Nasıl anlamadım,kafam karıştı vallaha :44:
her kelımesını ayakta alkışlarım cnm doru soyluyosunkesinlikle affetmezdim ben olsam
hiçte büyük konuşmuyorum bu resmen aldatmaya giriyor
nereden bileyim bunu reelde yapmadığını
elim ayağım tutuyorsa çocuğumada bakarım kendimede,beyni bacak arasında çalışan bir adamla hiçte işim olmaz
güven nerde kaldı...?
eşimizede arkamızı dönüp annemize gezmeye gidemeyeceksek yemişim ben öyle evliliğide aşkıda
ihtiyaçları varmış v.s...v.s...hepsi fasa fiso
ihtiyaç kelimesinin ardına sığınan ne kadar çok erkek türedi son zamanlarda
o ihtiyacı bayanda yaşamıyormu sorarım size?
ama ilk fırsatta önlerine gelen erkeklerle fingirdemiyorlar ihtiyaç ihtiyaç diye
valla eşiniz hiç kendini küçük duruma düşürüp yalvarıp af dilemesin hata yaptım demesin..
Aldatmak hata işi değil,hiç kimse yanlışlıkla soyunup sevişmiyor
Yani senin konu sahibinin eşini affetmesi gerektiğini yazdıgını okudum ilk başta.
Allah Allah nasıl olur Narmik böyle bir şey yazamaz dedim geri dönüp baktım affetmemelisin demişsin :)
Aldatma,yalan ve şiddet söz konusu olduğunda asla affet demem ki ben
her kelımesını ayakta alkışlarım cnm doru soyluyosun
teşekkür ederim canım
böyle haksızlıklar oldumu tüylerim diken diken oluyor
yani ona iyi bir ders vermek istiyorsanızda deha fikirlerimi hemen sunabilirim size
bikaç arkadaşımda çok işe yaramıştı:)))
Canım bak eline çok büyük bir koz aldın eğer boşanmak istemiyorsan tabi!
ben fikrimi en baştada dedim bitirirdim defolsun gitsin internette kimle aşna fişne yapıyorsa onları alsın nikahına bakalım kaç gün sürecek evlilikleri...
neyse konuya dönelim,sen sanırım boşanmakta kesin kararlı dedilsin ben bunu anlıyorum...doğaldır olabilir,herkes herkesle aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil..
zaten öyle olsa bu haltı yiyen her erkek terkedilirdi evlilik diye bişey kalmazdı dünyanın düzeni bozulurdu..
eğer eve döneceksen interneti kapattırma bırak kalsın
pc ye bir casus yazılım yüklet ve onu takibe al
bırak herşey rayında gidiyor sansın,sen unuttun tüm olan biteni sansın
onun rahatlığına varsın bakalım tekrar devam edecekmi?
zaten ederse mutlaka göreceksin casus yazılımda
sonra öyle bişeyle karşılaştığın an hepsinin dökümünü al ve onu kapı dışarı et
evdende sen çıkma yani,neden sen gidiyorsun ki..bırak defolsun gitsin
hem böylelikle gerçekten yaptığına pişmanmı yoksa timsah gözyaşlarımı döküyor şu anda onu anlamış olursun
Boşanmasan dahi onu çok korkut. Öyle korkut ki bir daha aklının ucundan geçmesin. Bir an seni kaybettiğini sansın. Pişmanlık yaşasın. Onu biraz sensiz bırak. Bir süre seni özlesin. Değerini anlasın. Pişman pişman dolansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?