• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Tüm sülaleye reklam eden kadının kendisi. Açık hesaptan foto paylaşmış. Gören kimse altın madalya takmaz direkt eşine falan söyler zaten. Kadın eşine söylemiş başkasına değil. Eşi de söz konusu kuzeni olunca o da kuzenine söylemiş. Kitli hesabı fake hesap açıp kurcalasa neyse diyeceğim.

İşte dikkatinizden kaçan bir nokta var o da şu eşi konunun muhatabı olan kuzenine söylemiyor. Halasının kızına yolluyor fotoğrafı. O da bahsi geçen kadının kayınvalidesine atıyor. Böyle böyle olay büyüyor. Direkt olarak aldatılan kuzeniyle konuşsa amenna ama öyle bir durum yok.

Ben böyle bir olay olsa eşime söylerim evet herkes söyler dediğiniz gibi ama konu sahibinin kocası meseleyi sadece kuzenine yani konunun muhatabına anlatacak bir adam değil. Eski konuları ortada. İnsan kocasını tanır, ne yapacağını bilir. Konu sahibinin kocasının meseleyi bu şekilde büyüteceği o kadar bariz belli ki.

Sevgili konu sahibi boyle durumlarda 3 maymun (🙈🙉🙊) olmalisin.ortaligi karistirmissin yav🥶

Arkadaşlar merhaba,
vicdan azabı çekiyorum yaklaşık 1,5 ay evvel instagram keşfetinde eşimin kuzeninin karısının bir fotosu düştü yeni bir hesap açıp bir adamla sarılarak fotoğraf atmış ve altına imkansız aşk yazmış ve müslüm gürsesin bir şarkısı galiba kalbinde bana da yer ver diye şarkı ile paylaşmış çok şaşırdım eşime attım bu kim kuzeninle boşandı mı filan tanıyon mu yanındakini diye eşim tanımıyormuş oda çok şaşırdı ve fotoyu halasının kızına attı olay patladı o kuzende tuttu fotoyu kızın kaynanasına attı kızı apar topar eve çağırıp hesap sormuşlar kız manevi abim o öldü o yüzden öyle yazdım demiş bu kez de manevi abinse eşin neden tanımıyo düğününe nişanına neden gelmedi diye üstüne gitmişler .

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .

ama bugün bu kızın görümcesi beni aradı bunlar 28 haziranda boşanmış kocasını kandırmış tekrar barışırız diye kocası da acayip saf biri boşanma sebebi bu fotoğrafmış zaten kız boşanmak istemiş foto da ortaya çıkınca tazminat ve nafaka almadan boşanmış
kız boşandığı halde herkesden intikam almaya çalışıyor görümcesinden özellikle halbuki kızın olaylardan haberi yok ben de anlatmadım 6 aylık bebeği var üzülür sütü kesilir diye kızın kaynanasına gidip evde olup biten herşeyi anlatmış ne anlattığını bilmiyorum ama görümcesinin bana anlattığı kadarıyla sizi hiç istemediler sizi hiç sevmiyorlar ve evde olan biten herşeyi diye anlattı bana kızın boşandığını aile bugün öğrendi gitti bugün memleketine yarın ailesi ile beraber çeyiz toplamaya gelecekmiş .

sırf benim keşfette önüme düşen bir gönderi yüzünden oldu bunlar kendimi suçlu hissediyorum siz olsaydınız ne yapardınız fotonun birini ekledim ama diğerinde fotonun yüzünü ve ismi karaladım paylaşmak sıkıntı olabilir diye diğerini koyamadım ama özelden sorana atabilirim bu samimiyet normal mi diye
Karşı taraf aylarca belki yillarca aldatılacakti. İnsanin bir tarafı olmali ve mağdur olan tarafta olmaniz doğru olmuş bence. Kadın hiç sıkılmadan fotoğrafı paylaşmış sizin ortaya cikarmaniz mi hata olmuş? Görünmesini istemiyorsa cok gizliyse paylasmasaydi

