- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
- Konu Sahibi candy_candy
Makarnayı falan kesecek gibi değilim de abartmadan yarım tabak yemeğin yanında yesem nasıl olur?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesmen senin yararina olur kesemem diyorsan da mutlaka spor yap yedigin gunlerde.Makarnayı falan kesecek gibi değilim de abartmadan yarım tabak yemeğin yanında yesem nasıl olur?
Makarnayı falan kesecek gibi değilim de abartmadan yarım tabak yemeğin yanında yesem nasıl olur?
Kesmen senin yararina olur kesemem diyorsan da mutlaka spor yap yedigin gunlerde.
Kızlar ben de katılmak istiyorum bu diyete. Vücut ölçülerimi şu an yazmaya üşeniyorum. Boyum 170 cm. Kilom 91-92 arası gidip geliyor. Ben akşam anca ailem 9 da geldiği için o saatte yemekten başka şansım yok. Bu yüzden 13-21 arasını yemek saati yapıyorum kendime. Hadi bakalım ^^
Merhaba bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum tesadüf eseri sayfanızı gördüm hiç duymamıştım IF diyetini biraz araştırdım bana uygun geldi yarın 14_22 olarak başlamayı düşündüm hergün bir saaat yürüyüş yapıyorum bir haftadır sanırım yürüyüş saatimi değiştirmem gerekecek aç karına yürümem gerekiyormuş umutlandım heyecanlandım size eşlik edebilirmiyim
Merhaba bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum tesadüf eseri sayfanızı gördüm hiç duymamıştım IF diyetini biraz araştırdım bana uygun geldi yarın 14_22 olarak başlamayı düşündüm hergün bir saaat yürüyüş yapıyorum bir haftadır sanırım yürüyüş saatimi değiştirmem gerekecek aç karına yürümem gerekiyormuş umutlandım heyecanlandım size eşlik edebilirmiyim
ben de bugün başladım canım. eğer yeme saatini 22 de bitireceksen 1 den önce uyumamaya çalış derim ben canım
Ne güzelll senin kilon kaç arkadaşım
Aslında yeme saatimi bir saat öne çeksem iyi olacak 1 uyumak için çok geç benim için
Kizlar ben bugun 9-15 yaptim.
Baya da az yedim.
Yarin da 8-14 dusunuyorum :)
Öyle her gün saat değiştirilebiliyormu benim okuduğumdan anladığım bşr hafta aynı saatlerde yapılması yanlışmı anladım yoksa
Tatlım çok güzel olmuş valla. Şimdi yasam diyorum benimeşim 19 da eve geliyor. Ben 12 de yatıyorum en geç 12-20 mi yapmalıyım yoksa onnla sofaraya oturmayp 10-17 miyapayım sizce hangisi daha etkili?Çok çeşidi var bu diyetin. Bu da random denilen hergün farklı dilimlerde yemek yenen çeşit. Ama her gün aynı yemenin daha etkili olduğu söyleniyor
Bu arada bu sabah 113.3 çıktım
Ben bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum
Ama hakkaten hiçbir şey yemedim
Bende aynı saatlere uymayı düşünüyorum bir saat öne çektim 14_21 düşünüyorum başladım bakalım içecek serbest olunca çok sıkıntı olmaz benim açımdan diye düşünüyorum :))Çok çeşidi var bu diyetin. Bu da random denilen hergün farklı dilimlerde yemek yenen çeşit. Ama her gün aynı yemenin daha etkili olduğu söyleniyor
Bu arada bu sabah 113.3 çıktım
Ben bu kadar etkili olacağını düşünmüyordum
Ama hakkaten hiçbir şey yemedim
Canım be yeni başladığım için etkisi konusunda birşey söyleyemem ama benim eşim ben yemeğe oturmadığımda tepki ggösteriyor bende oturunca yiyorum haliyle o yüxden saatlerimi ona göre ayarladım gündüz bir şekilde aç geçirebilirim yatış saatine göre 12_20 iyi aslındaTatlım çok güzel olmuş valla. Şimdi yasam diyorum benimeşim 19 da eve geliyor. Ben 12 de yatıyorum en geç 12-20 mi yapmalıyım yoksa onnla sofaraya oturmayp 10-17 miyapayım sizce hangisi daha etkili?
İşte bende bilemedim.. Eşim sorun yapmazda oyerken ben durabilcemmi bilmiyrum. @imseval ve B blanche_ea daha iyi bilirler sanki.... bekleyelim bakalım.Canım be yeni başladığım için etkisi konusunda birşey söyleyemem ama benim eşim ben yemeğe oturmadığımda tepki ggösteriyor bende oturunca yiyorum haliyle o yüxden saatlerimi ona göre ayarladım gündüz bir şekilde aç geçirebilirim yatış saatine göre 12_20 iyi aslında
Canım maşallah 30 kilo vermişsin sanırım nasıl yaptın bunuuİşte bende bilemedim.. Eşim sorun yapmazda oyerken ben durabilcemmi bilmiyrum. @imseval ve B blanche_ea daha iyi bilirler sanki.... bekleyelim bakalım.