- 23 Şubat 2023
- 204
- 369
- 18
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
Mesaj alamıyorsun sanırım. Kilitli profilin.17sayfa okudum ve öğrenemedim biri bana da atsa çok merak ettim gerçekten
Sözümü geri aldım umarım hak yerini bulur sizin adınıza.İletinize ne güzel yazmışsınız bu kötülükle kalbiniz kaderiniz olur umarım.
Haklıyken haksız çıkarmayacağı kadar büyük bir olay bence.Hayır okumadım ama tahmin ettim sıradan bi kırgınlıkla yapılacak bir şey değil elbette. Ama haklıyken haksız duruma düşüyorsun ne yazık ki.
Umarım kazanırlar!Merhaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? Biriyle musibet halindeydim. Canımı çok acıttı. Bende eşiyle ilgili bildiğim bir gerçeği onunla fake hesaptan paylaşmak istedim. Mesajlarım isteğe düştüğü için herkese açık paylaştım. Eşinin bir başkasından çocuğu olduğunu söyledim. Çocuğun ve babasının resmini paylaştım. Doğru olmadığını biliyorum. Beni şikayet edeceklermiş ve tazminat davası açacaklarmış. Tazminat davasını kazanabilirler mi ?
Okudum kendinize gore sebebinizi, bu yaptiginiz konusunda hakli cikarmiyor sizi. Ustelik olanlari da duzeltemezsiniz, daha da kotuye gidecek her sey
KatılıyorumForumda bilmeyen bi ben kaldim.ne olduğunu herkes birbirine gonderecegine biride buraya eklese ne oldugunu bizde bilsek
Aranızdaki sorun neydi ki bu kadar gözünüz döndü? Mesaj olarak gönderseniz neyse diyeceğim ama herkes görmüş bu durumda sorun olabilir sizin açınızdan.bir başkası yapmış gibi anlatabilirdim bunu ama gerçekten yaşadıklarımı düşündükçe haklılığım geliyor gözümün önüne ve açık yüreklilikle yazdım. Lütfen ne yaşadığımı bilmeden yargılamayın beni lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?