- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affedilmemesi gereken bir durum ...Bence...
Ama görünüşe göre sen affedecek gibisin..........
boşanınca çocuğunun ve kendı bakımını karşılayabilecek misin? nasıl geçinmeyi planladın ekonomık özgürlüğün var mı?
hiç öyle bır düşüncem yok acıkcası öyle olsa bu kadar uzatmam çünkü..baska bıseymış bu ya anlatamıyorum suan ellerım tıtrıyo ınan...zor yazıyorum...avukatla görüşcem bı numara aldım komsudan bısey sorcam dedım bakalım bı gıdeyım de nsl olcak bu işler öğreneyim
Bu beni ıhmal ettin lafıda son yılların en kullanılan erkek sloganı oldu. Hayret bişey. Nasıl oluyorsa anlamadım gitti bu işi. Hem butun gün evi çekip çevir, çocuklar,sorumluluklar, aileler yetmezmiş gibi hergece kocaya kucak dansımı yapıcaz nedir? Kadın olunca ınsan mı olunmuyorr anlamadım ben bu işi. Hasta olsan, keyifsiz olsan , yorgun olsan hazır kılıf var ''sen benı ıhmal ettin''..
İhmal edilen kadınlar aynı seyı yapsa erkeklerin 3/4 ü boynuzlu gezerdi be..
Canım eşin belki işsizlikten, belki hala kendini ''erkek'' hissetmek istemesinden yani ego tatmini için yaptı muhtemelen. Potansiyel var mı?
Var bence.
Bir müddet dönme, bu olaydan önce aranız nasıldı evliliğiniz nasıl gidiyordu bilmiyorum ama güven kırıldıysa çok zor toparlamak. Bir şans daha verebilirim bebeğim var diyebilirsin ama ayağını sıkı bas.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
boşanın veya boşanmayın diyemem vebalini çekemem,çok ağır bişey bu konuda sizi yönlendirmek etkilemek...
ama keşke yazışmalarınızı kaydetseydiniz pc ye
eminim işinize çok yarayacaktı
Konuyu okur okumaz benm de aklımdan sırf sizi düşündüğü için degil,
belli ki yalnız kalıp bir eyler yapmak için diye göndermeye çalışmış olarak düşündüm.
Yalnız arkadaşım seni alnından öpmek istiyorum eşinizin foyasını ortaya çıkardıgınız için!
Üzgünüm ama,
Bu olayın öncesi de oldugunu düşünüyorum
Bir de şöyle düşündüm ben,
madem ihtiyaçları var o da sizinle gelip annenizde kalmalıydı...
Affedilmemesi gereken bir durum ...Bence...
Ama görünüşe göre sen affedecek gibisin..........
Narmik affedilmemesi gereken bir durum bence diye okudum.
bunu senin yazdıgına inanamadım.
Sonra tekrar arka sayfaya geri döndüm o zaman affedilmemesi gereken bir durum yazdıgını gördüm.