsün. Uyar mı uymaz mı kendisi söylesin sana ne oluyor...Öyle yapa yapa geciktirdi evlenmeyi boş yere. Eşi mühendis veya akademisyen değil bu arada.O çok kötü olur ya..
Neyden osun..
Öğretmen iyidir..
Ama öğretmen öğretmen ister..
Onlarda doktorlar gibi..
Doktor - doktor
Öğretmen- öğretmen
Çok teşekkür ederim.bende 32 yaşındayım 2 evliliğim de bu şekilde sosyal platformlardan tanışarak oldu,
şuan 2.evliliğimden boşanmak üzereyim,
ama internettem tanıştığım için böyle olduğunu düşünmüyorum
karşımdaki adamlar karaktersizlerse nerde tanışırsak sonuç aynı olacaktı.
tam tersini de düşünebilirsiniz, yıllarca tanıyıp severek evlenenlerde de aldatma, boşanma vs. bunlar olmuyor mu sizce
artık günümüzde sosyal mecralardan tanışıp evlenmek o kadar farklı değil hatta normalleşmeye başlıyor bu durum
sonuç olarak evlenmek yada boşanmak, başlangıç olarak nerde tanışıldığından ziyade olayların gidişatına göre şekillenen bir durum,
(arkadaşım 38de evlendi 40ta anne oldu, gayet de mutlu, bazen şuan böyle olmaktansa onun yerinde olsaydım diye düşünmüyor değilim, yani nasibinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz, ayrıca da 32 yaş artık bilimsel olarak da genç bir yaş kaldı ki 70 yaş orta yaş filan deniyor siz de biliyorsunuzdur belki o yüzden acele etmeyin )
herşey gönlünüze göre olsun
Çok teşekkür ederim.bende 32 yaşındayım 2 evliliğim de bu şekilde sosyal platformlardan tanışarak oldu,
şuan 2.evliliğimden boşanmak üzereyim,
ama internettem tanıştığım için böyle olduğunu düşünmüyorum
karşımdaki adamlar karaktersizlerse nerde tanışırsak sonuç aynı olacaktı.
tam tersini de düşünebilirsiniz, yıllarca tanıyıp severek evlenenlerde de aldatma, boşanma vs. bunlar olmuyor mu sizce
artık günümüzde sosyal mecralardan tanışıp evlenmek o kadar farklı değil hatta normalleşmeye başlıyor bu durum
sonuç olarak evlenmek yada boşanmak, başlangıç olarak nerde tanışıldığından ziyade olayların gidişatına göre şekillenen bir durum,
(arkadaşım 38de evlendi 40ta anne oldu, gayet de mutlu, bazen şuan böyle olmaktansa onun yerinde olsaydım diye düşünmüyor değilim, yani nasibinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz, ayrıca da 32 yaş artık bilimsel olarak da genç bir yaş kaldı ki 70 yaş orta yaş filan deniyor siz de biliyorsunuzdur belki o yüzden acele etmeyin )
herşey gönlünüze göre olsun
Benim onceki sevgilim kamudaydi.İşte bu mantık seni bekar bırakır benden söylemesi. Özelde mühendis olan kuzenim yıllarca kendisine önerilen kamuda mühendis, akademisyen gibi adayları eledi.sebep de neymiş efendim özelde çalışma saatleri esnek değilmiş zormuş falan kamudaki adam buna ayak uyduramazmış... O kadar dedim ki sen git tanış, bırak onlar düşünsün. Uyar mı uymaz mı kendisi söylesin sana ne oluyor...Öyle yapa yapa geciktirdi evlenmeyi boş yere. Eşi mühendis veya akademisyen değil bu arada.
Evet öyle sayılır. Tanıştıklarında o da kuzenimin çalıştığı yerdeydi, ayrıldı oradan sonraBenim onceki sevgilim kamudaydi.
Ben özelde iş garantisi yok diye sürekli söylendi .
Sanırım şimdiki kız arkadaşı devletten.
Ama tabi hepsi böyle olmaz.
Bu kadar garantici olmayan biri lazim.
