- 7 Ocak 2016
- 10.340
- 49.907
- 598
Tüm sülaleye reklam eden kadının kendisi. Açık hesaptan foto paylaşmış. Gören kimse altın madalya takmaz direkt eşine falan söyler zaten. Kadın eşine söylemiş başkasına değil. Eşi de söz konusu kuzeni olunca o da kuzenine söylemiş. Kitli hesabı fake hesap açıp kurcalasa neyse diyeceğim.
İşte dikkatinizden kaçan bir nokta var o da şu eşi konunun muhatabı olan kuzenine söylemiyor. Halasının kızına yolluyor fotoğrafı. O da bahsi geçen kadının kayınvalidesine atıyor. Böyle böyle olay büyüyor. Direkt olarak aldatılan kuzeniyle konuşsa amenna ama öyle bir durum yok.
Ben böyle bir olay olsa eşime söylerim evet herkes söyler dediğiniz gibi ama konu sahibinin kocası meseleyi sadece kuzenine yani konunun muhatabına anlatacak bir adam değil. Eski konuları ortada. İnsan kocasını tanır, ne yapacağını bilir. Konu sahibinin kocasının meseleyi bu şekilde büyüteceği o kadar bariz belli ki.