• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Ben böyle durumlarda görmemiş gibi yapıyorum. Çünkü benim akrabam değil bana ne,eşim kendisi görürse kendisi ilgilenebilir. Benden ona gitmesi hoş olmaz. Çünkü herkes aklanıyor,barışıyor,affediyor ama ilk haber verene vurun abaliya moduna giriyor herkes. O yüzden gerek yok. Ama size de neden gösterdiniz diyemem yani,her ailenin dinamiği farklı.

Konuyu da helal olsun eşinize denilecek diye açtınız önceki konudaki gibi ama olmadı, ego tatmini yarım kaldı. Bir dahaki sefere artık. Karı koca malzeme bulursunuz siz kolaylıkla.

Malzeme bulmakta hic sikinti yasamiyor zaten. Konularinin icerigi mezhep, giyim, siyaset, kayinvalide, kotu niyetli akrabalar ve son olarak aldatilma. Olayda tek bir kahraman oluyor o da koca. Ben bir sonraki konu icin heyecanliyim.

CiRiLLA CiRiLLA bacım geçen aldatılan kadının nasıl haberi olmaz, gören söyler, bildiği halde ayrılmıyor mıymıntı oldukları için demiştin. Bak bu konuya herkes ortaya çıkarana yüklenmiş, kimse söylemez, o sorumluluğu kimse almıyor diyince inanmamıştın bana. Yanlış anlama sana kafayı takmadım😂😂 sadece ortada Bi evlilik oldu mu insanlar karışmak istemiyor, öyle nadiren çıkıyor çıkıp söyleyebilecek biri.

Yakinim olan insana ben de gidip direkt soylemem zaten hele akraba aile icindeyse soylemem. Ulaştiracaksam da kendimi gizlerim.
Bana aldatildigimi haber verenlerin hiç biri çok yakinim degillerdi mesela sadece "tanidik"lardi. 👍

İyi ki kafayi takmadiniz sagolun. 😂

Dosta düşmana karşı

Heyyyyy ahali duydunuz mu duydunuz mu

Dedikodu kazanı
Her duyan bir sey ekler olay olur bambaşka bir şey
Film gibi
Tobe yarabbi
En hazetmediğim insan tipi
Ne kadını tanıyor ne kocasını ne diğer herifi ama üstüne vazife ediniyor herkese yayacak
Kocası ayrı densiz kendi ayrı
Görümceler kaynanalar diğer kuzenler herkese yaymışlar karı koca
Sorsan merhabaları yok
Belki kocası biliyordu öyle yaşayıp kimseye duyurmuyorlardı….neler gördü bu gözler….
Boşanmışlar hala doymamış kadın ya buraya da atıyor, gazetelere de versin bari
Niye şunu anlamıyorlar acaba birinin ahlaksızlığını deşifre edince daha ahlaklı olunmuyor
Hiç de amaçları kendi dertleri sorumlulukları yok sanırsın cennette yaşıyorlar tek dert dedikodu

Yakinim olan insana ben de gidip direkt soylemem zaten hele akraba aile icindeyse soylemem. Ulaştiracaksam da kendimi gizlerim.
Bana aldatildigimi haber verenlerin hiç biri çok yakinim degillerdi mesela sadece "tanidik"lardi. 👍

Hayır ya takmadım o yüzden değil, hatta adına baktım kimle tartışmıştım ben bu konuyu diye. Sadece genel bakış açısı yorumlardaki gibi onu göstermek istedim. Sen evli değilmişsin, evli olunca insanlar daha çok çekiniyor. Bi de senin aptal yerine konmanı istemeyen tanıdıkların varmış ne güzel. 😂😂

En hazetmediğim insan tipi
Ne kadını tanıyor ne kocasını ne diğer herifi ama üstüne vazife ediniyor herkese yayacak
Kocası ayrı densiz kendi ayrı
Görümceler kaynanalar diğer kuzenler herkese yaymışlar karı koca
Sorsan merhabaları yok
Belki kocası biliyordu öyle yaşayıp kimseye duyurmuyorlardı….neler gördü bu gözler….
Boşanmışlar hala doymamış kadın ya buraya da atıyor, gazetelere de versin bari
Niye şunu anlamıyorlar acaba birinin ahlaksızlığını deşifre edince daha ahlaklı olunmuyor
Hiç de amaçları kendi dertleri sorumlulukları yok sanırsın cennette yaşıyorlar tek dert dedikodu
Aynen öyle

Bide oh iyi yapmışsın diyenler de var onlara ayrı şaşırıyorum :KK57: :KK57:

CiRiLLA CiRiLLA bacım geçen aldatılan kadının nasıl haberi olmaz, gören söyler, bildiği halde ayrılmıyor mıymıntı oldukları için demiştin. Bak bu konuya herkes ortaya çıkarana yüklenmiş, kimse söylemez, o sorumluluğu kimse almıyor diyince inanmamıştın bana. Yanlış anlama sana kafayı takmadım😂😂 sadece ortada Bi evlilik oldu mu insanlar karışmak istemiyor, öyle nadiren çıkıyor çıkıp söyleyebilecek biri.

