- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Forumda bilmeyen bi ben kaldim.ne olduğunu herkes birbirine gonderecegine biride buraya eklese ne oldugunu bizde bilsek
gizli kalma dileğiniz çok anlaşılır ama buraya açık uçlu bir şeyler yazıp bunun üzerine de yaptığınız bir yanlışı yazmanız, insanlardan da anlayış beklemeniz absürt. ben ilk mesajınızı okuduğumda suizanda bulunmadım. ama burda haksız olduğu halde haklı olduğunu düşünüp büyük haksızlıklara sebep olan insanlar da var. kimse sizin kalbinizi görmüyor. ya hiç yazmayacaksınız meseleyi ya da insanların sizin mağduriyetinizi anlamamasına beddua etmeden anlayış göstereceksinizDünden beri mesajları okuyorum. Buraya yazamamamın elbette ki bir sebebi var. Sizlerden ricam da lütfen ayrıntıları paylaşmayın burada. Beni haklı veya haksız görürsünüz, yorum yaparsınız hepinize saygı duyuyorum. Öyle de yaptım zaten. Başından beri kötü yorum yapanlara yazdığım tek şey ‘konuyu bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum’ demek oldu. lütfen bütün mesajlarımı dikkatlice okuyun. Konuyu bilen kişilerden bir kişi dedi ki seni anlıyorum ama yaptığın doğru değil. Yorumunu anlayışla karşıladım. Ama farklı bir cevap verdiğim kişinin bana yazdığı öyle değildi. Tekrar rica ediyorum konunun ayrıntılarını buraya yazmayın lütfen. Hatta lütfen kimse kimseye de özelden ne olduğunu yazmasın artık. Özetle haksızlığa uğradığımı düşünerek canımı yakanların canını yakmak istedim…
Tek bir kişiye yazdım sadece onu. Geriye dönüp baktığınızda herkes her şey yazdı. Kimseye bir şey demedim. Bir tek ona kızdım onun da sebebi var. Yoksa herkes her şey yazdı. Bir şey de demedim.gizli kalma dileğiniz çok anlaşılır ama buraya açık uçlu bir şeyler yazıp bunun üzerine de yaptığınız bir yanlışı yazmanız, insanlardan da anlayış beklemeniz absürt. ben ilk mesajınızı okuduğumda suizanda bulunmadım. ama burda haksız olduğu halde haklı olduğunu düşünüp büyük haksızlıklara sebep olan insanlar da var. kimse sizin kalbinizi görmüyor. ya hiç yazmayacaksınız meseleyi ya da insanların sizin mağduriyetinizi anlamamasına beddua etmeden anlayış göstereceksiniz
Siz sapla samani karistirmissiniz. Haksizliga ugradiginiz konu ile sebep oldugunuz konu cok farkli birbirindenDünden beri mesajları okuyorum. Buraya yazamamamın elbette ki bir sebebi var. Sizlerden ricam da lütfen sizinle paylaştıklarımı buraya yazmayın. Beni haklı veya haksız görürsünüz, yorum yaparsınız hepinize saygı duyuyorum. Öyle de yaptım zaten. Başından beri kötü yorum yapanlara yazdığım tek şey ‘konuyu bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum’ demek oldu. lütfen bütün mesajlarımı dikkatlice okuyun. Konuyu bilen kişilerden bir kişi dedi ki seni anlıyorum ama yaptığın doğru değil. Yorumunu anlayışla karşıladım. Ama farklı bir cevap verdiğim kişinin bana yazdığı öyle değildi. Tekrar rica ediyorum ve hatta lütfen kimse kimseye de özelden ne olduğunu yazmasın artık. Özetle haksızlığa uğradığımı düşünerek canımı yakanların canını yakmak istedim…
evet bazılarına da yorumları okuyup ağlıyorum çok kötüyüm filan yazdınız. kimse bilmediği bir meselede sizin tarafınızı tutmak, sizin mağduriyetinizi anlamak zorunda değil. siz bunu kabullenmiş gibi gözüküyorsunuz ama insanları duygusal bir yükün de altına soktunuz verdiğiniz cevaplarla. ayrıca bu tarz hukuki konularda olayın farklılığına bağlı olarak farklı sonuçlar çıkıyor, madem olay yalnızca siz ve kendiniz arasında kalsın istiyorsunuz öyleyse örnek dosyaları tarayın internetten.Tek bir kişiye yazdım sadece onu. Geriye dönüp baktığınızda herkes her şey yazdı. Kimseye bir şey demedim. Bir tek ona kızdım onun da sebebi var. Yoksa herkes her şey yazdı. Bir şey de demedim.