Negocum zaten görünücek bir şey herkes görücek orda sorun yok ki
Ama mesela böyle bir şey olsa benden duyulsun istemem bide benim eşim ariyacak kadının kocasını kavga edicek
Ya kocası görünce aile icinde halletsinler boşansın kavgasını etsin eşiyle ama bu huzursuzluk varken bide benim koca adama yagdiricak bende fotosunu çekicem yayacam millete bu benim tarzım değil başkası söylesin
Hadi koca kadına siddet uyguladi hadi öldürdü ne manyaklar var neler duyuyoruz

O zaman instagramdan görmedim pare den duydum parenın kocası dedi olucak( ben evli değilim sadece örnek için diyorum ) bu yanlış
Saklı gizli bir şey değil kadın zaten sergilemiş ulu orta bilinmeyecek duyulmacak şey değil hemen yetiştirmek doğru degil bana göre
Bunu anlayabilecek kapasitede biri degil.Buraya bile foto atma derdinde.Utanmasa alnina yapistirip gezecek🤦

Şu konuda dürüst olmalıyım bende bana görünce söylenmesini isterim . Ama sadece yakın dostum ve çekirdek ailemden biri olmayınca söylemem . Kendimce şu nedenlerle
1) insanların vereceği tepkiyi bilmiyorum cinayet izleyebilirler ve ömrüm boyunca elimi kana bulanmış hissederim
2) bazı ilişkilerde çok belli edilmesede açık ilişki yaşanıyor iki tarafta göz yumuyor kimin yaşadığını bilemeyiz kötü olan olmak istemem
3) iki gün sonra barisirlar beni kötü belleler böyle pis islerden hoşlanmam adımın geçmesini istemem
4) aldatan insanın her türlü ahlaksızlığı yapabilecek potansiyeli olduğunu düşünüyorum bana bulassin istemem zaten bir insanın eşinin er ya da geç aldatildigini anlayacağını düşünüyorum
Belki kendi icinde çok bencil sebepler her birinde kendimi düşünüyorum ama aldatma konusu çok bıçak sırtı geliyor bana
Kari koca dedikodu pesindeler baska dertlri yok bence.Ben boyle biseyi kocama gostersem,daha cumlem bitmeden,bosver bizi ilgilendirmez der lafi agzjma tikar😅Erkek adam ne alaka oraya buraya foto yaysin ya 🤢

Bunu anlayabilecek kapasitede biri degil.Buraya bile foto atma derdinde.Utanmasa alnina yapistirip gezecek🤦
O resmi zaten hiç anlamadım kendi akrabalara çevreye yaymış yetmedi herhalde tüm Türkiye görsün istiyor

Bence bu aldatma falan değil kuzene karşı bir fesatligi kıskançlığı var eline koz geçti bunu nasıl kullanırım rezil ederim derdin de ama zaten kadın kendini rezil etmiş daha da ekstra ne diye uğraştı
Kocası ve kendi tuhaf

O resmi zaten hiç anlamadım kendi akrabalara çevreye yaymış yetmedi herhalde tüm Türkiye görsün istiyor

Bence bu aldatma falan değil kuzene karşı bir fesatligi kıskançlığı var eline koz geçti bunu nasıl kullanırım rezil ederim derdin de ama zaten kadın kendini rezil etmiş daha da ekstra ne diye uğraştı
Kocası ve kendi tuhaf
Kadını cekıp vursalar vebal ya.Kendı pisliğinde bogulsun de gec.Zaten er gec ortaya cıkar boyle bısey gızlı kalabılır mı?Edırne den Kars'a herkes gorsun dıye buraya foto atmak ne?:ruh:

