İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Ailesi suphelenmis zaten diyorsunuz. İsteseler kendileri bulabilirlerdi. Eşinize söylemeniz çok normal ama eşinizin yaptıkları normal değil. Koştura koştura milletin namus bekçiliğine soyunmanın alemi yok. Belki de kocasi kadını böyle kabul etmişti bilemeyiz değil mi.
Benim yakınım olan biri böyle. Ne hikmetse sülalaedeki apartmandaki bütün kızlar buna denk geliyor. Sevgilileri ile el ele dudak dudağa görüyormuş. Geliyor karısına anlatıyor karısı da bize. X geçen şu kızı görmüş X geçen bunu görmüş. Valla bekar iken şehrin altını üstüne getirdim ne hikmetse kimse bana denk gelmezdi. O yüzden bu tip erkekleri sevmem. Erkek dediğin biraz delikanlı olacak adam olacak.

Konu sahibine ne,eşinin akrabası dıdısının dıdısı,milletin ahlak bekçisi olmak zorunda değil. Böyle bir fotograf aile içinde elden ele dolaşamaz,hergün onlarca kadın hayatını kaybediyor nasıl böyle bir risk alıp ayyy cınım ben mi sebep oldum acaba diye kenara çekilinebilir.
Aynısını bende yazdım Allah korusun öldürmeye kadar gidebilirdi konu ben asla böyle bir riski alamazdim o vicdan azabıyla yaşayamazdim da . Bu kısmına yorum yapmadım ben . Sizin dediğiniz kadına sorsaydi kısmı bana tuhaf geldi . Belli ki sevgilisi var kadının muhattap olunacak biri de değil m
. Tamam kadınları savunalim ama evliyken kadın erkek fark etmez sevgilisiyle Instagram'da sarmaş dolaş fotoğraf atan birine ne sorulabilir ki ? Aldatıyor musun mu diyecek

Sen öylesine sormussun ama bence ortalıgı karıstıran eşin olmus ne diye kuzenine atıyor yani.Ayrıca yavuz hırsız ev sahibini bastırırmıs kadın utanmıyor da sen niye vicdan yapıyorsun ?

Kimse iyi ki aldatmis, kadinin cüretini tebrik ediyoruz, niye ortaya cikardiniz demez ama olaydan bagimsiz tavriniz gercekten cirkin ve art niyetli.
Bosanma olmus, evlilik bitmis hala da kalkip acaba fotografta samimi miydi diye millete sormak??
Ustunden ay gecmis ustelik.
Kesinlikle iyi niyetli gorunmuyor.
Zaten bosanmislar, fotograf samimi ya da degil size ne bize ne?

Nasil beni tahmin etti bilmiyorum demissiniz sonra takiplesiyorduk demissiniz.
Bence onunuze bile dusmedi siz esinizin ailesindeki butun kuzenleri bolca gozetliyor, hata araniyorsunuz.

Kismet bakalim bu isler ne zaman patlayacak size?
Derdi basindan asmisken bir de kadinin kocasini arayip hesap sormalar vs.
Yine sanirim kocanizin sizi ne kadar korudugunu tasdiklemek icin actiginiz konulardan biri.
Gerci bu ihtimal su konuda en iyi ihtimal de neyse.

Size ne ya başkasının hayatından.İsterse eşini aldatır ne isterse onu yapar.Bence de kimsenin hayatına burnunuzu sokmayın bir daha.Herkes kendi hayatı ile ilgilensin.Sizin yüzünüzden ya birşey olsaydı birine.

evli barklı kadın korkmadan elin adamıyla herkese açık foto paylaşıyorsa her şeyi göze almıştır zaten. belki de ortaya çıksın ve evliliği bitsin diye özellikle yaptı. bu tarz şeylere karışılmamalı bence. ancak o kadın bana hiç samimi gelmedi. bile isteye paylaşmış. birinden birinin görme ihtimali çok yüksek zaten
bu arada cinayet çıkma potansiyeli yüksek bi mevzu. uzak durulmalı böyle hassas durumlardan

Arkadaşlar merhaba,
vicdan azabı çekiyorum yaklaşık 1,5 ay evvel instagram keşfetinde eşimin kuzeninin karısının bir fotosu düştü yeni bir hesap açıp bir adamla sarılarak fotoğraf atmış ve altına imkansız aşk yazmış ve müslüm gürsesin bir şarkısı galiba kalbinde bana da yer ver diye şarkı ile paylaşmış çok şaşırdım eşime attım bu kim kuzeninle boşandı mı filan tanıyon mu yanındakini diye eşim tanımıyormuş oda çok şaşırdı ve fotoyu halasının kızına attı olay patladı o kuzende tuttu fotoyu kızın kaynanasına attı kızı apar topar eve çağırıp hesap sormuşlar kız manevi abim o öldü o yüzden öyle yazdım demiş bu kez de manevi abinse eşin neden tanımıyo düğününe nişanına neden gelmedi diye üstüne gitmişler .

