İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba cok tatlısınız ya :KK70:

benim çevremde çok var .
arkadasımın kardeşi tinder dan tanışıp evlendi gayet mutlu :)
en yakın arkadasım şırnakta görev yapan bi polisle internette tanıştı pazartesi günü nikahına gittim gayet mutlu :KK70:
kardeşim internetten tanıştığı biriyle 1 yıldır görüşüyor şimdilik gayet mutlular istemeye gelcekler :KK70:

benimde bekarken bi kaç internet deneyimim oldu :KK70: :KK70:
çok şükür kötü birine denk gelmedim bir kere görüşüp beğenmeyip bi sebeple konuşmayı kesmiştim :KK70: :KK70:

yani internette başlayıp normal hayatta devam ettikten sonra iyice tanııdıktan sonra neden olmasın ki ?
dikkatli olun yeter :))

zaten mesleğiniz gereği insanları bi kere görüncede anlarsınız büyük ihtimalle niyetini vs. :)

vala şevkiniz kırılmasın ama çok yürümüyor gibi nettenler kadınlar bi şekilde oluyorda erkk seni netten buldum böyleysen geçmişte te netten kaç kişiyle konustun psikolojisi var ben denk geldim sanırım nette erkkler biraz değişik halbuse normaldede göruşuyorsun insanlarla ama netten tanışınca erkkler farklı bakıyo

vala şevkiniz kırılmasın ama çok yürümüyor gibi nettenler kadınlar bi şekilde oluyorda erkk seni netten buldum böyleysen geçmişte te netten kaç kişiyle konustun psikolojisi var ben denk geldim sanırım nette erkkler biraz değişik halbuse normaldede göruşuyorsun insanlarla ama netten tanışınca erkkler farklı bakıyo
Evet bunu biliyorum.
Burada bazı hemcinslerim bile internet mi dedi???
Yapacağım cinsellik değil oturup bir kahve içmek.
O kadar.
Ki cinsellik isteyen yaşasın.Herkesin yaşam stili kendine.
Ama evet bizim toplumda çok tabu var.
Iyi biri denk gelse keşke..
Ama gözüm korktu.
Ailem hiç istemiyor bu olayı.
Annem zamanında sırf mantık evliliği yapmış 30 yaşında evlenmiş.
O yüzden buradaki bazı üyeler gibi evlenmek çok matah değil diyor.
Ama ben gerçekten severek evlenen çiftlerin mutluluğunu görüyorum.

Insan özeniyor..

merhaba cok tatlısınız ya :KK70:

benim çevremde çok var .
arkadasımın kardeşi tinder dan tanışıp evlendi gayet mutlu :)
en yakın arkadasım şırnakta görev yapan bi polisle internette tanıştı pazartesi günü nikahına gittim gayet mutlu :KK70:
kardeşim internetten tanıştığı biriyle 1 yıldır görüşüyor şimdilik gayet mutlular istemeye gelcekler :KK70:

benimde bekarken bi kaç internet deneyimim oldu :KK70: :KK70:
çok şükür kötü birine denk gelmedim bir kere görüşüp beğenmeyip bi sebeple konuşmayı kesmiştim :KK70: :KK70:

yani internette başlayıp normal hayatta devam ettikten sonra iyice tanııdıktan sonra neden olmasın ki ?
dikkatli olun yeter :))

zaten mesleğiniz gereği insanları bi kere görüncede anlarsınız büyük ihtimalle niyetini vs. :)

Çok sevindim.
Hepsi hayırlı olsun.
Peki hepsi tinder mı?
Tinder evlilik sitesi değildi ama.

Ben mi yanlış biliyorum?
Hangi siteydi?

Çok sevindim.
Hepsi hayırlı olsun.
Peki hepsi tinder mı?
Tinder evlilik sitesi değildi ama.

Ben mi yanlış biliyorum?
Hangi siteydi?
yok biri tinder biri face biri instgram :KK70:
tinder kesinlikle önermem aslında başka amaçla kullanılan bi site gibiymiş biz sonradan duyduk.
arkadasımın sansına düzgün aile cocugu denk geldide geneli öyle değilmiş sanırım :)

4 yıldır hayatım beyim oldugu için :KK70: 2 yıldırda evli oldugum için artık unuttum :KK70:

ama tinder ın o amaçlı bi site oldugunu duymuştum. +18

• Muhteşem
Reactions: 000
yok biri tinder biri face biri instgram :KK70:
tinder kesinlikle önermem aslında başka amaçla kullanılan bi site gibiymiş biz sonradan duyduk.
arkadasımın sansına düzgün aile cocugu denk geldide geneli öyle değilmiş sanırım :)

4 yıldır hayatım beyim oldugu için :KK70: 2 yıldırda evli oldugum için artık unuttum :KK70:

ama tinder ın o amaçlı bi site oldugunu duymuştum. +18
Tinder evet +18
Birde çoğunlukla tek gecelik bağlılık olmayan ilişkiler.
Ben onu istemiyorum.
O yüzden o elendi..
Instagramda eğer tanıdık değilse şu an erkekler çoğu kişiye mesaj atıyor.
O yüzden ona da çok sıcak bakmıyorum.

