İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Iste o yuzden bence cok uyumlu bir cift. Her konusu kocam beni korudu. Diger konusunda da herkes helal olsun kocana demisti. Demek ki ara sira bunlari duymaya ihtiyaci var. Olaylarin nasili ile pek ilgilenmiyor zaten. Soyle bir koca olsa olsa utanc sebebidir.
O konuda da hadsiz bir evlat, insan vardı bu konuda aynı. Annesini evinden kovan kuzenin en zor gününde karım diye kendini ortaya atar. Konu sahibi de kocam beni korudu diye ego tatmin eder.
Sonra da yalandan kendimi kötü hissediyorum. Yemezler yani.

3 maymun denen bir şey vardır...bazen susmak duymamak görmemek gerekiyor

böyle şeyler kötü şeyler başkasından duysun ben ne kadar iyi bilsem de kuzenle fotosunu çek ona yolla buna yolla eşler kavga etsin sonra susalım kan çıkıcak deyip konuyu kapatmak
ortalığı bulandırip geri durmak ne çirkin bir şey
bu çoğu yerde üllkemiz de yok namus yok şeref onur gurur meselesi yapılır
neler duyuyoruz haberler de hadi gerçekten kan cikca ciddi şeyler olsa bunun vicdanı ni kim sorgular o hata yapmis aldatmış ama bunu yaygara yapıp iyice dallandirmanin da anlamı yok
o zaman bu dedikodan cıkmış olur bir fisilti nelere mahal olur
Birinin aldattığına eminsem aldatanla muhatap olurum, ki eşini aldattığı kadınla deprem korkusu yüzünden kapıma gelen bir arkadaşı hedef alıp lafımı direkt ona söylemiştim bir daha kapımın önünden geçmeye yüzüme bakmaya cesareti olamadı.

Ben dedikodu yapıp laf taşıyanları sevmiyorum, birkaç defa anlatmıştım bu kaçıncı baskı olacak bilmiyorum o yüzden sizlerden özür dilerim, yıllar evvel oturduğumuz muhitte annesiyle yaşayan genç bir kız tecavüze uğradı, ortalıkta kadınım diye gezinen bazı dedikoducular ayıp günah demeden konuştular da konuştular, çok sinir olduğum için birileri ne zaman kızın konusunu açsa tersleyip orayı terk ediyordum, hele bir tanesi ağzını yaya yaya şimdi bir de hamile kalır dedi kadını boğasım gelmişti, neyse bir gün o ağzını yayan kadın evime dönerken yolda önümü kesip baaaaaak ben demedim mi hamile kalır diye, hamileymiş deyince benim öyle bir nevrim döndü ki, oğulların var diye sevinme Allah sana öyle gelinler verir ki günahsız bir kızın dedikodusunu yapmak için koştuğun şu sokaklara çıkmaya yüzün olmaz dedim, beni görünce yolunu değiştirmeye başladı.

Dediğim gibi aldatmayı tasvip etmiyorum, karakterli insan aldatmaz ama kimsenin hayatını da ortalığa dökmem zira beni hiç alakadar etmez.

Keşke karışmasaydınız.
Olayları bilmiyordunuz. Belki kocası da ona aldattı . Belki adamdan haberi vardı. Ama başkaları bilmiyordu.
Belki hesabı kadına kötülük yapmak isteyen başka birisi açtı kadının haberi bile yoktu olanlardan. Belki eski erkek arkadaşı evlenmeden önceki olay . Belki bambaşka şeyler dönüyor. Şu anda hiç aklımıza gelmeyen neler olabilir neler.
Ben hep olaylara şöyle baktım . . “Duyduğunun hiçbirine , gördüğünün yarısına İnan. “

kusura bakmayın ben sadece görünce eşime attım zaten bunun için pişman oldum ve kendimi kötü hissediyorum eşimin fotoyu sormak için attığı kuzeni zaten yaşça bizden büyük ve çok iyi tanıdığı için bizden ona danışmak için ona söyledik başıma ilk kez böyle bişey geliyo bu raddeye geleceğini bilemedim zaten kendimi kötü hissediyorum bu yüzden

Hanımefendi eşiniz tam bir mikser. Eski konularınız ortada. Eşinizin rahat durmayacağını meseleyi büyüteceğini açtığınız 3-4 konu üzerinden biz bile anladık. Siz kendi kocanızı tanımıyor, huyunu suyunu bilmiyor musunuz? Bunca hengamenin üstüne senin karın benim karıma nasıl böyle der diye kuzenine telefon açacak az gelmiş gibi bir kez daha ortalığı karıştıracak tıyneytte bir adam sizin eşiniz. Güya sizi savunuyor. Sizin kendinizi kötü hissetmeniz bana geçmedi o yüzden. İnsan kocasını tanımaz mı? Bal gibi de biliyordunuz meselenin büyüyeceğini. Siz de böylesiniz işte, yapıp edip sonra kenara çekilip bilmeden yaptım diye vicdan rahatlamaya çalışıyorsunuz ama bana inandırıcı gelmiyor,

Sizde eşinize demiyorsunuz ki böyle bir durumda niye kuzenini arayıp kavga ediyorsun? Kocam beni korudu diye mutlu oluyorsunuz kenarda. Kuzenin durumu kimsenin umurunda değil. Ego tatmin ediyorsunuz sessiz sakin insanlar üzerinden. Çok sinir bozucu.

