• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Size ne ya Allah aşkına ne meraklısınız milletin hayatını kurcalamaya.
Hala buradan da atayım derdindesiniz. Sizin gibi olan insanları anlamak çok zor.
buradan da atayım demek hataydı tamam kabul ediyorum onu dememdeki sebeb ben samimiyeti yanlış anlamış olabilir miyim diye yazmıştım kusura bakmayın bana yapılsa bana söylenmesini isterdim o yüzden eşime attım zaten

Peki burada paylaşma amacınız ne? Kızın fotoğrafını daha çok insana yaymak mı? Yaptığınız suç haberiniz olsun. İyi niyetli olduğunuza zerre kadar inanmıyorum. İsteyen karma desin isteyen ilahi adalet, bu yaptıklarınız bir gün döner dolaşır sizi bulur.
Normalde ihanet en tiksindiğim olaydır ama bir insanın buraya kadar ifşalanmaya çalışılması çok art niyetli,konu sahibi tam bir mikser.Yaptiğinin suç olduğunu da öğrenmesi lazım.

Bence de. Paylaşan utansın. Kimse görmese bile başkasının nikahındayken kimseye ilanı aşk edemezsin. Aşıksan boşan adamın ekmeğini yeme, yüzüne utanmadan bakma.
en haklı yorum bu gerçekten adamı hem eve almıyor hemde maaş kartı kızda adam evine almıyordu zaten ben ayrı yaşıyorlar zannedip boşandılar mı acaba diye düşündüm

Bence de. Paylaşan utansın. Kimse görmese bile başkasının nikahındayken kimseye ilanı aşk edemezsin. Aşıksan boşan adamın ekmeğini yeme, yüzüne utanmadan bakma.

Aynen öyle. Belkide bilerek paylasti esinin canini yakmak icin. Deli cok. Sirf adamin canini yakmak icin "Cocuklar senden degil" diyeni biliyorum

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .
................

Canım bak yukarıyı oku istersen daha kimsenin haberi yokken konu sahibi duyurmuş herkese

Konu sahibi o resmi eşine atmış sonra o kadınla ağız dalaşı olmuş eşide eşini aramış kavga cıkmış başkası görseydi yada diğerleri zaten görülecek şey ama daha kimse girmeden kadının eşine gitmiş haber

Bide o resmi buraya ekleyim mi gibi bir şey yazmış bize ne ne gerek var
evet buradan atayım demem saçma olmuş kusura bakmayın sadece samimiyeti yanlış anlamış olabilirmiyiz diye demiştim atmam zaten orada hata ettiğimin farkındayım

kız boşandığı halde herkesden intikam almaya çalışıyor

Bahsettiğiniz kadın eşini aldatmışsa, yaptığının sonuçlarına katlanır lakin siz niye burada başkalarına ait fotoğrafı izinsiz paylaşıyorsunuz bu suç biliyorsunuz değil mi?
Kadın bunu öğrense ve sizi dava etse kazanır, kadın eşini aldattı mı aldatmadı mı bilinmez ama bence siz intikamın ucu size de dokunur mu, kadın sizin kayınvalidenize de gelip ortalığı karıştırır mı diye endişe ediyorsunuz bence.

Aldatmayı asla tasvip etmem, eşinden sıkılan boşansın sonra ne hali varsa görsün ama dedikodu yapanları da tasvip etmiyorum, herkes kendi hayatıyla ilgilenmeli, kim kiminle sarmaş dolaş, kim mide küçültme ameliyatı olmuş da o yüzden çocuk sahibi olamayacakmış beni hiç ilgilendirmedi mesela, başkasının fotoğrafını herkesin görebileceği platformlara atmayı da hiç düşünmedim şimdiye kadar, sanki siz bakın iyi yaptım değil mi onayı almak ister gibi foto atıyorsunuz.

Size tavsiye insanların hayatıyla bu kadar ilgilenmeyin, bir gün olmadık birine çatarsınız eşiniz dahil herkesle aranız bozulur.