Kadını cekıp vursalar vebal ya.Kendı pisliğinde bogulsun de gec.Zaten er gec ortaya cıkar boyle bısey gızlı kalabılır mı?Edırne den Kars'a herkes gorsun dıye buraya foto atmak ne?:ruh:
Dünden beri yazıyorum yorumları okudun mu bilmiyorum
Zaten duyulacak bir şeyi freni patlamış kamyon gibi tam gaz jet hızıyla millete ne diye denir
Iyi niyet yok
Olsa deme şekli farklı olur illaki denecekse eşe aileye denir üslubuyla
Foto çekilmiş ona yollanmış buna yollanmış kocası aldatanin kocasiyla kavga etmiş
Vb...yazdım adamın nevri dönse kadını öldürse
Kışkırtan olacaklar sosyal.medyadan gördüm değilde konu sahibi ve eşinin adını vericek
Ömür boyu veballe yasa artık yaşaya bilirsen

Instagrama fotografi insanlar görsün diye koymuyor muyuz? Görüldü diye tantana çıkması kadar abes bisey gormedim. Eşin gidip soylemeseymis sen bisey yapmamissin ki sadece eşine göstermissin. Esinin isguzarligi bence. Bu kadar basit bisey icin ustume gelinse daha beter karistiririm ortaligi ben de baska hikayeler uydururum :D ayrica merak etme sirf bunun icin bosanmamislardir. Kadin baskasina aşıkmis zaten. Ya ne yapacaklardi bosanmayip.

Kari koca dedikodu pesindeler baska dertlri yok bence.Ben boyle biseyi kocama gostersem,daha cumlem bitmeden,bosver bizi ilgilendirmez der lafi agzjma tikar😅Erkek adam ne alaka oraya buraya foto yaysin ya 🤢
Benim eşim sanırım aldatılan kuzenine fotoğrafı atar bak dikkat et derdi . Ya vicdanen yapılması gereken belki de o bilmiyorum. Ama insanlar o kadar kafayı sıyırdı ki ben kadına birşey yapar mı korkusuyla esime gostermezdim . Çünkü biliyorum kuzenine söyler . Ama burda yanlış olan şey fotoğrafın herkese yayılması adam kötü duruma düşmüş birde adamı arayıp azarlıyor konu sahibinin kocası . Ben aldatılan kişi olsam çok sinirlenirim hem böyle birşey görüp bizzat benimle konuşmuyorsunuz herkese yaydiniz daha hala arayıp azarlamaya çalışıyorsunuz diye . Çok tuhaf bir olay olmuş

Arkadaşlar merhaba,
vicdan azabı çekiyorum yaklaşık 1,5 ay evvel instagram keşfetinde eşimin kuzeninin karısının bir fotosu düştü yeni bir hesap açıp bir adamla sarılarak fotoğraf atmış ve altına imkansız aşk yazmış ve müslüm gürsesin bir şarkısı galiba kalbinde bana da yer ver diye şarkı ile paylaşmış çok şaşırdım eşime attım bu kim kuzeninle boşandı mı filan tanıyon mu yanındakini diye eşim tanımıyormuş oda çok şaşırdı ve fotoyu halasının kızına attı olay patladı o kuzende tuttu fotoyu kızın kaynanasına attı kızı apar topar eve çağırıp hesap sormuşlar kız manevi abim o öldü o yüzden öyle yazdım demiş bu kez de manevi abinse eşin neden tanımıyo düğününe nişanına neden gelmedi diye üstüne gitmişler .

nerden tahmin ettiyse benim görebileceğimi anlamış ve bana saydırdı telefonda bişey demedim bu kez de eşime karın çok ahlaklıysa kendi giyimine baksın mini mini elbiseler şortlar giyiyor filan diye yazmış eşim de hiç kızla muhatap olmadı eşini aradı eşiyle tartıştı. eşimin foto attığı kuzen de fotoyu ben attım orion değil diye telefonda kavga etmişler ona da o benim arkadaşımın nişanlısı fotoğrafı da nişanlısı çekti demiş herkese ayrı hikaye anlatıyor kuzen de hangi kadın nişanlısına bu kadar sarılmasına müsaade edecek diye kıza ne hakaretler etmiş bu aşamada kızın kayın pederi bunların ikisini de dövmeye kalkmış olay çok büyümüş eşim kapattı telefonu olayı kapattı adam elini kana bulayacak diye olayı kapattık .