Ben diger konusundaki kuzenin de (aklindan zoru yoksa) su saatten sonra birdenbire konu sahibi bir sey paylasti diye saydirmaya basladigini dusunmuyorum.
Hanim efendi cok bam teli sayilabilecek seylere deginiyor.
Belki de once kuzen bir sey paylasti gorusuyle ilgili, sonra konu sahibi paylasti kuzen de salak degil kendine oldugunu anladi, ofkelendi, yazdi.
Ne hikmetse hemen kocasi okudu vs.
Ki bir hoslanmama gecmisleri varmis zaten bu kuzenle ama bu konudan sonra satasmadigina asla inanmam.

Bu konudaki kuzen (ya da kuzenin esi mi nedir bilmiyorum) de nasil tahmin ettiyse (???) konu sahibinin yaptigini anliyor.
Mimlenmisler bence aile icinde.
O hirsla aldatan kadin da sen kendine bak diyor tamamen suc bastirma kadininki ama konu sahibi yine bir magduriyet elde ediyor neticede.
Kocasi da kadini degil, kadinin kocasini ariyor, şovunu yapiyor.
Çok haklisiniz yani.
Bin kere daha begenebilirdim.

Yorumlar çok şaşırttı beni. Neden konu sahibi arkadaşı linçliyorsunuz anlamadım. Ortada bir aldatma var. Kan bağı olmasa da eşinin akrabaları. Ve kadın normal olarak eşine söylemiş. Kim olsa aynı şeyi yapar. Siz aldatılsanız bilmek istemez miydiniz? Bana biraz aldatan tarafı savunuyor gibi geldiniz 🤷🏼‍♀️

Görülen bir olayı söyleyecekseniz , bunun da bir yolu yordamı vardır.

Konuda bahsedilen instagram hesabı. Aranızda mavi tikli hesap kullanan kaç kişi var , çoğumuz tanınmış veya takipçisi fazla hesaplara sahip olmadığımız için mavi tiki olmayan hesaplara sahibiz.

Kötü niyetli biri adımızı ve varsa bize ait onunla beraber çekildiğimiz veya bizden izinsiz çektiği fotoğrafları kullanarak bir hesap açabilir mi , açamaz mı ?

Önce hesabın doğruluğunu sorgularım ben böyle bir durumda.

Böyle bir olay da telefonda köpürtüle köpürtüle söylenmez. Tam tersine ailedeki sağ duyu sahibi , olayın söyleneceği adamı/ kadını yatıştırabilecek insanlar da varken yüz yüze söylenir. Olay adli vakaya dönüşmesin diye de kişi yalnız bırakılmaz.

Kesinlikle katiliyorum.
Belki de sahte hesapti.
Cok iyi bir yerden yakalamissiniz, dedikodu baska sey ulke gercekleri baska.
Esi sessiz biriyse bile kendi erkek kardesi, amcasi, dayisi, kayinpederi bilmem neleri, bilmem kimi, zarar verebilirdi
Sonucta suclular da birilerinin bir seyleri oluyor yani, yerden bitmiyorlar.

Yorumlar çok şaşırttı beni. Neden konu sahibi arkadaşı linçliyorsunuz anlamadım. Ortada bir aldatma var. Kan bağı olmasa da eşinin akrabaları. Ve kadın normal olarak eşine söylemiş. Kim olsa aynı şeyi yapar. Siz aldatılsanız bilmek istemez miydiniz? Bana biraz aldatan tarafı savunuyor gibi geldiniz 🤷🏼‍♀️
Kim olsa eşini der tamam da es olucak gereksiz işler müdürlüğü yapıp diğerinin eşiyle ağız dalaşı yapmaz arayıpta ne gerek üstüne vazife edindi

Sizce buradaki herkes aldatan tarafi savunacak kadar aklini peynir ekmekle yemis olabilir mi? Yoksa siz okudugunuzu anlamiyor olabilir misiniz?

Ay hirsizin hicmi sucu yok durumu
Zaten kadin rahat rahat paylasim yapmis ha sen ha baska biri zaten gorecekti
Birde aileden kuzenim aldatilacak ben neden sessiz kalcam kadin korkmadan yapiyorsa mahkeme icin bunu dile getirmek sart acikcasi kadin korkmuyor birde intikam almaya cabaliyor yirtici bir tip zaten ben vicdan azabi bulamiyorum

Ha ama seninde yok kilolu bebesi olmaz felan sende de bir muzumsuzluk sendromu goruyorum yani konu sahibi
Kiza sinir oldugun icinmi boylesin yoksa herkesemi boylesin

Ben diger konusundaki kuzenin de (aklindan zoru yoksa) su saatten sonra birdenbire konu sahibi bir sey paylasti diye saydirmaya basladigini dusunmuyorum.
Hanim efendi cok bam teli sayilabilecek seylere deginiyor.
Belki de once kuzen bir sey paylasti gorusuyle ilgili, sonra konu sahibi paylasti kuzen de salak degil kendine oldugunu anladi, ofkelendi, yazdi.
Ne hikmetse hemen kocasi okudu vs.
Ki bir hoslanmama gecmisleri varmis zaten bu kuzenle ama bu konudan sonra satasmadigina asla inanmam.

