İnternetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı? Veya çevrenizde internetten tanışıp mutlu bir evliliği olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle internetten tanıştım evlendim bana çektirmeidkleri pislik kalmadı ailesi ve kendisi boşanıyorum 9 gün kaldı davama. Köpek gibi yalvarıyor şimdi. Hata yapmayın iyice tanıyın

Kuzenim üniversiteye giderken sosyal medyada başka bir şehirde üniversitede olan biriyle tanıştı. Şuan evliler ve bebekleri var. Çok mutlular. Enişteden çok memnunuz. Ama bunlar bence istisna. Sosyal medyadan kimseye güvenmemek daha iyi bence.

İki örneği de verebilirim size. Biri yakın bi arkadaşım eşiyle tinderda tanışmışlar hatta baya tek gecelik ilişki olarak başlamış ilişkileri yani. Şuan evliler ilk çocuklarını bekliyolar. Diğeri de eskiden oturduğun mahalleden bi kız. İnternetten biriyle tanışıyor, adam kendisini polis olarak tanıtıyor, kız buna isiniyo buluşuyorlar hatta kaciyolar. Sonra anlaşılıyor ki adam polis falan değil, kızı uyuşturucuya alıştırmış fuhuş yaptiracakmis neyse ki ailesi buldu kızı sonra. Benim de internetten birçok iliskim oldu hatta biri 3 buçuk yıl sürdü. Gayet normal kendi halinde insanlarla da tanıştım, gerçekten iyi yürekli insanlarla da, psikopat ruhlu kişilerle de. He verebileceğim en yakin örneklerden biri de BABAM Suanki eşiyle bildiğin bi çöpçatanlık sitesinde tanışıyo, benim akılsız babam sırılsıklam aşık oluyor kadına, şuanda evliler. Babam hala aşık, kadınsa gudubetin teki, tabi biz bunu evlendikten sonra anladık. Kısacası, internetteki insan skalası gerçek hayatta karşılaşabileceği neden daha geniş olduğu için dikkat edin derim, mesleginizden dolayı illa ki anlarsınız birinin niyetini karakterini zaten, ince eleyip sık Dokuyun yani.

Eşimle internetten tanıştım evlendim bana çektirmeidkleri pislik kalmadı ailesi ve kendisi boşanıyorum 9 gün kaldı davama. Köpek gibi yalvarıyor şimdi. Hata yapmayın iyice tanıyın
Çok geçmiş olsun.
Ne oldu kendini farklı mı tanıttı?

Simdi tanisma siteleri pek iyi amacta kullanilmiyo. Benim dedigim ciftler face ve instada tanısmış. Biri 40dan sonra evlendi biri de hamile suan mutlular.
Zaten çoğunluk cinsellik arıyormuş.
Ben cinsellik aramıyorum.

Yani evlenmeden aramıyorum o yüzden internete şüphe ile bakıyorum.

Ben de eşimle internette tanıştım. Sadece üniversitelilerin kayıt olabildiği bir platformda tanıştık. Tc kimlik numarası ile falan kayıt olunuyor. O yüzden o siteye güveniyordum. Daha önce de bir kaç tanıştığım olmuştu. Acayip tipler kendini zaten ilk buluşmada bile belli ediyor. Eşim çok saygılıydı ve daha ilk günden onda yakın bir şeyler hissetmiştim. Bir de ben her zaman mantıklı bir insandım, önce mantığıma uyan, sonra da seveceğim kişiyi internetten bulmuş oldum. Şu an 5 yıllık evliyiz, bebişimizi bekliyoruz :)

Benim duyduğum kadarıyla tinder sex amaçlı bir site.
Gerçekten o tanıdığınız istisna olmuş.

Polis olayına gelince keske kimligini görmek isteseydi.Benim eski sevgilim de polisti.onlarin cüzdanda kimliği oluyor.

Su kapanan siteden bahsediyorsunuz sanırım

@hayalci1234 konuma nasıl sorusunu da ekledim.
Sende konu açmışsın.
Belki yardımı olur sana da..

Ben eşime güvenmiştim ama yinede ilk bir kaç buluşmadan sonra bir yere uğrarken cüzdanı bir tut diye bana verdi, ben de bakmıştım hep adı soyadı ne, cebinde ne kartları var

Ben eşime güvenmiştim ama yinede ilk bir kaç buluşmadan sonra bir yere uğrarken cüzdanı bir tut diye bana verdi, ben de bakmıştım hep adı soyadı ne, cebinde ne kartları var
Çok kişi bilmeyince güzel oluyor doğru düzgün insanlar oluyor. Ama ne zaman kullanıcı sayısı artsın bozulmalar başlıyor

Reactions: 000
Bugun interneti kullanmayan insan yok gibi bisey,ama hala internetten tanistip evlendigini soyleyemeyen bir suru insan var. Bunun nedeni de internetten tanisan insanlara karsi onyargili bir bakisin olmasi. Sanki son careymis,eziklikmis gibi. Insanlar gercekten boyle yargiliyor. Oysa internet sadece bir arac. Yolda kafede kursta ya da herhangi bir sosyal ortamda tanistigin kisiyle internetten tanistigin kisi arasinda hicbir fark yok bana gore. Cunku her ikisinde de kisiyi tanimiyorsun sonucta.Ha atiyorum, sen gider de abuk sabuk icerikli bir sitede evlenecegin insani ararsan hem sinirlerin bozulur hem kendini kotu hissedersin hem de bosa zaman kaybi. O yuzden daha ciddi icerikli siteleri arastir derim.

Ve evet internetten tanisip evlenen sevdigim bir arkadasim var, cok mutlu ve tatlilar

Merhabalar cevremde 4-5tane arkadasım internette tanıstı ve evlendı hatta ıclerınden biri evlenelı 12 sene oluyor.Hepside gayet mutlu.Özet olarak not düşmek istedim sevgılerr

Reactions: 000
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…