İNSTAGRAM YÜZÜNDEN BOŞANMA

Tamam da siz olmayan Bi ihtimalden bahsediyorsunuz sonuçta. Sonuç olarak foto da hesap da gerçekmiş, ortada iftira da yok abartı katmak da yok.
Ben konulara yorum yaparken kendimi kişilerin yerine koyarak yapıyorum. Eğer Bi gün aldatılırsam ve kuzenim benden önce öğrenirse, ister artniyetli olsun ister dedikodu amaçlı umarım bana bunu duyurur, oturup aptal yerine konmamı seyretmez. Ya da herhangi Bi tanıdık komşu vs. İstiyorsa amacı dedikodu olsun sonuç olarak ben öğrenmiş ve kurtulmuş olacağım. He hesap gerçek değilse falan bunu da araştırıp fevri davranmamak bana düşer. Eğer farazi ihtimalleri sayarsak, belki bu aile susacaktı, kadın diğer adamla yakalanıp cinayete kurban gidecekti falan sonsuz olay örgüsü sıralayabiliriz.

Şu yazdıklarınızdan hiçbir şey anlamadım
Nedir bu allah aşkına şı olmuş bin olmuş o ona mesaj atmış başka biri başkasına offf yorucu değil mi size ne yahu?

Ya çok pardon, yanlışsam düzeltin. İnstagramda, sayfa büyütmek isteyenler, keşfete düşmek için yorum, beğeni, paylaşım falan istiyorlar. Keşfete düşmek öyle kolay değil diye biliyorum. Daha yeni açılmış, üç, beş takipçili bir hesap nasıl keşfete düşüyor da, fotoğraf önünüze geliyor? Ben özellikle bakıp, attığınızı düşünüyorum. Karı koca kaostan besleniyorsunuz. Hayatınız mı renksiz anlamadım ki? Kendinize dönün, milletle uğraşmayın. Vicdan azabı çekmekte çok haklısınız. Siz karışmasanız belki de bambaşka olacaktı, ya da en azından buraya yazacak bir derdiniz olmayacaktı. Ben böyle bir fotoğraf görsem, ilk aklıma gelen, birinin tuzak kurmuş olabileceği olurdu.

Aynen reis öyle geldiniz. Meali; amacınız o değil biliyorum ama dışarıdan öyle görünüyor demek.
Reis mi Hahhaha

Dışarısını içerisini bilmem ben mealle onla bunla uğraşmam gayet anlaşılır anlamak isteyene
Biri büyük bir hata yapmış hiç olmayacak
Digeride bunu fırsat bilmiş eli ayağına dolaşmış bunu millete nasıl yayarım telaşına girmiş
Zaten patlayacak bombanın fitili gereksiz yere çekmiş

Kadin seviyor ortalik karistirmayi ,koca mahalleyi birbirine katmis.Gelmis bide burda utanmasa el ilani dagitacak.Bu kadin kocasini aldatti diye,gorumcenin 6 aylik bebesi konuya neden dahil oldu onu zaten anlamadik.

Eğer kadın kendi numarasıyla kayıt olduysa, ve konu sahibinde hattı kayıtlıysa, direkt arkadaş olarak öneriliyor.

Size de linç gelecek, hissediyorum
Linçlenecek bir şey yok. Bana göre aldatılan adamın öğrenmesi doğru, fotoğrafı paylaşan kötü olmuyor görüp söyleyen niye kötü olsun. Bu benim görüşüm başkaları farklı düşünüyor diye tuhaf diyemez.

Eğer kadın kendi numarasıyla kayıt olduysa, ve konu sahibinde hattı kayıtlıysa, direkt arkadaş olarak öneriliyor.
Arkadaş olarak öneriliyor, onu biliyorum ama az takipçili ve etkileşimli bir sayfanın fotoğrafı keşfet e düşer mi? Fotoğraf keşfette karşıma çıktı demiş.

Kimin ne amaçla, ne yaptığını bilemem. Ama aldatılan birine bunu söylemek bence olması gereken şey. Sonuçta akrabalık ilişkisi var. Rastgele biri değil ki.

Niye şaşırıyorsunuz? Bende ulu orta fotoğraf paylaşıp kocasını aleni aldatan kadını görüp söylemesine tepki verenlere şaşırıyorum mesela
Ben de. Kadın utanmamış evli barklı haliyle başka adama ilanı aşk etmiş, ben de he iyi tamam normal mi diye düşüncem. Şaşırıp bilen birine sorarım tabi bu evli değil mi boşandı mı hayırdır diye. Ki kadın kocasına sormuş yabancı birine değil. Gerisini kocası yapmış.

Kim görüp de gerçekten eşine sormaz ki
Şok olur insan zaten noluyor ya hu dersiniz sorarsınız yani.

Arkadaş olarak öneriliyor, onu biliyorum ama az takipçili ve etkileşimli bir sayfanın fotoğrafı keşfet e düşer mi? Fotoğraf keşfette karşıma çıktı demiş.
O kadarını bilmiyorum. Belki aynı sebepten reels falanda yine düşüyordur. Çok anlamam sosyal medyadan ama Bi şekilde Bi yerden bağlantın olunca çıkıyor karşına sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…