- Konu Sahibi candy_candy
Öğlene kadar durabilirsen iyi olur tabi :)Hmm anladım ozaman ben öğlen 1.130 arası tarım bıde 6.630 arası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlene kadar durabilirsen iyi olur tabi :)Hmm anladım ozaman ben öğlen 1.130 arası tarım bıde 6.630 arası
Yeterkı yağlardan kurtulayımda dururum yasa sımdı ben bugün 6da yedm hıc bısı surmedım ağzıma yarın öğlen 1 bucuga kadar devam: )Öğlene kadar durabilirsen iyi olur tabi :)
Maşallah diyelim o zaman. Ya aç kalmadan kilo verilmyo gerçektenYeterkı yağlardan kurtulayımda dururum yasa sımdı ben bugün 6da yedm hıc bısı surmedım ağzıma yarın öğlen 1 bucuga kadar devam: )
Neler yedin mesela? Az olup da çok doymuş olabilirsin. Uzun süre aç kaldıktan sonra yiyince insan çok dolu hissediyo çünkü :)Kızlar dun 6dan berı lokma surmedım ağzıma sımdı kahvaltı yaptım dünyayı yemısım ne anladım ben bu işten
Ne yemedmkı az bısı ekmek sucuklu yumurta peynır domates az bısı kızartma bı bardak fantaNeler yedin mesela? Az olup da çok doymuş olabilirsin. Uzun süre aç kaldıktan sonra yiyince insan çok dolu hissediyo çünkü :)
Ama yarın 1e kadar yememem gerek çok yedıgımı hıssedıyorumNeler yedin mesela? Az olup da çok doymuş olabilirsin. Uzun süre aç kaldıktan sonra yiyince insan çok dolu hissediyo çünkü :)
AcıkmaZsan yeme tabi en güzeliAma yarın 1e kadar yememem gerek çok yedıgımı hıssedıyorum
Açıkmadım ama zorla yedırdıler ölçen dır: DAcıkmaZsan yeme tabi en güzeli
Yoo gayet iyi benceKızlar 3.gün oldu başlayalı IF 'e 68.3 ile başladım 67.8 .. fazla hızlı olmadımı :/
Ne bılım doktorlar haftada en fazla 1.5 kılo sağlıklı olan dıyor ya bende 3gunde 500gr verınce şaşırdım biraz: ) ama dun kötü bısı yaptım sadece 2 kase yoğurtla durdum tüm gün takı bu sabaha kadarYoo gayet iyi bence
Sen bakma doktorların her dediğine :) bu kadar fazla gitmez zaten artıkNe bılım doktorlar haftada en fazla 1.5 kılo sağlıklı olan dıyor ya bende 3gunde 500gr verınce şaşırdım biraz: ) ama dun kötü bısı yaptım sadece 2 kase yoğurtla durdum tüm gün takı bu sabaha kadar
He tamam ozaman sen ne kadar verdın: )Sen bakma doktorların her dediğine :) bu kadar fazla gitmez zaten artık
Ben bunu uygulamıyorum cnm yapamıyorum :)He tamam ozaman sen ne kadar verdın: )