• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internette aldatılmak

ask_88

❤ Aşk senin adın ❤
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
102
4
46
36
merhaba arkadaşlar...şuan bunu yazdıgıma inanamıyorum ama akıl alcak insanlara ihtiyacım var...
şöyle anlatayım uzun olacak ama,ben 5 senelik evliyim 2009 da erken doğumla 32 haftalık bebeğimi kaybettim..
4 gün yaşadı ve bu süre içinde eşim askerdi bende annemin evinde kalıyordum...doğuda askerlik yaptı izin alamadı gelemedi kızının cenazesine yetişemedi...yani çok zor günler geçirdim..
eşimin askerliği bitti ve geldi işe girdi bn tabi hamile kalmayı çok istememe ragmen korkuyordum..aynı şeyleri yaşamaktan..6 ay sonra hamile kaldım iğnelerle 35. haftama kadar geldim doğum yaptım oğlum oldu..daha sonra sanki eşime bişeyler oldu zaten aksiydi ama azında sürekli küfür,azarlamalar,bağırmalar benide bitirmişti...şuan oğlum 11 aylık,evimiz en üst kat aşırı bir sıcak lık biz bile uyuyamıyoruz,annemde 2 sokak arkamda oturuyo,daha sonra eşim dedi gt annene çocuk uyusun artık günlerdir uyuduğu yok (annemin evi eskı 2 katlı bina ve alt kat fazla güneş almadığından soğuk hemde baya bi) nys ben anneme geldim birkaç gün kaldım eve gittim ama cocuk aynı durmuyo sabahlara kadar ağlıyo ter akıyo artık cocugun bacaklarından,nys yıne biz annemin yolunu tuttuk..daha sonra eşim evde yanlız kalmaya başladı (işten cıkarıldı yani bütün gün evde)..her aksam benı arayıp ben okeye giriyorum dıe söyluyordu bende tmm dııp cocugumun yanına yatıyordum,bizim facelerimiz ayrı,ertesi gün ben girip bakıyodum ne zmn cıkmış dıye ve sonra resmen içimde bişey oldu dedim bu kadar saat okeyde ne yapıyor,aldım başka bir face adresi,başka bir resim koydum ve gırdim okeye bebeğimde uyumuştu...okeyde girdiği oda aynıdır genelde baktım oyuncu beklıyo geçtim karsısına,bu başladı sohbete Allahım o yazdıkça ben titremeye başladım,NERDENSİN YAŞ KAÇ BURSANIN NERESİN VS...konu uzadıkça uzuyor ben ağlayarak yazmaktan klavyeyi göremıyordum..ona yakın biyer ismi verdim burda oturuyorum dedim,geleyimmi falan demeler gülmeler,iltifatlar,bekarmısın dıe sordu evet dedım 'oo iyimiş :D ' aynen yazdığı bu,bnde bekarım işte gezerim,şuraya buraya giderim,dahada uzatsaydı telefon nosunu bile vericekti eminim....en sonunda dayanamadım ' 1 dkk dedım gelıcem birazdan ; ne oldu dedi... bnde aras uyandı dedim (oğlum) kapadım çıktım....eminim şoka ugradı,sonra facemi açtım onu silcektim çünkü beynim dönüyodu hemen başladı konusmaya ben onu yanlız bırakmışım,onunda ihtiyaçları varmış,hTalıyım ama yaptım konuştum falan filan özür dilemeler sabaha kadar tlfn etti açmadım,en son saat sabah 8 e geliyodu açtım ve dedim seni boşıcam pazartesi adliyeye gidicem ne halin varsa gör dedim....şimdi ne yapmalıyım pazartesi gideyimmii adliıyeye,insanın güveni bitiyo ondan sonra nsl geri gelicek birdha...bunlar dün gece oldu buarada ve ben hala uyuymadım anneme anlatmadım,aklıma buraya yazmak geldi,etrafıma anlatsam ilerde alay konusu yapıcaklar biliyorum o yüzden her yoruma açığım kndınızı 1 dkka bnm yerime koyup akıl verirseniz inanın size minnettar olurum şimdiden cvplarınız için okuduğunuz için tskr ederim....

