İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Bence akrabalarin size kizma sebebi aldatilma olayını ortaya çıkarmanız değil. Ortaligin karismasiyla beraber aldığınız haz rahatsiz edici. Aldatilan kisinin gercegi ogrenmesi amacini gütmüyorsunuz. Ortaya birsey atip kenara cekilip cekirdeginizi citlerken kavgalari izlemek ister gibi gorunuyorsunuz. Ben olsam bende aldatilma olayini ortaya cikarmak isterdim. Esimle konusur, makul bir yol bularak ilerlemeye calisirdik. Sizinki mahalle dedikodusu ve kavgasına dönmüş

Böyle bir durumda ben de söylerdim. Karşı taraf açık şekilde paylaşmış. Aldatılmaya neden göz yumayım ki? İyi niyetle veya kötü niyetle hiç fark etmez. Paylaştığı fotoğrafın sonucunu bilmiyor mu?
Mesele tek başına fotoğrafın paylaşılması değil ki. Orada bile durup bir düşünür insan, kuzenin haberi olacaksa da bu başka diğer kuzene fotoğraf atarak olmaz. Aldatılan kuzen için eşinin yaptığı kadar fotoğrafın aile içinde bu şekilde yayılması da rahatsız edici.
Ayrıca asıl mesele, konu sahibinin eşinin aldatılan kuzenle karın karıma bunu dedi diye kavga etmesi. Gerçekten kuzenini düşünen böyle bir zamanda karım diye kendini ortaya atıp onunla kavga eder mi?
Gayet aile için dedikodu malzemesi yapmak için atılmış fotoğraf. Burada bile paylaşabiliyor rahat rahat.

Bence akrabalarin size kizma sebebi aldatilma olayını ortaya çıkarmanız değil. Ortaligin karismasiyla beraber aldığınız haz rahatsiz edici. Aldatilan kisinin gercegi ogrenmesi amacini gütmüyorsunuz. Ortaya birsey atip kenara cekilip cekirdeginizi citlerken kavgalari izlemek ister gibi gorunuyorsunuz. Ben olsam bende aldatilma olayini ortaya cikarmak isterdim. Esimle konusur, makul bir yol bularak ilerlemeye calisirdik. Sizinki mahalle dedikodusu ve kavgasına dönmüş
bana kızan bir akraba yok sadece kız fotoyu kayınvalidesine ben attım zannetmiş o yüzden bana saydırmıştı bana kızsa görümcesi arayıp dertleşmez zaten

ya şuan verdiğim cevaplar o kadar birbirine girmiş ki belki eski sevgilisi yapmış diyorlar imkansız çünkü yine beni linçleyecekler kız evlendiğinde ve şu anki hali aynı değil foto eski değil yeni o yüzden başka bir konu da kilo yazmışım o yüzden
Madem eski haliyle şimdiki hali farklı niye eskiden başkasıyla mi evliydi diye sordunuz eşinize foto atarken. Yeni hali olduğunu anlayamadiniz mi kendiniz?

valla haklısınız aslında ben de özellikle bişey yapmadım keşfette önüme düştü
Daha ne yapacaktınız? Yapılacak birşey bırakmamışsınız
Ondan ona bundan buna e tamam boşanmışlar işte daha hala kanamadınız şimdi de buraya fotoğraf koyuyorsunuz derdiniz ne sizin ya
Kadının yaptığı ahlaksızlık peki sizin ki ne?
Ayyyy kıııız biliyon mu falanca filancaya sarılıp resim koymuuuuuş, haniiiiiii, baaaaaak, aaaa ahlaksıııız dur kıııız hemen cümle aleme hiç tanımayanlara yayalım fotoğrafı da gören duyan bizi ahlaklı sansın

bana kızan bir akraba yok sadece kız fotoyu kayınvalidesine ben attım zannetmiş o yüzden bana saydırmıştı bana kızsa görümcesi arayıp dertleşmez zaten

Size kızmayan akrabalar ve siz ; hepiniz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz ?

Kimliğiniz size kalsın da yaşadığınız "İl" ve "semt" i söyleseniz de can güvenliğimiz için yakın tehdit misiniz , uzak mı bilsek.