ama bugün bu kızın görümcesi beni aradı bunlar 28 haziranda boşanmış kocasını kandırmış tekrar barışırız diye kocası da acayip saf biri boşanma sebebi bu fotoğrafmış zaten kız boşanmak istemiş foto da ortaya çıkınca tazminat ve nafaka almadan boşanmış
kız boşandığı halde herkesden intikam almaya çalışıyor görümcesinden özellikle halbuki kızın olaylardan haberi yok ben de anlatmadım 6 aylık bebeği var üzülür sütü kesilir diye kızın kaynanasına gidip evde olup biten herşeyi anlatmış ne anlattığını bilmiyorum ama görümcesinin bana anlattığı kadarıyla sizi hiç istemediler sizi hiç sevmiyorlar ve evde olan biten herşeyi diye anlattı bana kızın boşandığını aile bugün öğrendi gitti bugün memleketine yarın ailesi ile beraber çeyiz toplamaya gelecekmiş .

sırf benim keşfette önüme düşen bir gönderi yüzünden oldu bunlar kendimi suçlu hissediyorum siz olsaydınız ne yapardınız fotonun birini ekledim ama diğerinde fotonun yüzünü ve ismi karaladım paylaşmak sıkıntı olabilir diye diğerini koyamadım ama özelden sorana atabilirim bu samimiyet normal mi diye
Boyle birsey kim gorse esine gosterir. Esiniz kimseye atmasa sorun kalmayacakmis. Ama bence demenizde problem yok aldatiyorsa bilsinler yani sonuc olarak bisanmis zaten vicdan azabi cekecek bir durum yok

ben takip etmiyordum yeni açılmış keşfette önüme düştü reels videolarda
sayfalari okuyarak geliyorum konunun son halinden haberim yok ama reelsin oyle bir algoritmasi yok. kisilerinizde olan birini onunuze dusurmez. arada bir populer seslerle cekilmis az begenili videolar gorursunuz onlar da creativity denilen kategoridedir. zannetmiyorum bir kadinla erkegin sarilmasinin onunuze cikacagini. instagramin kesfet ve reels bolumleri birbirinden farkli algoritmada.

Gerçekten kuzeni düşünüyorsanız ki bu sizin ifadeniz, olayların böyle gelişmemesi gerekiyordu. Olayı çözme biçiminiz çok yanlış. Kuzeni düşünen eşiniz, yakin akrabam nasil saklarım derken, neden kuzenle kavga ediyor? Adam zaten şokta. Belki ne düşüneceğini ne yapacağını bilemiyor ama eşinizin hala derdi " benim karımla kimse böyle konuşamaz."
Konuşur tabiki. Sonuçta fotoyu görüp ss alan eşinize gösteren sizseniz en cok tepkiyi de siz çekecektiniz. Bunu söylemeden önce düşünmeniz gerekiyordu. Adam zaten üzgün, biraz alttan alsanız ne olurdu ki.
Çok üzüldüm adama. Iyi niyet göstergesi olarak gizlilik icinde sadece kuzenle paylassaydiniz anlardım. Ben yapabilir miydim yine de bilmiyorum. Muhtemelen susmayi tercih ederdim ancak yine de olayınız bu şekilde gelişseydi kimse sizi haksız görmezdi. Çünkü meseleyi çözme ve iyi niyet çabası olurdu. Şu an ise hem olayı karıştırmış hem de "karımla kimse konuşamaz böyle" diyerek kocanız, suçsuz üzgün bir adamin üzerine gitmiş.
Siz neden hep eşiniz tarafından korunmaya alındınız onu da ayrıca anlamıyorum. Kendi aklınız fikriniz var. Kendinizi bir yetişkin gibi kendiniz savunmalısınız. Düşünüyorum da kocam böyle yapacak olsa ondan utanırdım.