Siz onu yalnız bırakmamışsınız ki o sizi yalnız bırakmış bana kalırsa
İhtiyaçlarım var yalanı nedir ya evli adam sonuçta
Siz çocuğunuz için fedakarlıkta bulunmuşsunuz ama eşiniz bunu fırsata çevirmiş sanırım

Siz onu yalnız bırakmamışsınız ki o sizi yalnız bırakmış bana kalırsa
İhtiyaçlarım var yalanı nedir ya evli adam sonuçta
Siz çocuğunuz için fedakarlıkta bulunmuşsunuz ama eşiniz bunu fırsata çevirmiş sanırım

evet öyle oldu suçlu ben oldum onun için....
içimde nsl birsey var anlayamıyorum saatlerdir sadece sigara içtim,
nasıl birsey bu ya...

Nasıl bir ihtiyaçsa bitmek tükenmek bilmiyor.
Bence telafi etmesi için zaman verin.
Boşanma kararı almadan boşanma lafını etmemeye çalışın ki ciddiye alınma durumunuz artsın bence...
Bana kalsa ben annemden dönmezdim. Bir süre yalnız kalsın. Tabi bu ceza mı ödül mü bilmiyorum.
Ama boşanılacak bir durum mu bu? Onu bilemiyorum

Son düzenleme:
Asıl kendi sizi göndermiş annenizin evine. Madem eviniz çok sıcak taksitle alaydı bir klima beyfendi çocuk da rahat uyurdu siz de ayrı kalmamış olurdunuz ama niyeti farklı gibi eşiniz.

evet niyeti belliymiş heralde ki ilk fırsatını degerlendirdi...ben zaten gitmem suan onun evine,bakamam onun suratına,nsl bır hs miş bu ya insanı bitiriyo resmen,ki güven cok önemli bittiği zmn nasl telafi edılebilrki

yemin ederim hepsi aynı ben de başka başlıkta konu açtım, insana çok ağır geliyor. Yaşamayan anlamıyor, bu nedir ya çok kızgınım hepsine şuan. Allah yardımcın olsun canım konuşmanın devamı gelse kalkıp gidecek yani. Allahım yarabbim ya

hic ama hic anlamiyorum su erkeklerin doyumsuzlugunu hadi seni ihmal etmis diyorsunda be adam gerekcen buda hadi ne isin var elin kadinlarinla sohbet yapiorsun bide adres soruyorsun ne diyim canim cok uzuuldum ben inanmiyorum onun pisman olup tekrarlamiyacagina kesin yapar yine bisiler sana bosan diyemem ama insan güvenini kaybettimi hep her an her saniye aklinda acabalar oluyor böle kendini cok yipratirsin insalah konusur halledersiniz bu konuyu bir daha tekrarlanmamak üzere hayirlisi olsun hakkinda canim

Nasıl bir ihtiyaçsa bitmek tükenmek bilmiyor.
Bence telafi etmesi için zaman verin.
Boşanma kararı almadan boşanma lafını etmemeye çalışın ki ciddiye alınma durumunuz artsın bence...
Bana kalsa ben annemden dönmezdim. Bir süre yalnız kalsın. Tabi bu ceza mı ödül mü bilmiyorum.
Ama boşanılacak bir durum mu bu? Onu bilemiyorum

bilir o bnı bu konuda eger boşanıcam dıyosam adliyeye gideceğimide bilir...yapmadan önce düşüncekti..evliliğimde neler yaşadım anlatsam sıgmaz herşeye katlandım da üstüne aferin katlandın buda sana boynuz güle güle kullan dedi resmen...

hic ama hic anlamiyorum su erkeklerin doyumsuzlugunu hadi seni ihmal etmis diyorsunda be adam gerekcen buda hadi ne isin var elin kadinlarinla sohbet yapiorsun bide adres soruyorsun ne diyim canim cok uzuuldum ben inanmiyorum onun pisman olup tekrarlamiyacagina kesin yapar yine bisiler sana bosan diyemem ama insan güvenini kaybettimi hep her an her saniye aklinda acabalar oluyor böle kendini cok yipratirsin insalah konusur halledersiniz bu konuyu bir daha tekrarlanmamak üzere hayirlisi olsun hakkinda canim

çok saolasın cnm ama ben halletcegimi düşünmüyoru azından şuan kesin bir kararım var ben yapsaydım oda benı affetmezdi duymayanda kalmazdı kadın erkek farkı buymuş...