Bu konudaki kuzen (ya da kuzenin esi mi nedir bilmiyorum) de nasil tahmin ettiyse (???) konu sahibinin yaptigini anliyor.
Mimlenmisler bence aile icinde.
O hirsla aldatan kadin da sen kendine bak diyor tamamen suc bastirma kadininki ama konu sahibi yine bir magduriyet elde ediyor neticede.
Kocasi da kadini degil, kadinin kocasini ariyor, şovunu yapiyor.
Çok haklisiniz yani.
Bin kere daha begenebilirdim.
Akrabalar da bu mikser koca ve konu sahibine gerektiği şekilde davranırlar umarım.
Bu koca gibi kuzenim olsa, bu olayda yaptıklarını bilsem insan diye muhatap almam nasıl bencil ve kötü diye.
Hakettiği muameleyi görürler umarım. 🤷

Son düzenleme:
Birde aileden kuzenim aldatilacak ben neden sessiz kalcam kadin korkmadan yapiyorsa mahkeme icin bunu dile getirmek sart acikcasi kadin korkmuyor birde intikam almaya cabaliyor yirtici bir tip zaten ben vicdan azabi bulamiyorum

Ha ama seninde yok kilolu bebesi olmaz felan sende de bir muzumsuzluk sendromu goruyorum yani konu sahibi
ya şuan verdiğim cevaplar o kadar birbirine girmiş ki belki eski sevgilisi yapmış diyorlar imkansız çünkü yine beni linçleyecekler kız evlendiğinde ve şu anki hali aynı değil foto eski değil yeni o yüzden başka bir konu da kilo yazmışım o yüzden

ya şuan verdiğim cevaplar o kadar birbirine girmiş ki belki eski sevgilisi yapmış diyorlar imkansız çünkü yine beni linçleyecekler kız evlendiğinde ve şu anki hali aynı değil foto eski değil yeni o yüzden başka bir konu da kilo yazmışım o yüzden
Siz kendinizi ve eşinizi bir kenara bırakıp bunlara takılmaya devam edin.
Boşanma olmuş bitmiş, kuzen için güzel de olmuş neticesi.
Ama eşiniz bu süreçte nasıl çirkinlesmiş umrunuzda değil, di mi? Cevap bile vermiyorsunuz o mesajlara. Çünkü kahramanınız sizi korudu. Kime ayip olmuş,kim üzülmüş ne önemi var?

Ben olsam ben de eşimle paylaşabilirim ama bunu kimseye göndermeyeceğini bilmenin rahatlığı ile yaparım. O kimsenin işine burnunu sokmak istemeyen birisi. Herkes kendi eşini tanır.

Sizden bu hissi almadım. Ortalık karıştırma hissi aldım. Eşiniz de çocuk mu ona buna fotoğraf atıyor. Karı koca garipsiniz. Kocanız da suçlu.

Yok sadece meraktan falan sordum kötü niyetim yoktu ayaklarını bırakın yahu.. Bile isteye gayet öğrenilsin ortaya çıksın diye yapılmış..

Sizin hiç mi bir hayatınız yok bu kadar mı boş geçiyor günleriniz ? Eşiniz de siz de boş boğazsınız.
Belki bu sayede insanların hayatına burnunuzu sokmamanız gerektiğini anlamış olursunuz.
Burun sokmak mı :D eşimin kuzeni benim de kuzenim sayılır ve aldatılıyor alenen. Hem de böyle paylaşımlı bir şekilde. Tabii ki söyleyecek? Böyle bir şeyi ilk görüşünde şoka girmeyip de en azından eşine söylemeyecek kişi yoktur bence zaten.

Aile icinde konusmak ya da hadi yaymak diyelim baska sey, bosanma olmus bitmis hala kadinin fotosunu buradan, herkese acik bir sekilde paylasmak baska sey.
İsteyene ozelden baska fotosunu da gosteririm diyor.
Sebep?
Bosanilmis, kavgalar edilmis, kayinvalidesi bile guya hak vermis, e ustunden zaman da gecmis.
Olmus bitmis bu saatten sonra biz ya da herhangi biri fotograf samimiydi dese ne fark eder demese ne fark eder

Bir de adi gecen kadinin konu sahibinin saf (?) dedigi kocasina bulasmalari da ayri bir konu.
Oturup kimsenin fotografi uzerinden dedektifcilik ya da dedikodu yapamayacagim
Kimsenin ozel hayatina, fotografina varincaya dek mudahale etme ya da yayma hakkimiz yok elimizin altinda internet var diye.

Back
X