İnstagramdan Alışveriş

Ya sana mı sorucam konu açarken?
Benim derdimde bu Allah Allah sana dert mi beğendiricez?
Sen mi karar veriyosun neyin dert olup olmadığına?
Bi tutturmuşsunuz "buraya konu açıyorsan yorumlarıda kabul edeceksin" diye.
Yoo etmiyorum var mı?
Senin gibi boş yorum yapan,küçümseyen insanların yorumlarını kabul etmiyorum.
Buraya konu açmamız Öyle kafanıza göre her şeyi yazabileceğiniz anlamına gelmiyor,öyle bi hakkın yok yani.
İnsanı sinir edip sonra "bi ni sinir yhii" diyosun birde.
Şu an senin yaptığın sırf eleştirmek için eleştirmek.Bomboş amacı olmayan bir şey yani.
Heh onu yazdın rahatladın mı? Başın göğe erdi mi?
Erdiyse güzel hadi çıkışa alalım seni.
Evet çok rahatladım başımda göğe erdi şuan 🤣 şu car car çeneni çalıştırıcağına kafanı çalıştırsaydın haftalarca kargo bekleyip alsam mı diye düşünmezdin hadi by🤣🤣

Evet normalde yok ama etmiyoruz dedi.
Yani iade etmek istesem bir ton uğraştıracaklar beni.
sizi bir ton nasıl uğraştıracaklar ? siz paketi kargoya vereceksiniz bunu gelen yere iade etmek istiyorum diyeceksiniz kargo yola çıkıp paket onlara ulaşacak
buna nasıl bir zorluk çıkarabilirler

Evet çok rahatladım başımda göğe erdi şuan 🤣 şu car car çeneni çalıştırıcağına kafanı çalıştırsaydın haftalarca kargo bekleyip alsam mı diye düşünmezdin hadi by🤣🤣
Sen bi haddini bil önce.
Sen bana kafasız diyemezsinz terbiyesiz.
Ayrıca sende çok kafa var sözde ama daha karşındaki insanla nasıl konuşacağını öğrenememişsin.Terbiye ne onu öğrenememişsin.
Belli bir yaştan sonrada öğrenilmez ki bu kavramlar,çok geç artık senin için.
Ciddi sıkıntıların olduğunu düşünüyorum,burda insanlara nefret saçacağına gidip bir terapi falan al bence.
Haftalarca kargo beklediğim falan yok ayrıca bilmediğin konularda ahkam kesme,komik oluyosun.

sizi bir ton nasıl uğraştıracaklar ? siz paketi kargoya vereceksiniz bunu gelen yere iade etmek istiyorum diyeceksiniz kargo yola çıkıp paket onlara ulaşacak
buna nasıl bir zorluk çıkarabilirler
İade kabul etmiyoruz dediler çünkü.
Muhtemelen şikayetçi olmam gerekecek.

Merhaba kızlar
Ben 19 gün önce bir instagram butiğinden tayt siparişini verdim.
Kampanya vardı,dışarıda satılan 1 tayt fiyatına 2 tane satıyorlardı neredeyse.
Neyse dediğim gibi 19 gün geçti aradan,21 şubatta sipariş verdim,haftaiçi yola çıkar demişlerdi çıkmayınca 26 şubatta tekrar yazdım kargoya verildi dediler,bugün mesaj geldi kargo daha yeni yola çıkmış.
Yani daha bugün verilmiş sipariş kargoya.
Bende whatsapptan niye insanı kandırıyorsunuz kargo daha yeni yola çıkmış,bu yaptığınız hiç güven verici değil yazdım.
Cevap bile vermediler.
Ben bu kargoyu kabul etmek istemiyorum.
Allah'tan kapıda ödeme olacaktı.
Kargo şirketini arasam iptal edebilir miyim?
Ya da geldiğinde kabul etmesem sıkıntı olur mu?
Son çare kargo geldiğinde evde yokmuş gibi kapıyı açmam heralde :KK70:
Onda da bir sorun çıkmaz heralde değil mi?
İnstagramdan piyasanın yarı fiyatına satılan şeye nasıl güveniş sipariş veriyorsunuz ki? Kapıyı açmayın ya da geldiğinde kabul etmeyin ben böyle bir sipariş vermedim deyin, burda öyle biri yok deyin yollayın geri gitsin. Bişey olmaz