Madem eski haliyle şimdiki hali farklı niye eskiden başkasıyla mi evliydi diye sordunuz eşinize foto atarken. Yeni hali olduğunu anlayamadiniz mi kendiniz?
yeni biri mi diye sormadım boşandılar mı diye sordum aşklı paylaşınca

kusura bakmayın ben sadece görünce eşime attım zaten bunun için pişman oldum ve kendimi kötü hissediyorum eşimin fotoyu sormak için attığı kuzeni zaten yaşça bizden büyük ve çok iyi tanıdığı için bizden ona danışmak için ona söyledik başıma ilk kez böyle bişey geliyo bu raddeye geleceğini bilemedim zaten kendimi kötü hissediyorum bu yüzden
Niye, 3,5 yaşında mısınız? Bu raddeye gelmeyi bırakın bu raddeyi aşıp öldürülebilirdi o kadın. Hiç mi ölen kadinlardan haberiniz yok?

yeni biri mi diye sormadım boşandılar mı diye sordum aşklı paylaşınca
🤦🤦
Adamla Sarmaş dolaş olduğu Fotoğrafta kadının zayif hali yokmuydu. Belli ki yeni cekilmis fotoğraf.
Siz niye eşinize bu kadın eskiden bununla mi evliydi diye sordunuz.
Hani fotoğrafta kadının yeni hali var demişsiniz ya, fotoğrafta eskiden kalmış olamaz o yüzden.
Muhtemelen siz heyecanla fotoyu atarken bir bahane olarak onu uyduruverdiniz.

🤦🤦
Adamla Sarmaş dolaş olduğu Fotoğrafta kadının zayif hali yokmuydu. Belli ki yeni cekilmis fotoğraf.
Siz niye eşinize bu kadın eskiden bununla mi evliydi diye sordunuz.
Hani fotoğrafta kadının yeni hali var demişsiniz ya, fotoğrafta eskiden kalmış olamaz o yüzden.
Muhtemelen siz heyecanla fotoyu atarken bir bahane olarak onu uyduruverdiniz.
hayır ben atarken bu kim kuzeninle boşandılar mı diye yazdım evli derken anlamadım eskiden bununla mı evliydi demem ne alaka öyle bişey demedim

CiRiLLA CiRiLLA bacım geçen aldatılan kadının nasıl haberi olmaz, gören söyler, bildiği halde ayrılmıyor mıymıntı oldukları için demiştin. Bak bu konuya herkes ortaya çıkarana yüklenmiş, kimse söylemez, o sorumluluğu kimse almıyor diyince inanmamıştın bana. Yanlış anlama sana kafayı takmadım😂😂 sadece ortada Bi evlilik oldu mu insanlar karışmak istemiyor, öyle nadiren çıkıyor çıkıp söyleyebilecek biri.

Yorumlar çok şaşırttı beni. Neden konu sahibi arkadaşı linçliyorsunuz anlamadım. Ortada bir aldatma var. Kan bağı olmasa da eşinin akrabaları. Ve kadın normal olarak eşine söylemiş. Kim olsa aynı şeyi yapar. Siz aldatılsanız bilmek istemez miydiniz? Bana biraz aldatan tarafı savunuyor gibi geldiniz 🤷🏼‍♀️
Aldatma, suçu işleyenin ayıbı. Bunu görüp susmazsanız, sonucunda olacakların vicdan azabıyla gelir BDV'de konu açarsınız. En mikser insan bile azap çektiğine göre kimse kimsenin işine karışmamalı.

Canı yanan bir gün gelip iftira atabilir, başın yanabilir. Hayatında huzur isteyen, meraklı burnunu her şeye sokmayacak.

Daha ne yapacaktınız? Yapılacak birşey bırakmamışsınız
Ondan ona bundan buna e tamam boşanmışlar işte daha hala kanamadınız şimdi de buraya fotoğraf koyuyorsunuz derdiniz ne sizin ya
Kadının yaptığı ahlaksızlık peki sizin ki ne?
Ayyyy kıııız biliyon mu falanca filancaya sarılıp resim koymuuuuuş, haniiiiiii, baaaaaak, aaaa ahlaksıııız dur kıııız hemen cümle aleme hiç tanımayanlara yayalım fotoğrafı da gören duyan bizi ahlaklı sansın
Dosta düşmana karşı

Heyyyyy ahali duydunuz mu duydunuz mu

Dedikodu kazanı
Her duyan bir sey ekler olay olur bambaşka bir şey
Film gibi
Tobe yarabbi

Sizce buradaki herkes aldatan tarafi savunacak kadar aklini peynir ekmekle yemis olabilir mi? Yoksa siz okudugunuzu anlamiyor olabilir misiniz?
Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Buradaki herkes aldatan tarafı savunuyor demedim. Savunuyor gibi geldiniz dedim. Arada ince ama önemli bir fark var.

Back
X