Konuyu da helal olsun eşinize denilecek diye açtınız önceki konudaki gibi ama olmadı, ego tatmini yarım kaldı. Bir dahaki sefere artık. Karı koca malzeme bulursunuz siz kolaylıkla.
CiRiLLA bacım geçen aldatılan kadının nasıl haberi olmaz, gören söyler, bildiği halde ayrılmıyor mıymıntı oldukları için demiştin. Bak bu konuya herkes ortaya çıkarana yüklenmiş, kimse söylemez, o sorumluluğu kimse almıyor diyince inanmamıştın bana. Yanlış anlama sana kafayı takmadım sadece ortada Bi evlilik oldu mu insanlar karışmak istemiyor, öyle nadiren çıkıyor çıkıp söyleyebilecek biri.
Bence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Buradaki herkes aldatan tarafı savunuyor demedim. Savunuyor gibi geldiniz dedim. Arada ince ama önemli bir fark var.
Konunuz o kadar karmaşık ki, sanki fotodaki adamdan boşanmış, yani ilk esi o mu diye sormussunuz gibi bir anlam çıkıyor.yeni biri mi diye sormadım boşandılar mı diye sordum aşklı paylaşınca
Estf. O sizin muhteşem nahifliğiniz.Dimi ya o da sizin muhtesem inceliginiz.
En hazetmediğim insan tipiDosta düşmana karşı
Heyyyyy ahali duydunuz mu duydunuz mu
Dedikodu kazanı
Her duyan bir sey ekler olay olur bambaşka bir şey
Film gibi
Tobe yarabbi
Hayır ya takmadım o yüzden değil, hatta adına baktım kimle tartışmıştım ben bu konuyu diye. Sadece genel bakış açısı yorumlardaki gibi onu göstermek istedim. Sen evli değilmişsin, evli olunca insanlar daha çok çekiniyor. Bi de senin aptal yerine konmanı istemeyen tanıdıkların varmış ne güzel.Yakinim olan insana ben de gidip direkt soylemem zaten hele akraba aile icindeyse soylemem. Ulaştiracaksam da kendimi gizlerim.
Bana aldatildigimi haber verenlerin hiç biri çok yakinim degillerdi mesela sadece "tanidik"lardi.
İyi ki kafayi takmadiniz sagolun.
Aynen öyleEn hazetmediğim insan tipi
Ne kadını tanıyor ne kocasını ne diğer herifi ama üstüne vazife ediniyor herkese yayacak
Kocası ayrı densiz kendi ayrı
Görümceler kaynanalar diğer kuzenler herkese yaymışlar karı koca
Sorsan merhabaları yok
Belki kocası biliyordu öyle yaşayıp kimseye duyurmuyorlardı….neler gördü bu gözler….
Boşanmışlar hala doymamış kadın ya buraya da atıyor, gazetelere de versin bari
Niye şunu anlamıyorlar acaba birinin ahlaksızlığını deşifre edince daha ahlaklı olunmuyor
Hiç de amaçları kendi dertleri sorumlulukları yok sanırsın cennette yaşıyorlar tek dert dedikodu
CiRiLLA bacım geçen aldatılan kadının nasıl haberi olmaz, gören söyler, bildiği halde ayrılmıyor mıymıntı oldukları için demiştin. Bak bu konuya herkes ortaya çıkarana yüklenmiş, kimse söylemez, o sorumluluğu kimse almıyor diyince inanmamıştın bana. Yanlış anlama sana kafayı takmadım sadece ortada Bi evlilik oldu mu insanlar karışmak istemiyor, öyle nadiren çıkıyor çıkıp söyleyebilecek biri.
Yakinim olan insana ben de gidip direkt soylemem zaten hele akraba aile icindeyse soylemem. Ulaştiracaksam da kendimi gizlerim.
Bana aldatildigimi haber verenlerin hiç biri çok yakinim degillerdi mesela sadece "tanidik"lardi.
İyi ki kafayi takmadiniz sagolun.
CiRiLLA aldatıldığınızın haber verilmesinden kast ettiğiniz ; arkadaşlarıyla da tanıştığınız ve sonradan nişanlı olduğunu öğrendiğiniz adam mı ?
Savunuyor gibi mi geldik o nasıl oluyor gibiBence siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz. Buradaki herkes aldatan tarafı savunuyor demedim. Savunuyor gibi geldiniz dedim. Arada ince ama önemli bir fark var.
Aynen reis öyle geldiniz. Meali; amacınız o değil biliyorum ama dışarıdan öyle görünüyor demek.Savunuyor gibi mi geldik o nasıl oluyor gibi
Aldatan kadını savunuyor gibi geldik
Niye şaşırıyorsunuz? Bende ulu orta fotoğraf paylaşıp kocasını aleni aldatan kadını görüp söylemesine tepki verenlere şaşırıyorum meselaAynen öyle
Bide oh iyi yapmışsın diyenler de var onlara ayrı şaşırıyorum
Abla 7 duvelin dedikodusunu yapiyon burda farkinda misin?6 aylık bebek görümcesinin onların çocuğu yoktu kız ilk evlendiğinde 150 kilo üstüydü mide kelepçe ameliyatı oldu 60 kiloya indi geçirdiği ameliyat çocuğu olmasına engelmiş öyle demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?