- 15 Ağustos 2019
- 214
- 209
- 46
- Konu Sahibi candy_candy
Kızlar selam. Bu sabah itibariyle 63.9 cok sukur. Siz de durum nedir??
[/QUOTE
Günaydın, regl 2. günü -1 +2 çıkıyordu inmiş 1 kilo moral geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selam. Bu sabah itibariyle 63.9 cok sukur. Siz de durum nedir??
[/QUOTE
Günaydın, regl 2. günü -1 +2 çıkıyordu inmiş 1 kilo moral geldi
Tebriklerrrrgünaydınnnn eksi -2 oldu ve reglinin 3. günü yani önceki kiloma geri döndüm oleyy Regl bitimi dilerim -2 daha olur ve çok çok mutlu olarak size yazarım :))
Günaydın hanımlar merhaba bende bi kaç gündür if yapmaya çalışıyorum.buraya yazarsam dahada motive olacagımı düşündüm.Aslında benim en rahat zayıfladıgım yöntem bu. Daha önce de akşam 17 den sonra hiç bişey yemeyerek cok güzel kilo vermiştim. Üst üste yaşadığım hamilelikler sonucu kilolar üstüme yapıştı kaldı. Bu sabah 88.9 ile başlıyorum. Hepinize hayırlı günler diliyorum.
Hatırlamazmıyım masum hala buralardayim gördüğün gibi hala şişkoyumselammmm zeyas hatırladın mı beni
hahaha bende aynı canım valla hala şişkoooHatırlamazmıyım masum hala buralardayim gördüğün gibi hala şişkoyum
arkadaşlar bu if diyetinde 10. haftama girdim bugun verdiğim kilo aynı ama vücudum da yemeklerden sonra bir gariplik hissetmeye başladım; şekerim yemek sonrası çok çıkıyor galiba aşırı ağırlık çöküyor, gözlerim kapanıyor, bacaklarımda titreme başladı. Son 2 haftadır tuhaflık var bu kadar süre yapan oldu mu aranızda hiç ve bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu? Açlık süresinde hiç bir şeyim yok iyiyim ama yemek yemeğe korkar oldum
Bir tahlil yaptırmalısın. İnsülin dengende sıkıntı olabilir. Diğer kan tahlillerine de baktır canım. Eğer bir sorun varsa sadexe akşam 18den sonra yemeği kesebilirsin diğer öğünlerine dikkat ederek. Ben de aynı sıkıntıyı yaşarsam öyle yaomayı düşünüyorum. 3 hafta anca olmuştur ben başlayalı. Geöenhaftasonu il dışı gezmeye gitmiştik 3 gün serbest bıraktım kendimi. Pazartesi kaldığım yerden devam ettim. Belki ara vermelisin bşrazarkadaşlar bu if diyetinde 10. haftama girdim bugun verdiğim kilo aynı ama vücudum da yemeklerden sonra bir gariplik hissetmeye başladım; şekerim yemek sonrası çok çıkıyor galiba aşırı ağırlık çöküyor, gözlerim kapanıyor, bacaklarımda titreme başladı. Son 2 haftadır tuhaflık var bu kadar süre yapan oldu mu aranızda hiç ve bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu? Açlık süresinde hiç bir şeyim yok iyiyim ama yemek yemeğe korkar oldum
Bir fikrim yok ama geçmişte sirkeli su içmişliğim ve ülser olmuşluğum var. Bir daha aslaSelam hanımlar , yasaklı saatlerde limonlu su , sirkeli su içmek düzeni bozar mı?
Merhaba ben 6. haftamdayım. Şükür bir problem yok şu na.arkadaşlar bu if diyetinde 10. haftama girdim bugun verdiğim kilo aynı ama vücudum da yemeklerden sonra bir gariplik hissetmeye başladım; şekerim yemek sonrası çok çıkıyor galiba aşırı ağırlık çöküyor, gözlerim kapanıyor, bacaklarımda titreme başladı. Son 2 haftadır tuhaflık var bu kadar süre yapan oldu mu aranızda hiç ve bu tarz sorunlar yaşayan oldu mu? Açlık süresinde hiç bir şeyim yok iyiyim ama yemek yemeğe korkar oldum