Böyle bir foto görsem ben de eşime sorarım, boşandı mı bunlar diye. Ondan sonra eşimin ne yapacağı kendini bağlar, sonuçta onların aile meselesi. Kaldı ki aldatılan kişinin bunu öğrenmekte en doğal hakkı.Kalkıpta doğrudan söylemeye de çekinebilirim birebir aldatılan kişiye. O yüzden ailede sözü geçen birine danışmakta bana pek mantıksız gelmedi. Eğer bir gün aldatılırsam ve kuzenim bunu görüp bize ne karışmayalım bu işe deyip susarsa sonsuza dek onu da hayatımdan çıkarırım. Benim aptal yerine konmamı umursamıyorsa o zaman bu akrabalığın ne gibi bir hükmü var? Bir de erkek aldatınca mutlaka söylenmesi gerekiyor tavrı takınıp kadına pozitif ayrımcılık yapmakta bana göre doğru bir yaklaşım değil. Neyse bu konuda daha fazla yazardım ama tepki çekmek falan istemiyorum. Hiç havamda olduğum bir gün değil :)

Arkadaşlar merhaba,

Vicdan azabı çekmeyin.Benim takıldığim evli birinin böylesine cahil cesaretiyle foto atması.

Arkadaşlar merhaba,

Neredeyse kadını fotoğrafı neden attı diye suçlayacak bir kesim var.
Kocanız böyle halatlar yese ve görenler "amann bana ne dese" kıyamet kopartmazsanız ben de birşey bilmiyorum.
Ben kimi görsem ilgili yere iletirim valla. Kim ne yapıyorsa yaparken iki kere düşünsün.

Benim eşim sanırım aldatılan kuzenine fotoğrafı atar bak dikkat et derdi . Ya vicdanen yapılması gereken belki de o bilmiyorum. Ama insanlar o kadar kafayı sıyırdı ki ben kadına birşey yapar mı korkusuyla esime gostermezdim . Çünkü biliyorum kuzenine söyler . Ama burda yanlış olan şey fotoğrafın herkese yayılması adam kötü duruma düşmüş birde adamı arayıp azarlıyor konu sahibinin kocası . Ben aldatılan kişi olsam çok sinirlenirim hem böyle birşey görüp bizzat benimle konuşmuyorsunuz herkese yaydiniz daha hala arayıp azarlamaya çalışıyorsunuz diye . Çok tuhaf bir olay olmuş
Ya o gavatin zaten haberi yoksa ben de hicbisey gormedim bu hayatta. Bunlarin derdi karisini baskasinin götürmesi degil zaten herkesin bunu duymasi. Ironi de orda baslio instaya koyacak kadar cesurlar elalemin diline düşünce sorun baslio.

Arkadaşlar merhaba,

Olmuş bitmiş bir olay, üzerinden zamanda geçmiş. Tamam aldatılmayı siz ortaya çıkardınız, onlar da boşandı. Ee sonuca bağlanmış işte, buraya neden konu açtınız? Ve ne hakla başkasının fotoğrafını buraya ve hatta özelden birilerine göndermeye kalkıyorsunuz? Bundaki amaç ne? Fotoğrafı görünce samimi yada değil desek ne olacak? Sonuçta boşanmışlar.

Bende aldatılsam, yakınlarım biliyorsa bana söylemesini isterim. Yada sizinki gibi bir şey gelse başıma, sizin izlediğiniz yol değil de başka bir yol izleyerek bende muhatapların öğrenmesini sağlarım. Ama ne buraya konu açarım nede fotoğrafla ifşa ederim, bu çok çirkin bir şey çünkü.
Sizin vicdan azabı çektiğinizi asla düşünmüyorum aksine art niyetli buldum sizi. Hızınızı alamamış, dedikoduya doyamamış ve buraya konu açmışsınız. Kendinize gelin lütfen.

Yani o kadar karisik kurusuk yazmissiniz ki kim kimi aramis kim kime saydirmis hic anlamadim.

Bu arada diger arkadaslar neden karistiniz demis ama, benim esim baska kadinla fotolar atip beni aldatiyor olsa bilmek isterdim dogrusu. Ha ama direkt bana atilsin isterdim. Yan komsumun enistesi, yengemin uvey annesinin babaannesi falan ne alaka.

Back
X