Sen bi haddini bil önce.
Sen bana kafasız diyemezsinz terbiyesiz.
Ayrıca sende çok kafa var sözde ama daha karşındaki insanla nasıl konuşacağını öğrenememişsin.Terbiye ne onu öğrenememişsin.
Belli bir yaştan sonrada öğrenilmez ki bu kavramlar,çok geç artık senin için.
Ciddi sıkıntıların olduğunu düşünüyorum,burda insanlara nefret saçacağına gidip bir terapi falan al bence.
Haftalarca kargo beklediğim falan yok ayrıca bilmediğin konularda ahkam kesme,komik oluyosun.
Aa sana kafasız demedim ki sen mi öyle anladın ? Bu daha komik bence. Bana bak sinirlenmek istemiyorum şakaya vuruyorum da edebini takın. Sanane ? İstediğimi yazarım ? Allah başka dert vermesin cümlesine sinirlenip öfke kusuyorsun bence sen bi terapi al bu kelimeyi herkes herkese kullanır ve genelde de cahiller alınır. Günde 20 hasta bakıyorum kimle nasıl konuşucağımı da biliyorum sen rahat ol sen önce saygıyla cevap ver konuna yorum yazana gerisi hallolur. Alma abi kargoyu çocuk musun sen ? Her hafta kargo gelir eve böyle sorun yaşamadım. Daha sipariş verip alamıyorsun gelmiş ahkam kesiyorsun burda .

İade kabul etmiyoruz dediler çünkü.
Muhtemelen şikayetçi olmam gerekecek.
alemsiniz şikayetçi olmanıza gerek yok kargoyu geri verdiğinizde gider
giden kargoyu tekrar size yollasalar siz almazsınız kargoda bekler bekler bekler kargo sonra yine yollar veya depomuzu meşgul edyorsunuz diye kendisiyle kargonun arasında sorun olur
sizlik sorun yok bir sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz

Ya normalde hiç yapmam böyle şeyler.
Baktım baya takipçisi var,fiyatlarıda epey uygun,alayım dedim.
Sayfanın eski isimlerine bak bakalım bir de şikayet bar mı haklarında şikayetvara da bak oradan belli olur . 1 tayt fiyatına 2 tayt yazınca benim aklıma takıldı orası, malum instagramdan dolandırılan çok var.

Aa sana kafasız demedim ki sen mi öyle anladın ? Bu daha komik bence. Bana bak sinirlenmek istemiyorum şakaya vuruyorum da edebini takın. Sanane ? İstediğimi yazarım ? Allah başka dert vermesin cümlesine sinirlenip öfke kusuyorsun bence sen bi terapi al bu kelimeyi herkes herkese kullanır ve genelde de cahiller alınır. Günde 20 hasta bakıyorum kimle nasıl konuşucağımı da biliyorum sen rahat ol sen önce saygıyla cevap ver konuna yorum yazana gerisi hallolur. Alma abi kargoyu çocuk musun sen ? Her hafta kargo gelir eve böyle sorun yaşamadım. Daha sipariş verip alamıyorsun gelmiş ahkam kesiyorsun burda .
Ya sen mi saygıdan bahsediyosun bana Allah aşkına?
Oraya "sende kafa olsa" yazmışsın,ne anlamam gerekir bu laftan?
Bir şey diyosun bari arkasında dur.
Ben buraya çok normal bi konu açtım gelip alay eder gibi Allah başka dert vermesin yazıyosun.
Git tanıdığın,samimi olduğun insanla geç dalganı.
Daha tanımadığın biriyle nasıl konuşulur bilmiyosun birde "herkes herkese kullanır bu cümleyi" diye komik bir savunma yapıyosun.
Buraya günde onlarca konu açılıyo.
Kimi bilgi almak için,kimi derdi için.
Buraya konu açmadan birde sana beğendirmemiz mi lazım yani? Gelip Allah başka dert vermesin yazıyosun?
Sen önce karşındaki insana saygı duyda,karşındakide sana saygı duyar merak etme.
Şu konudan saçma sapan bir polemik yaratmayı başarıp,bana çocuk musun falan demende cidden çok komik ya.
Bende kimle nasıl konuşacağımı iyi biliyorum,sen rahat ol.
Hala hakaret ediyorsun "cahiller alınır" diyerek.
Senin seviyene inmeyeceğim daha fazla.
Allah çevrendekilere sabır versin.

