internette aldatılmak

Affedilmemesi gereken bir durum ...Bence...

Ama görünüşe göre sen affedecek gibisin..........

boşanınca çocuğunun ve kendı bakımını karşılayabilecek misin? nasıl geçinmeyi planladın ekonomık özgürlüğün var mı?

hiç öyle bır düşüncem yok acıkcası öyle olsa bu kadar uzatmam çünkü..baska bıseymış bu ya anlatamıyorum suan ellerım tıtrıyo ınan...zor yazıyorum...avukatla görüşcem bı numara aldım komsudan bısey sorcam dedım bakalım bı gıdeyım de nsl olcak bu işler öğreneyim

boşanınca çocuğunun ve kendı bakımını karşılayabilecek misin? nasıl geçinmeyi planladın ekonomık özgürlüğün var mı?

anne ve babamdan yana bir sıkıntım olmaz bakılırım zaten ama işe girerim suan çalışmıyorum ama iş bulurum hemen çünkü iş için soranlar oldu o yonden sanmıyorum sıkıntım olmaz ınsallah

Hayırlısı neyse o olsun...

Bu beni ıhmal ettin lafıda son yılların en kullanılan erkek sloganı oldu. Hayret bişey. Nasıl oluyorsa anlamadım gitti bu işi. Hem butun gün evi çekip çevir, çocuklar,sorumluluklar, aileler yetmezmiş gibi hergece kocaya kucak dansımı yapıcaz nedir? Kadın olunca ınsan mı olunmuyorr anlamadım ben bu işi. Hasta olsan, keyifsiz olsan , yorgun olsan hazır kılıf var ''sen benı ıhmal ettin''..
İhmal edilen kadınlar aynı seyı yapsa erkeklerin 3/4 ü boynuzlu gezerdi be..
Canım eşin belki işsizlikten, belki hala kendini ''erkek'' hissetmek istemesinden yani ego tatmini için yaptı muhtemelen. Potansiyel var mı?
Var bence.
Bir müddet dönme, bu olaydan önce aranız nasıldı evliliğiniz nasıl gidiyordu bilmiyorum ama güven kırıldıysa çok zor toparlamak. Bir şans daha verebilirim bebeğim var diyebilirsin ama ayağını sıkı bas.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun..

potansıyelı yok sanıyodum ama varmış onun egosununda onunda allah belasını versın ya bn yapsaydım oda anlasaydı insanın içinin nsl yandıgını ...

Konuyu okur okumaz benim de aklımdan sırf sizi düşündüğü için degil,
belli ki yalnız kalıp bir şeyler yapmak için diye göndermeye çalışmış olarak düşündüm.

Yalnız arkadaşım seni alnından öpmek istiyorum eşinizin foyasını ortaya çıkardıgınız için!

Üzgünüm ama,
Bu olayın öncesi de oldugunu düşünüyorum

Son düzenleme:
boşanın veya boşanmayın diyemem vebalini çekemem,çok ağır bişey bu konuda sizi yönlendirmek etkilemek...
ama keşke yazışmalarınızı kaydetseydiniz pc ye
eminim işinize çok yarayacaktı

kaydetmez olumuyum masadan ben cıkıyorum yazmadan hemen once yazıları kopyalayıp klasöre attım bunlar onun karsısına gelecek yakında mahkemede insşalllahhhhh

boşanın veya boşanmayın diyemem vebalini çekemem,çok ağır bişey bu konuda sizi yönlendirmek etkilemek...
ama keşke yazışmalarınızı kaydetseydiniz pc ye
eminim işinize çok yarayacaktı

Bir de şöyle düşündüm ben,
madem ihtiyaçları var o da sizinle gelip annenizde kalmalıydı...

saol cnm
evet bnde aynısını onada dedım demek okeylerde saatlerce ne yaptıgın anlasıldı dedım gebersın valla umrumda dgl bn herşeyını cekeyım onun oda bnı boynuzlasın rezil ya bska bse demıyoum

olay daha çok yeni ben de acele karar vermemenden yanayım, avukatla bi görüş bakalım ama hemen davranma, şimdi yüz yüze gelmesen bile olay yatışınca konuşursun. Af dileyecktir, pişamn olduğunu söyleyecktir bir daha olmaz diyecektir, klasik erkek lafları ama belki pişman olur acele etme bence, ne olaylar duyuyoruz burda rahatla biraz. sen rahat ol düşünmesi gereken o, korkması gerekn o senin kaybedeceğin bişey yüz, YÜZÜ YERDE OLAN OOO

Bir de şöyle düşündüm ben,
madem ihtiyaçları var o da sizinle gelip annenizde kalmalıydı...

işte o konuda bı sıkıntı var cnm ya babamla eşim küsler bi nedenden dolayı babam onu almıyo eve yaklasık 7 aydır konu kapandı ama ınan boylesı daha ıyı oldu

kendinde hata arama derim yerinde ben olsam ama aynı kararsızlığı yaşardım senin kararın sonuçta önemli olan iyi düşün taşın çocuğunu düşün özellikle öyle karar ver bana kalırsa..

ben şimdi ne yapayım siz olsaydınız boşanırmıydınız güven gtti çünkü nasl bn ona güvenebilirm düşünmekten işin içinden cıkamıyorum suan ben iyiki size anlatmısım yoksa patlardı içimde yerdım kndımı

canım acele etme, affet diyemem, ama zor bir süreç. Sakin sakin düşün. Ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama işin gerçeği didiklerdim iyice sessiz sedasız ayrılmazdım. Neden yaptığını yüzündeki o utanç anlatır sana herşeyi

Narmik affedilmemesi gereken bir durum bence diye okudum.
bunu senin yazdıgına inanamadım.
Sonra tekrar arka sayfaya geri döndüm o zaman affedilmemesi gereken bir durum yazdıgını gördüm.

Narmik affedilmemesi gereken bir durum bence diye okudum.
bunu senin yazdıgına inanamadım.
Sonra tekrar arka sayfaya geri döndüm o zaman affedilmemesi gereken bir durum yazdıgını gördüm.

Nasıl anlamadım,kafam karıştı vallaha :44:

kesinlikle affetmezdim ben olsam
hiçte büyük konuşmuyorum bu resmen aldatmaya giriyor
nereden bileyim bunu reelde yapmadığını
elim ayağım tutuyorsa çocuğumada bakarım kendimede,beyni bacak arasında çalışan bir adamla hiçte işim olmaz
güven nerde kaldı...?
eşimizede arkamızı dönüp annemize gezmeye gidemeyeceksek yemişim ben öyle evliliğide aşkıda
ihtiyaçları varmış v.s...v.s...hepsi fasa fiso
ihtiyaç kelimesinin ardına sığınan ne kadar çok erkek türedi son zamanlarda
o ihtiyacı bayanda yaşamıyormu sorarım size?
ama ilk fırsatta önlerine gelen erkeklerle fingirdemiyorlar ihtiyaç ihtiyaç diye
valla eşiniz hiç kendini küçük duruma düşürüp yalvarıp af dilemesin hata yaptım demesin..
Aldatmak hata işi değil,hiç kimse yanlışlıkla soyunup sevişmiyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…