Tinder evet +18
Birde çoğunlukla tek gecelik bağlılık olmayan ilişkiler.
Ben onu istemiyorum.
O yüzden o elendi..
Instagramda eğer tanıdık değilse şu an erkekler çoğu kişiye mesaj atıyor.
O yüzden ona da çok sıcak bakmıyorum.
kardeşim intgramda tanıştı mesela sevgilisi görmüş beğenmiş kardeşimi.
6 ay kendi kendine mesaj yazmış
kardeşim cvp vermiyomş :KK70:

sonra bi cvp verdi şimdi 1 yl oldu nerdeyse sevgililer kısmette varmış :KK70:

• Muhteşem
Daha dün okulumdaki öğretmenlerden biri birçok öğretmen arkadaşının memur eşbul mu ne öyle bir siteden tanışıp evlendiğinden bahsetti 😂

kardeşim intgramda tanıştı mesela sevgilisi görmüş beğenmiş kardeşimi.
6 ay kendi kendine mesaj yazmış
kardeşim cvp vermiyomş :KK70:

sonra bi cvp verdi şimdi 1 yl oldu nerdeyse sevgililer kısmette varmış :KK70:
Vay be ne güzel bir hikaye..
Evet nasip kısmet demek ki..
Ben onun olacağını sanmıyorum.

Hesabım herkese kapalı çünkü.. :KK66:

Daha dün okulumdaki öğretmenlerden biri birçok öğretmen arkadaşının memur eşbul mu ne öyle bir siteden tanışıp evlendiğinden bahsetti 😂
Gerçekten mı?
Var mı o site?
Nokta atışı gibi site olmuş.

Memuresbul. Com :KK70:
öğretmenler bekar mühendisler bekar..
herkes yalnız..

Benim 2011den beri yok..
Orası artik üst jenerasyon kaynıyor..
Babam 70 yaşında sürekli orada..

Yok face olmaz..:KK48:
Facede bazi gruplar hala etkin.. eğitimle ilgili bir kac faal grupta yorum yaziyorum bazen. Ve messengerdan mesaj atip tanismak isteyenler oluyor. Kendi meslek grubumdan. Direkt arkadaslik sitesi yerine bunu deneyebilirsiniz. Mesleğinizle ilgili gruplara üye olup biraz da yorum yapın bence😊 ya da beğendiğiniz biri olursa tanismak icin bahane oluşturacak bir mesaj atın. Sorunuza gelirsem bence normal ben yillardir mantıksız buluyordum, ciddi yaklasanlara da sicak bakmadim. Cevremden tanistirildiklarimin da hic hayrini gormedim ondan fikrim değişti biraz:)

Kız ben arkadayım yürü beeee. Nasibin belki internetde, Eşimle sevgiliyle internetten çok güzel kısmetlerim oluyordu sevgilim olmasa ben de öyle ilerlerdim galiba🤣 insanlar yabancılarla internetten tanışıp evleniyor sen de meslek sahibi bir insansın zaten tanışıp ailesi ile tanışırsın kısmet bu...

Evet bunu biliyorum.
Burada bazı hemcinslerim bile internet mi dedi???
Yapacağım cinsellik değil oturup bir kahve içmek.
O kadar.
Ki cinsellik isteyen yaşasın.Herkesin yaşam stili kendine.
Ama evet bizim toplumda çok tabu var.
Iyi biri denk gelse keşke..
Ama gözüm korktu.
Ailem hiç istemiyor bu olayı.
Annem zamanında sırf mantık evliliği yapmış 30 yaşında evlenmiş.
O yüzden buradaki bazı üyeler gibi evlenmek çok matah değil diyor.
Ama ben gerçekten severek evlenen çiftlerin mutluluğunu görüyorum.

Insan özeniyor..
Bence cok makul düsünüyorsunuz bir kahve içmek çok normal . Daha dün size bahsettigim gibi bi meslektasim bu teklifle geldi face messenger üzerinden. Su an görüştüğüm biri var ondan sicak bakmadim ama olmasaydi bakardim

• Muhteşem
Bir de şöyle düşünün internette sizin gibi düşünen aklı başında insanlar da var ve evliliğe açıklar... sadece fotoğraf ve istekler konusunda net ve gerçekçi olun shoplu fotoğraflarla adamları şoka uğratmayalım. Tercih yapacaksınız öğretmen bul bacım🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X