- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- Konu Sahibi candy_candy
Dalga geçme kız döverim haaa... Denicem valla durabilirim sanırsam zannederim, galibaBen tatlandırıcı kullanıyorum valla
aynen muskacım zeki kadınsın valla leb demeden leblebi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçme kız döverim haaa... Denicem valla durabilirim sanırsam zannederim, galibaBen tatlandırıcı kullanıyorum valla
aynen muskacım zeki kadınsın valla leb demeden leblebi
Hımmm 6,330da kalkıyorum kahve yeşilçay içerek 9.00a kadar durabilirim galiba...
Iyk sütlü kahveyi hiç sevmem hurmayla şekersiziçsemolurmu?
anlaşıldı şef!
şimdi kaçsın?
Mantıklı...İlk başlayanlar 8 saat yeme penceresi kullansın kilo verimi azalınca düşecek yeriniz olsun
Tamam zaten bi kupa kahveye yarım atıyorum öyle yaparım ozaman. Sağol canım yaaYok o olmaz, sen en iyisi tatlandirici kullan ama az olsun :)
431 kalorimi? az değilmi gülm?
Anladım. Senin yeme aralığın kaç (merak işte)canım İsveç yapıyorum ben 13 gün böyle yapacak bişey yok
bazen kahveyi şekerli içiyorum bazen de onla dengeler biraz. yani iş yerinde başkası yaparsa içiyorum mecbur
Anladım. Senin yeme aralığın kaç (merak işte)
Elinde çatalbıçak bekliyon yani ay gülmeyim yarında ben öyle olcam11-19 aralığı benim
az kaldı 11'e
İkisi bir arada nescafelerden içebilirmiyiz
Ben de bugün öğlen yemeğinde acayip işler döndüğü için şu dakika itibariyle dükkanı kapattım. yarın sabah 11 de açıyorum