yemin ederim hepsi aynı ben de başka başlıkta konu açtım, insana çok ağır geliyor. Yaşamayan anlamıyor, bu nedir ya çok kızgınım hepsine şuan. Allah yardımcın olsun canım konuşmanın devamı gelse kalkıp gidecek yani. Allahım yarabbim ya

keşke zaten hemen söylemesydım çagırsaydım gelseydı ona bi tokat patlatsaydım geldıgı yerde,ama işte ağlamaktan yazamadım

keşke korkutmak için boşıycam adliyeye gitcem demeseydin

sonra vazgeçersen artık inandırıcılığın kalmaz seni ciddiye almaz nasıl olsa birşey yapmıyor söyleyıp söyleyıp vazgeçiyor diye..

boşanmanın şakası yada tehditi olmamalı bence...

ki bence boşamazsın...aldatılmış da sayılmazsın aldatmaya meyilli bir kocan varmış bunu öğrenmiş oldun dikkat edersin artık...

gerçi yapacağı varsa artık daha dikkatli gizli yapar ama...

çok saolasın cnm ama ben halletcegimi düşünmüyoru azından şuan kesin bir kararım var ben yapsaydım oda benı affetmezdi duymayanda kalmazdı kadın erkek farkı buymuş...

aynen canim aynen katiliyorum sana böle birseyi sen yapsaydin kesin ve kesin genel olarak söylüroum dayak bosama hatta ölümle sonnlanirdi allahim hep yaninda olsun insallah

keşke korkutmak için boşıycam adliyeye gitcem demeseydin

sonra vazgeçersen artık inandırıcılığın kalmaz seni ciddiye almaz nasıl olsa birşey yapmıyor söyleyıp söyleyıp vazgeçiyor diye..

boşanmanın şakası yada tehditi olmamalı bence...

ki bence boşamazsın...aldatılmış da sayılmazsın aldatmaya meyilli bir kocan varmış bunu öğrenmiş oldun dikkat edersin artık...

gerçi yapacağı varsa artık daha dikkatli gizli yapar ama...[/QUOT

doru soyluyosun ama bn avukat nosu bıle aldım şuan 5 te konusmaya gidicem bakalım allah belasını versın ya erkeklerin şu maymun iştahları nedir boyle

Keşke biraz daha sabredip zaman geçirmek için mi yoksa birlikteliği aklından geçirdiği için mi konuştuğundan emin olsaydınız... Kişiden kişiye değişir tabi ama sanırım ben devam edemezdim bu durumda... Eşimin yalanını yakaladım 3 hafta önce...Onu bile kolay kolay unutamadım...Kafamda acabalarla dolaşıyorum.Yaşadığınız durum karşısında bir daha güvenemezdim sanırım... Acabalarla ömrümü geçirmektense ayrılık daha kolay gelirdi bana...

Son düzenleme:
gerçekten boşanmak istiyor musun? bunu iyi düşün bence...

insan yanına yattığı kocasının evde yanlız kalınca ne haltlar yedı acaba diye düşünmesindense serbest kalsın kmle naparsa yapsın diye düşünüyorum,oğlununda suratına bakabılcekmı acaba ama yüzsüz o bakar

Keşke biraz daha sabredip zaman geçirmek için mi yoksa birlikteliği aklından geçirdiği için mi konuştuğundan emin olsaydınız... Kişiden kişiye değişir tabi ama sanırım ben devam edemezdim bu durumda... Eşimin yalanını yakaladım 3 hafta önce...Onu bile kolay kolay unutamadım...Kafamda acabalarla dolaşıyorum.Yaşadığınız durum karşısında bir daha güvenemezdim sanırım... Acabalarla ömrümü geçirmektense ayrılık daha kolay gelirdi bana...

evet o acabalar bnı yedı bıtırdı suan keske braz daha konussaydım olay nereye varcaktı çok pişmanım şuan uzatmadığım için..

boşver aslında uzatmadığın iyi olmuş, az çok belli zaten. Ufacık bir şüphe bile insanı yıllarca kemiriyor, tekrarı olmasa bile o şüphe seni yiyip bitiriyor.Acele etme iyi düşün bence,

Back