Sizce bu ortaya çıkarma mı ?

Bdv de "Benim adıma sosyal medya hesabı açılmış , başkasına hakaret edilmiş, ben olmadığımı nasıl ispatlarım ? " konuları da açılıyor.

İnsanlar sosyal medya ve internet suçları sebebiyle savcılığa şikayetçi oluyor ve bilişim suçları birimi de inceliyor.

Bir yakınınıza , tanıdığınıza ait sosyal medyada bir başka kadın/ erkekle fotoğraf görseniz ilk anda şaşırsanız da ; sonrasında adına "sahte hesap" açılmış olabilir mi ? diye düşünmez veya bakmaz mısınız ?

Anayasa madde 38 : “Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz.” der. Buna da Masumiyet Karinesi denir.

Konu sahibi : Sahte hesap açan , başkasının kendisindeki fotoğrafını kullanan birinin böyle bir hesap açabileceğine dair kuşku dahi duymamış , kadına "adına sahte hesap açılmış olabilir mi , böyle bir şey gördüm" dememiş ; direkt kocasına fotoğrafı atıp , kenara geçip seyretmiş.

Daha önceki mesajınızda da yazmıştım.Okumayanlar için tekrar edeyim.

Konuda bahsedilen instagram hesabı. Aranızda mavi tikli hesap kullanan kaç kişi var , çoğumuz tanınmış veya takipçisi fazla hesaplara sahip olmadığımız için mavi tiki olmayan hesaplara sahibiz.

Kötü niyetli biri adımızı ve varsa bize ait onunla beraber çekildiğimiz veya bizden izinsiz çektiği fotoğrafları kullanarak bir hesap açabilir mi , açamaz mı ?

Önce hesabın doğruluğunu sorgularım ben böyle bir durumda.

Böyle bir olay da telefonda köpürtüle köpürtüle söylenmez. Tam tersine ailedeki sağ duyu sahibi , olayın söyleneceği adamı/ kadını yatıştırabilecek insanlar da varken yüz yüze söylenir. Olay adli vakaya dönüşmesin diye de kişi yalnız bırakılmaz.

H Hickimsee konuyu her yönden değerlendirdik çoğumuz. Aldatılma şüphesi varsa , izlenecek en makul yol aranır.

Son düzenleme:
Hayır yani size ne ????? Millet kimle sarılmış didinin didisi eşinize neden gösteriyorsunuz hadi herşeyi geçelim bize neden göstermek teklifinde bulunuyorsunuz

O foto sizin keşfetinize düştüyse muhtemelen diğer aile üyelerinin de düşerdi. Takmayın olan olmuş.

CiRiLLA CiRiLLA aldatıldığınızdan haberdar edildiğiniz olay ; arkadaşlarıyla da tanıştığınız ve sonradan nişanlı olduğunu öğrendiğiniz adamla olan durum mu ?

Aynen öyle

Bide oh iyi yapmışsın diyenler de var onlara ayrı şaşırıyorum :KK57: :KK57:
Niye şaşırıyorsunuz? Bende ulu orta fotoğraf paylaşıp kocasını aleni aldatan kadını görüp söylemesine tepki verenlere şaşırıyorum mesela 😳😳

Ben olsam, sorardim boyle bir fotograf gordum bosandilar mi diye. Tabi taniyorsam o insanlari. Ama hayir cevabini aldiktan sonra kesinlikle kuzenine soylememesini tembihlerdim. Esim paylasirsa kuzeniyle, kendi bilir. Ben genellikle boyle durumlarda pesin soyluyorum sakin kimseye soyleme diye.

6 aylık bebek görümcesinin onların çocuğu yoktu kız ilk evlendiğinde 150 kilo üstüydü mide kelepçe ameliyatı oldu 60 kiloya indi geçirdiği ameliyat çocuğu olmasına engelmiş öyle demişler
Abla 7 duvelin dedikodusunu yapiyon burda farkinda misin?

Back
X