Sanrım daha cozemedim ama bunlar boşanmış kiz resim atiyor.ama bosandiklarini bilen yok galiba ortalkk karisiyor oyle öğreniyorlar dur az kaldi çözecez sanirm böyle
Ay kadın boşandıktan sonra attıysa kime ne ki? Of çok karışık. Neyse

• Beğen
Reactions: Cac
Evli barklı insan keşfette sarmaş dolaş fotoğraf paylaşıp eşini aldattığını reklam edince ayıp değil, bunu görüp söyleyince ayıp ,olduuu. Kimse kimseyi göz göre göre salak yerine koymasın. İmkansız aşkına kavuşmuş işte.

Keşfette önünüze düşüyorsa açık profilden paylaşmış.
Evliyken buna cesaret edebilecek kadar ahlaksız biriyse de sonuçlarına katlanacak.

Bahsettiğiniz kadın eşini aldatmışsa, yaptığının sonuçlarına katlanır lakin siz niye burada başkalarına ait fotoğrafı izinsiz paylaşıyorsunuz bu suç biliyorsunuz değil mi?
Kadın bunu öğrense ve sizi dava etse kazanır, kadın eşini aldattı mı aldatmadı mı bilinmez ama bence siz intikamın ucu size de dokunur mu, kadın sizin kayınvalidenize de gelip ortalığı karıştırır mı diye endişe ediyorsunuz bence.

Aldatmayı asla tasvip etmem, eşinden sıkılan boşansın sonra ne hali varsa görsün ama dedikodu yapanları da tasvip etmiyorum, herkes kendi hayatıyla ilgilenmeli, kim kiminle sarmaş dolaş, kim mide küçültme ameliyatı olmuş da o yüzden çocuk sahibi olamayacakmış beni hiç ilgilendirmedi mesela, başkasının fotoğrafını herkesin görebileceği platformlara atmayı da hiç düşünmedim şimdiye kadar, sanki siz bakın iyi yaptım değil mi onayı almak ister gibi foto atıyorsunuz.

Size tavsiye insanların hayatıyla bu kadar ilgilenmeyin, bir gün olmadık birine çatarsınız eşiniz dahil herkesle aranız bozulur.
hata olduğunu farkettim zaten sadece samimiyeti yanlış mı anladım diye düşünüp demiştim atmadım biryere

Şimdi görüp de söylememek de o adama haksızlık olurdu diye düşünüyorum ama bir yandan da ortalık çok karışmış. Ben eşime söylerdim ama başkasına söylemezdim sanırım. Kabak başına patlıyor sonra hep böyledir.

evet ben de bu yüzden üzüldüm ama zaman geri alınmıyor keşke banane diyebilseydim zaten sadece foto olsa banane derdim altına imkansız aşk yazmış birde kalbinde bana da yer ver deyince o an eşimle paylaştım oda benim kuzenim beraber büyüdük nasıl saklarım dedi

Bu diger konunuzda bahsi gecen kuzen mi? Hani sizi istemeyen kuzen.

Böyle empati mi olur allasen.. Tehlikeli sularda yüzüyorsunuz.Dinimizde bile bu var. Gözünle gördün mü? Açıktan yakaladın mı? Bir foto üzerinden bir aile dağıldı farkında mısın? Masum bir foto olmasa da canlı olaya şahit bile olmamışsın. Bir de empati diyorsun.

Üstelik hesabı açanın kimliğinden emin olmamasına rağmen yapmış bütün bunları.

Sahte hesap açan , başkasının kendisindeki fotoğrafını kullanan birinin böyle bir hesap açabileceğine dair kuşku dahi duymamış , kadına "adına sahte hesap açılmış olabilir mi , böyle bir şey gördüm" dememiş ; direkt kocasına fotoğrafı atıp , kenara geçip seyretmiş.