Sonra kuzeniniz kendi ortamında mi buldu?
Herkese Merhaba,
Sizinle merak ettiğim bir sorumu paylaşacağım.
Ben 32 yaşında bekar bir kadınım.Daha önce hiç evlenmedim.Bu zamana kadar, hem kendi çevremden tanıştığım hem de yakın akrabalarım tarafından tanıştırıldığım seviyeli ilişkilerim oldu. Fakat evliliğe gitmedi. Bu zamana kadar itiraf ediyorum ki, hep kesin çevremden biri çıkacak gözüyle baktım. Fakat işler öyle gitmedi. İşim var, mesleğim var. Her gün çoğu kişiyle iletişim kuruyorum. Fakat olmadı ve olmuyor. Yani bu zamana kadar vesile olabilecek tüm parametreleri denedim. Son zamanlarda aklıma bir yol daha geldi. İnternetten biriyle tanışmak. Fakat bu konuda hem burada hem çevremde olumsuz hikayeler duyuyorum. O yüzden emin olamıyorum. Fakat en azından bir kere de denemek istiyorum. Eğer olmazsa nasip değilmiş derim.Gönlüm rahatlar. Elimden geleni yaptım ama olmadı diyebilirim.
Size sorum şu: İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştınız? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Nasıl tanıştılar?
Var ise yazabilir misiniz?
Veya tam tersi: İnternetten tanışıp olumsuz olan örnekler var mı? Yazabilir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum.
İyi forumlar diliyorum.
Not: Lütfen beni mesleğimle vurmayın. Evet psikologum ama bu hiç derdim olmadığı anlamına gelmiyor. Bende insanım. Ayrıca evliliği bir başarı olarak görmüyorum. Bekarlığı da bir başarısızlık olarak görmüyorum. Ama bekarlık sultanlık da bence değil. Gereksiz abartıları hayatta sevmiyorum. Sırf çocuk için evlenmek de istemiyorum. Fakat evlenmek istiyorum. Bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Bunun çok insani bir istek olduğunu göstermek için Maslow İhtiyaçlar Hiyerarşisi Piramidini paylaşıyorum.
Şimdiden bana vakit ayırdığınız için ve cevaplarınız için teşekkür ederim.
Sevindim kuzeniniz adına..Evet öyle sayılır. Tanıştıklarında o da kuzenimin çalıştığı yerdeydi, ayrıldı oradan sonra
Peki tanıştığınız kişiler ilişkiye ciddi baktı mı?Bende sizinle aynı fikirdeyim bu devirde biri aracı olmadan biri ile tanışmak zor e bir yerde biri görüp aşık olacak gelip bulacak vs filmlerde olur
İnternet biri ile tanışmak için güzel bi fırsat ben çok kişi ile tanıştım kimi yürüdü kimi yürümedi o tamamen şans işi
İnternet sadece araç
Belki kızacaklar ama bana da asker ve polisler çok güvensiz geliyor tabi genelliyoruz mutlaka iyi olanları vardır ama benim gördüklerim diyeyim
Amin teşekkür ederim.
Yani aile ve arkadaş ortamı olmayınca 30dan sonra nereden tanışacaksın ki?
Birde ben bir meslek grubuna güvenmiyorum.
O da doktorlar.
Var bir iki tane tanıdığım.
Onlar cok çapkın ve çoğunun evliliği aldatma yüzünden bitiyor.
Eşlerini aldatıyorlar. Çoğu kişiyle günübirlik ilişki yaşıyorlar.
O yüzden zaten bazı meslek gruplarına güvensizliğim var.
En beğendiğim meslek grubu öğretmenler onlarda kendi gibi öğretmenle evlenmek istiyor.
O yüzden durum bu..
Güzel dileğiniz için teşekkür ederim.Belki kızacaklar ama bana da asker ve polisler çok güvensiz geliyor tabi genelliyoruz mutlaka iyi olanları vardır ama benim gördüklerim diyeyim
O zaman inşallah iyi bir öğretmen eşiniz olur diyeyim
Nasip olunca yolda bile karşılaşırsınız