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .

ama bugün bu kızın görümcesi beni aradı bunlar 28 haziranda boşanmış kocasını kandırmış tekrar barışırız diye kocası da acayip saf biri boşanma sebebi bu fotoğrafmış zaten kız boşanmak istemiş foto da ortaya çıkınca tazminat ve nafaka almadan boşanmış
kız boşandığı halde herkesden intikam almaya çalışıyor görümcesinden özellikle halbuki kızın olaylardan haberi yok ben de anlatmadım 6 aylık bebeği var üzülür sütü kesilir diye kızın kaynanasına gidip evde olup biten herşeyi anlatmış ne anlattığını bilmiyorum ama görümcesinin bana anlattığı kadarıyla sizi hiç istemediler sizi hiç sevmiyorlar ve evde olan biten herşeyi diye anlattı bana kızın boşandığını aile bugün öğrendi gitti bugün memleketine yarın ailesi ile beraber çeyiz toplamaya gelecekmiş .

sırf benim keşfette önüme düşen bir gönderi yüzünden oldu bunlar kendimi suçlu hissediyorum siz olsaydınız ne yapardınız fotonun birini ekledim ama diğerinde fotonun yüzünü ve ismi karaladım paylaşmak sıkıntı olabilir diye diğerini koyamadım ama özelden sorana atabilirim bu samimiyet normal mi diye
Kadın yakalanmaktan korksa Instagrama ,herkesin görebileceği yere resim atıp altına not düşmezdi. O bunları göze almıştır üzülmeyin

kızlar bana bir şeyler oldu herkese sataşıyorum kavga gürültü çıkarıyorum
huzursuzluk yaratıyorum

diye konunuz var tedavi görmem lazim demişiniz

bu olay da öyle olmuş huzrusuzluk çıkarıp ortalığı birbirine katmak istemisiniz şimdi de başarmısınız aferin size:KK9::KK9::KK9:
Rabbim bizleri böyle eve düşen yıldırım kişiliklilerden korusun. Gerçekten korkuyorum bu tip insanlardan.

Aynısını bende yazdım Allah korusun öldürmeye kadar gidebilirdi konu ben asla böyle bir riski alamazdim o vicdan azabıyla yaşayamazdim da . Bu kısmına yorum yapmadım ben . Sizin dediğiniz kadına sorsaydi kısmı bana tuhaf geldi . Belli ki sevgilisi var kadının muhattap olunacak biri de değil m
. Tamam kadınları savunalim ama evliyken kadın erkek fark etmez sevgilisiyle Instagram'da sarmaş dolaş fotoğraf atan birine ne sorulabilir ki ? Aldatıyor musun mu diyecek
Kadına sorsaydı kısmında mesela böyle bir fotograf cıktı önüme haberin var mı,bu hesap sana mı ait vb sorular ,Sahte hesaplar altına yazılan notlarla bambaska yerlere çekilen fotograflar vs vs yaşadıgımı hayatta bunlar imkansız seçenekler değil.
Aile içinden birini başka şeylerle suçlamadan önce bu ihtimalleri elemek isterdim ben mesela ,koştura koştura sağda solda fotograf paylaşıp kendime yandaş aramak aklıma bile gelmezdi.

benim burada tek sevindiğim nokta kız zaten boşanmayı kafasına koymuş ve eşini tekrar evleniriz diye ikna etmiş ancak bu fotoğrafın çıkması ile nafaka ve tazminat almadan boşanmak zorunda kalması olmuş. Konunuza gelince size çok suç bulamadım ne yalan söyleyeyim bende tanıdığım birinin bu tarz fotoğrafını görsem merak ederdim acaba boşandılar mı diye. Ayrıca kadın bayağı fenaymış hem herkesin görebileceği şekilde başkası ile nikahlıyken fotoğraf paylaş hem de gidip milletin evine ortalığı karıştır.

Rabbim bizleri böyle eve düşen yıldırım kişiliklilerden korusun. Gerçekten korkuyorum bu tip insanlardan.
Yanı Allah korusun heleki eşine.ne demeli millete tel açıp dalaşıp ahkam kesicegine konu sahibine kendi karısına kızsaymış sanane ne karışıyorsun milletin işine diye
Bide kan çıkıcak diye korkmuşlar

kusura bakmayın ben sadece görünce eşime attım zaten bunun için pişman oldum ve kendimi kötü hissediyorum eşimin fotoyu sormak için attığı kuzeni zaten yaşça bizden büyük ve çok iyi tanıdığı için bizden ona danışmak için ona söyledik başıma ilk kez böyle bişey geliyo bu raddeye geleceğini bilemedim zaten kendimi kötü hissediyorum bu yüzden

Başkalarının hayatını didiklemenin kime ne faydası var ki? Benim önüme düşse bana ne der geçerdim ve arama sınır koyardım, kaldı ki zaten yakın akraban da değilmiş.

kusura bakmayın ben sadece görünce eşime attım zaten bunun için pişman oldum ve kendimi kötü hissediyorum eşimin fotoyu sormak için attığı kuzeni zaten yaşça bizden büyük ve çok iyi tanıdığı için bizden ona danışmak için ona söyledik başıma ilk kez böyle bişey geliyo bu raddeye geleceğini bilemedim zaten kendimi kötü hissediyorum bu yüzden
Eşiniz nasil bir bencillikle karısının baska adamla fotoğrafı ortaya çıkmış bütün aileye yayılmış kuzenini arayıp kavga edebiliyor peki?
Adamın ne yaşadığı umrunuzda değil. Boş yere kendimi kötü hissediyorum falan demeyin.

Evet kesinlikle.
Biri bulmuş sessiz sakin insanları onenn gelene bağırıp güya adamlık taslıyor. Diğeri de kocam beni korudu diye seviniyor.
Kim ne yaşamış önemli değil.

Iste o yuzden bence cok uyumlu bir cift. Her konusu kocam beni korudu. Diger konusunda da herkes helal olsun kocana demisti. Demek ki ara sira bunlari duymaya ihtiyaci var. Olaylarin nasili ile pek ilgilenmiyor zaten. Soyle bir koca olsa olsa utanc sebebidir.

Bence konuştukça batıyorsun

Neyi danıştınız neyi sordunuz yaşca büyük küçük oda diğerine atmış
Danışacak ortada bir şey varmış gibi

Iyi bak aman iyi bak aldatıyor dimi yada ne yapalım bu resmi yayalım mi millete mi diye danıştınız

Zaten herkes görücek bu ne acele

Back
X