Ben size hak verdim. Onlar sizin canınızı daha çok yakmışlar, herkesin bildiği çocuk meselesini bence kadında biliyordu muhakkak bir yerden kulağına gitmiştir diye düşünüyorum benDünden beri mesajları okuyorum. Buraya yazamamamın elbette ki bir sebebi var. Sizlerden ricam da lütfen sizinle paylaştıklarımı buraya yazmayın. Beni haklı veya haksız görürsünüz, yorum yaparsınız hepinize saygı duyuyorum. Öyle de yaptım zaten. Başından beri kötü yorum yapanlara yazdığım tek şey ‘konuyu bilmediğiniz için böyle konuşmanızı yadırgamıyorum’ demek oldu. lütfen bütün mesajlarımı dikkatlice okuyun. Konuyu bilen kişilerden bir kişi dedi ki seni anlıyorum ama yaptığın doğru değil. Yorumunu anlayışla karşıladım. Ama farklı bir cevap verdiğim kişinin bana yazdığı öyle değildi. Tekrar rica ediyorum ve hatta lütfen kimse kimseye de özelden ne olduğunu yazmasın artık. Özetle haksızlığa uğradığımı düşünerek canımı yakanların canını yakmak istedim…
Bana da diyenler şaka gibi ya bu kadar mı işsizler ben de anlamadım banane diyip geçmeyi öğrensek keşkeGercekten şaka gibisiniz bu yorum yazanlar banada banada dıyenler
Demekko sız bılseydınız boyle bır olayı sızde kostur kostur herkese ıletecektınız
Nıye ınsanlara burdan ıyı olur ınsallh ıyı bır tazmınat kazanırlar fılan demagojı yapıyordunuz ozaman
Benim yorumuma bakın. Belki haklısınız belki haksız o benim ilgi alanım değil ama hiç bir cacık olmaz! Bugüne kadar kimler bana dava açıcam dedi amaaaanAnladım. Hepinize teşekkür ederim.
arkadaşlarımdan özür diliyorum duygularımı paylaştığım için sizleri bir yükün altına sokmak istemem. İnsanım ve zor dönemdeyim. Amacım demagoji yapmak değil asla. Yazdığım her şeyde tamamen samimiyim.evet bazılarına da yorumları okuyup ağlıyorum çok kötüyüm filan yazdınız. kimse bilmediği bir meselede sizin tarafınızı tutmak, sizin mağduriyetinizi anlamak zorunda değil. siz bunu kabullenmiş gibi gözüküyorsunuz ama insanları duygusal bir yükün de altına soktunuz verdiğiniz cevaplarla. ayrıca bu tarz hukuki konularda olayın farklılığına bağlı olarak farklı sonuçlar çıkıyor, madem olay yalnızca siz ve kendiniz arasında kalsın istiyorsunuz öyleyse örnek dosyaları tarayın internetten.
Teşekkür ediyorum umarım dediğiniz gibi olur..Benim yorumuma bakın. Belki haklısınız belki haksız o benim ilgi alanım değil ama hiç bir cacık olmaz! Bugüne kadar kimler bana dava açıcam dedi amaaaan
Her gün buraları okuyunca beni güldürecek bir şeyler buluyorsunEvet ilk benden çıktı. Saadet zinciri kursam şimdiye zenginmisim onu anladım bxbxbxh
Ortada bir yuva mı var Allah aşkına. Adam zaten evliyken başkasından çocuk yapmış.Üstelik bunu paylaşacak kadarda cesur abimiz.Haklıdır haksızdır onu bilemem ama karşı tarafta yalanlar üstüne kurulmuş baksana.Bir aile yok zatenbu nasıl bi kin nasıl öfke yuva dağıtıyorsunuz yani göz göre göre gerek var mı? Allahtan bulsun diyip geçseydiniz açarlarsa da kazanırlar gibime geliyo
Aslında çocuğun ortaya çıkması,yani adamın eşi tarafından da bilinmesi daha iyi değil mi?Tabi ki yolu bu değil ama çocukta yok sayılıp saklanamaz ya.Neden gizlensin,neden mahrum bırakılsın o sözde babadan.İntikam alma sebebinizi anladım ama bunun için bir çocuğu kullanmanızı anlamadım, bunu tasvip etmediğimi de özelden de yazdım, özür dilerim ama yanlış yoldan intikam aldığınıza dair fikrim değişmeyecek.
Ben birşey anlamadım yaa kadının suçu ne şimdi adam yakmış galiba canınızı öylemiMerhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
O kişinin eşinin başka bir kişiden çocuğu olduğunu söyleyerek yaptığınız paylaşımın yanlış olduğunun zaten farkındasınız, değil mi? Bu tür eylemler, hem hukuki hem de ahlaki açıdan kabul edilemez ve karşı tarafa ciddi zararlar verebilir.Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?