- 23 Eylül 2013
- 2.277
- 3.315
- Konu Sahibi candy_candy
Bugün dördüncü günüm canım 91.5 la başladım salı günü:)Canim senin simdi kacla basladin kac gun oldu falan yazsana buraya.
Ben unuttum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dördüncü günüm canım 91.5 la başladım salı günü:)Canim senin simdi kacla basladin kac gun oldu falan yazsana buraya.
Ben unuttum.
Kahveyi nasıl içiyorsun canım türk nescafe filtre sütlü sütsüz.?Devam edersek gelmez :)
Bugun kolay geciyor bana sabahtan beri, bir cay bir kahve ictim yalnizca.
Aksama kadar dururum boyle, oglen de kocaman kahve icmeyi planliyorum :)
Kahveyi nasıl içiyorsun canım türk nescafe filtre sütlü sütsüz.?
@imseval nerelerdesin
Bence 18'den sonra yememek basli basina cok etkili zaten, hadi bakalim yarin gorelim :)
Ben de yarin gece cekecegim mesela, ben de herhalde 18-02 arasina cekerim cunku gece disari cikariz, yarin Bodrum'a tatile gidiyorum da haftasonu icin.
Planim soyle :
Cuma : 18-02
Cumartesi : 20-04
Pazar ise 14 gibi bir defa yerim sanirim, dongume geri donerim.
Kizlar bana destek olursunuz artik cunku yarin baya zor gececek.
Bugun 14'te yemeyi birakacagim, yarin 18'e kadar :)
28 saat uf :)
Kahveye abanirim.
Bugünkü menüm
12.00bir dilim ekmek iki kk peynir iki dilim karpuz yedim
14.00 bir kase muhallebi bir küçük peynirli börek bir kupa sütlü nescafe
17.30 iki kabak dolması bir kase yoğurt salata
Sabah 1 saat yürüyüş akşam yürüyeceğim belli değil şu anda (eşime bağlı)
Su 2 litre oldu 3e tamamlarım
bugünlük benden bu kadar
Kızlar inanamıyorum yaaa 90.2geldimm
Evde yiyorum canım çalışmıyorum ben ama dün arkadaşa gitmiştim ordan p börek :)hadi gazan mübarek olsun canım
28 saat çok fazla ama eğer bişeyler yemen gerekirse rahatsızlanırsan başın dönerse falan filan saf protein ye taam mı
yani yumurtanın beyazı ve tavuğun göğüs eti
akşam yemeğin çok güzel
canım öğlen yemeklerini sen nerde yiyorsun iş yerinde mi evde mi?
Süpersin yaa
Bence çok güzel vermişsin tebriklerBaşlangıç Kilosu: 122
Boy :169
Geçen Hafta: 115,3
Güncel Kilo: 114,3
Fark: 1
Toplam fark: 7,7
Yüzde: %0,87
Toplam Yüzde: %6,31
Hedef: 69,7
umarım daha iyi bir hafta geçiririm tartımı saklattım eşime haftaya cumaya kadar tartılmak yok. bugün 4 te bitecek yeme saatim şekersiz türk kahvesi ile bitiricem
hafta içinde bundan düşük rakamı tartıda gördüğüm için üzülüyorum yoksa 114 e ben göbek atardım daBence çok güzel vermişsin tebrikler
Amann bende artıyı görmeyeyim tekrarhafta içinde bundan düşük rakamı tartıda gördüğüm için üzülüyorum yoksa 114 e ben göbek atardım da
işte insanoğluyuz bilmiyoruz yetinmeyi
Bencede canım iyi yapmışsınkizlar ben de 5-6 tane gojiberry ve 1 tane hurma yedim 13.30'da.
24 saat oldu ac olali sabah da 7'den beri ayaktayim oradan oraya; isyerinde bayilmak istemedim.
IF'i biraz bozmus oldum ama olsun o kadar ya; 1000 kaloriyi gecmem bugun :)
Gojiberry ne hiç duymadımYalniz midem nasil kuculmusse 1 hurmayla doydum ya, zaten 5-6 gojiberry yarim ymek kasigi kadar bile etmiyor.
Gojiberry ne hiç duymadım
Maşallah canım yaa az kaldı azcık daha sabretBen 1 hurma daha yedim
Ama daha yemem 2 yeterli!