İşte benimde merak ettiğim oydu.
Kapıdan geri çevirme hakkım var mı?
Onu bilmiyodum.
Var tabii ki, hatta ürünü teslim alsan bile 14 gün içerisinde cayma hakkın da var. Ama instagram' dan aldığın için cayma hakkını kullanmak için firmayı bulmakla falan hiç uğraşma, zaten büyük ihtimalle o şahıstır firma falan değildir. İçine sinmediyse kargoyu teslim alma.

alemsiniz şikayetçi olmanıza gerek yok kargoyu geri verdiğinizde gider
giden kargoyu tekrar size yollasalar siz almazsınız kargoda bekler bekler bekler kargo sonra yine yollar veya depomuzu meşgul edyorsunuz diye kendisiyle kargonun arasında sorun olur
sizlik sorun yok bir sıkıntı olmaz iade edebilirsiniz
Peki adam parayı vermiyorum,iademiz olmadığını söylemiştim dedikten sonra,parayı şikayetçi olmadan nasıl geri alabilirim söyler misiniz?

Var tabii ki, hatta ürünü teslim alsan bile 14 gün içerisinde cayma hakkın da var. Ama instagram' dan aldığın için cayma hakkını kullanmak için firmayı bulmakla falan hiç uğraşma, zaten büyük ihtimalle o şahıstır firma falan değildir. İçine sinmediyse kargoyu teslim alma.
İşte sırf bunlarla uğraşmamak için hiç kabul etmemeyi düşünüyorum zaten.

Sayfanın eski isimlerine bak bakalım bir de şikayet bar mı haklarında şikayetvara da bak oradan belli olur . 1 tayt fiyatına 2 tayt yazınca benim aklıma takıldı orası, malum instagramdan dolandırılan çok var.
Ya belki toptan fiyatına satıyolardır diye düşündüm ama hiç ilgili olmamaları soru işareti yarattı bende.

İnstagramdan piyasanın yarı fiyatına satılan şeye nasıl güveniş sipariş veriyorsunuz ki? Kapıyı açmayın ya da geldiğinde kabul etmeyin ben böyle bir sipariş vermedim deyin, burda öyle biri yok deyin yollayın geri gitsin. Bişey olmaz
Normalde güvenmezdim zaten.
Baya takipçisi ve yorumları olunca heralde sorun olmaz dedim.
Kampanya yapmışlardır diye düşündüm.

Ya sen mi saygıdan bahsediyosun bana Allah aşkına?
Oraya "sende kafa olsa" yazmışsın,ne anlamam gerekir bu laftan?
Bir şey diyosun bari arkasında dur.
Ben buraya çok normal bi konu açtım gelip alay eder gibi Allah başka dert vermesin yazıyosun.
Git tanıdığın,samimi olduğun insanla geç dalganı.
Daha tanımadığın biriyle nasıl konuşulur bilmiyosun birde "herkes herkese kullanır bu cümleyi" diye komik bir savunma yapıyosun.
Buraya günde onlarca konu açılıyo.
Kimi bilgi almak için,kimi derdi için.
Buraya konu açmadan birde sana beğendirmemiz mi lazım yani? Gelip Allah başka dert vermesin yazıyosun?
Sen önce karşındaki insana saygı duyda,karşındakide sana saygı duyar merak etme.
Şu konudan saçma sapan bir polemik yaratmayı başarıp,bana çocuk musun falan demende cidden çok komik ya.
Bende kimle nasıl konuşacağımı iyi biliyorum,sen rahat ol.
Hala hakaret ediyorsun "cahiller alınır" diyerek.
Senin seviyene inmeyeceğim daha fazla.
Allah çevrendekilere sabır versin.
Yoo polemik yaratmıyorum gayette normal bi cümle kurdum bak yine söylüyorum Allah başka dert vermesin. Yapılan yoruma saygıyla cevap vermeyi öğreneceksin. Boş insansın diye hakaret edersen bende sana çenen değil kafan çalışsın derim. Çevremdekiler çok mutlu ama ileteceğim sabırlarını. Daha gelen kargo geri çevrilir mi onu bile bilmiyorsun. Valla pamuk gibiydim bugünde kadınlar günü böyle karşılık beklemiyordum. Savunma mekanizman aşırı gelişmiş bi baktır derim.

X