Arkadaşlar merhaba,
vicdan azabı çekiyorum yaklaşık 1,5 ay evvel instagram keşfetinde eşimin kuzeninin karısının bir fotosu düştü yeni bir hesap açıp bir adamla sarılarak fotoğraf atmış ve altına imkansız aşk yazmış ve müslüm gürsesin bir şarkısı galiba kalbinde bana da yer ver diye şarkı ile paylaşmış çok şaşırdım eşime attım bu kim kuzeninle boşandı mı filan tanıyon mu yanındakini diye eşim tanımıyormuş oda çok şaşırdı ve fotoyu halasının kızına attı olay patladı o kuzende tuttu fotoyu kızın kaynanasına attı kızı apar topar eve çağırıp hesap sormuşlar kız manevi abim o öldü o yüzden öyle yazdım demiş bu kez de manevi abinse eşin neden tanımıyo düğününe nişanına neden gelmedi diye üstüne gitmişler .

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .

ama bugün bu kızın görümcesi beni aradı bunlar 28 haziranda boşanmış kocasını kandırmış tekrar barışırız diye kocası da acayip saf biri boşanma sebebi bu fotoğrafmış zaten kız boşanmak istemiş foto da ortaya çıkınca tazminat ve nafaka almadan boşanmış
kız boşandığı halde herkesden intikam almaya çalışıyor görümcesinden özellikle halbuki kızın olaylardan haberi yok ben de anlatmadım 6 aylık bebeği var üzülür sütü kesilir diye kızın kaynanasına gidip evde olup biten herşeyi anlatmış ne anlattığını bilmiyorum ama görümcesinin bana anlattığı kadarıyla sizi hiç istemediler sizi hiç sevmiyorlar ve evde olan biten herşeyi diye anlattı bana kızın boşandığını aile bugün öğrendi gitti bugün memleketine yarın ailesi ile beraber çeyiz toplamaya gelecekmiş .

sırf benim keşfette önüme düşen bir gönderi yüzünden oldu bunlar kendimi suçlu hissediyorum siz olsaydınız ne yapardınız fotonun birini ekledim ama diğerinde fotonun yüzünü ve ismi karaladım paylaşmak sıkıntı olabilir diye diğerini koyamadım ama özelden sorana atabilirim bu samimiyet normal mi diye
Yaptıklarınızı yolunuza getirsin rabbim. Ben kimseye beddua etmem ama sizin gibi şeytanları eşiğimizden kapımızdan korusun.
Bizim sülalede böyle bir olay olsa insanların 100 de 100 benden şüplenmez. Demekki daha önce de yemişsiniz Bi haltlar. Karı koca ne pis insanlarsınız. Ne milletin ayıbını arıyorsunuz

evet buradan atayım demem saçma olmuş kusura bakmayın sadece samimiyeti yanlış anlamış olabilirmiyiz diye demiştim atmam zaten orada hata ettiğimin farkındayım
Hata etmişin herkese duyurup esin onun eşini arayıp kavga edip vb...resmini kuzeninle ona yolla buna yolla ne gerek var

Size ne size ne

E suçlusunuz zaten. Niye kocanıza atıp karıştırıyorsunuz ortalığı ne gerek var? İnsanların hayatına burnunuzu sokmamaya öğrenemediniz gitti. Karı koca kaostan besleniyorsunuz, eski konunuzu net hatırlıyorum şu hala kızıyla ilgili olan. Eşiniz karakterinde bir insanın meseleyi uzatıp büyüteceği bariz belliydi. Siz de haliyle eşinizi tanıyorsunuz sırf herkes duysun diye özellikle gösterdiğinizi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ay valla kim ne derse desin ben görsem ben de eşime derdim yani. Ortalık karıştırmak ya da hesap sormak amaçlı olmasa da dedikodu amaçlı😂😂 elalem yapmaya utanmıyor atmaya utanmıyor konuşmaya ben mi utanacağım? Tepki gösterenleri de anlamadım kadın herkese açık platformda paylaşmış yani sanki gizli yerde paylaşmış da konu sahibi deşip bulmuş gibi davranıyorsunuz.

Back
X