Siz onu yalnız bırakmamışsınız ki o sizi yalnız bırakmış bana kalırsa
İhtiyaçlarım var yalanı nedir ya evli adam sonuçta
Siz çocuğunuz için fedakarlıkta bulunmuşsunuz ama eşiniz bunu fırsata çevirmiş sanırım
Nasıl bir ihtiyaçsa bitmek tükenmek bilmiyor.
Bence telafi etmesi için zaman verin.
Boşanma kararı almadan boşanma lafını etmemeye çalışın ki ciddiye alınma durumunuz artsın bence...
Bana kalsa ben annemden dönmezdim. Bir süre yalnız kalsın. Tabi bu ceza mı ödül mü bilmiyorum.
Ama boşanılacak bir durum mu bu? Onu bilemiyorum
hic ama hic anlamiyorum su erkeklerin doyumsuzlugunu hadi seni ihmal etmis diyorsunda be adam gerekcen buda hadi ne isin var elin kadinlarinla sohbet yapiorsun bide adres soruyorsun ne diyim canim cok uzuuldum ben inanmiyorum onun pisman olup tekrarlamiyacagina kesin yapar yine bisiler sana bosan diyemem ama insan güvenini kaybettimi hep her an her saniye aklinda acabalar oluyor böle kendini cok yipratirsin insalah konusur halledersiniz bu konuyu bir daha tekrarlanmamak üzere hayirlisi olsun hakkinda canim
yemin ederim hepsi aynı ben de başka başlıkta konu açtım, insana çok ağır geliyor. Yaşamayan anlamıyor, bu nedir ya çok kızgınım hepsine şuan. Allah yardımcın olsun canım konuşmanın devamı gelse kalkıp gidecek yani. Allahım yarabbim ya
çok saolasın cnm ama ben halletcegimi düşünmüyoru azından şuan kesin bir kararım var ben yapsaydım oda benı affetmezdi duymayanda kalmazdı kadın erkek farkı buymuş...
keşke korkutmak için boşıycam adliyeye gitcem demeseydin
sonra vazgeçersen artık inandırıcılığın kalmaz seni ciddiye almaz nasıl olsa birşey yapmıyor söyleyıp söyleyıp vazgeçiyor diye..
boşanmanın şakası yada tehditi olmamalı bence...
ki bence boşamazsın...aldatılmış da sayılmazsın aldatmaya meyilli bir kocan varmış bunu öğrenmiş oldun dikkat edersin artık...
gerçi yapacağı varsa artık daha dikkatli gizli yapar ama...[/QUOT
doru soyluyosun ama bn avukat nosu bıle aldım şuan 5 te konusmaya gidicem bakalım allah belasını versın ya erkeklerin şu maymun iştahları nedir boyle
gerçekten boşanmak istiyor musun? bunu iyi düşün bence...
Keşke biraz daha sabredip zaman geçirmek için mi yoksa birlikteliği aklından geçirdiği için mi konuştuğundan emin olsaydınız... Kişiden kişiye değişir tabi ama sanırım ben devam edemezdim bu durumda... Eşimin yalanını yakaladım 3 hafta önce...Onu bile kolay kolay unutamadım...Kafamda acabalarla dolaşıyorum.Yaşadığınız durum karşısında bir daha güvenemezdim sanırım... Acabalarla ömrümü geçirmektense ayrılık daha kolay gelirdi bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?