İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
16 sayfa okudum ama bulamadım neden böyle bir şey yapmış konu sahibi acaba merak ettim yorum da yapamadım haklı denilmiş ama neye göre haklı ? Mesaj olarak iletebilir misiniz?

bana da atar misiniz ya cok merak ettim, 17 sayfadir olayi anlamaya calisiyorum

Az önce chatgpt ile akademik bir sohbetin içindeydim. Dur dedim kk ya bakayım. 17 sayfa okudum elimde birşey yok. Kaçırdığım vardır diye Chatgpt ye sordum konu sahibinin derdini o da yanlış anlamış konuyu. Bir Allah’ın kulu hayrına atsın.

Ekleme: öğrendim. Arada bazı arkadaşların yazdığı gibi iş ve ekonomik sebepler.

Eklentiler

• ABEAA551-3828-44D5-A251-7BFE0CE3AC17.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 154
Fotoğraf herkesin ulaşabileceği bir hesaptaymış. Fake hesapta da sadece o kişiler olduğu ve onlar görsün diye paylaştığın için bir şey çıkmaz. Kendi hesabında paylaşsaydın herkesin haberi olduğu için tazminat olurdu ama durum öyle değil. Bu ifşa değil içinde hakaret yok tehdit yok. Sadece gerçeği ilgili kişiye aktarmak var. Kişileri tanımıyorum ama sadece gözünü korkutmak için dava açarız demişlerdir uğraşacaklarını sanmıyorum.

“Yaptığım şeyin doğru olmadığını biliyorum “ demek istemiş. Olay doğru değil dememiş.
Yaptığınız şey çok yanlış evet.

Umarım kazanırlar!

Konu sahibi olayı öğrendim ve siz haklısınız. Zaten depremzedeymişsiniz bir de bu insanlar yüzünden parasız kalmışsınız. Valla bazen orman kanunları iyidir. O davadan da bir sonuç çıkmaz. Fotoları zaten kamuya açık paylaşmışlar siz de başka yerde paylaşmışsınız sorun yok. Mesela instagram hesap kilidiniz açıksa ve başka biri o fotoları kullanırsa da belli bir cezası yok diye biliyorum.

Okudum kendinize gore sebebinizi, bu yaptiginiz konusunda hakli cikarmiyor sizi. Ustelik olanlari da duzeltemezsiniz, daha da kotuye gidecek her sey

Bir şey olmaz yahhu, İnstagram/Facebook bu işlerle uğraşmıyor, davacı taraf İnstagramdan IP numarası istese de vermiyorlar dediğim İnstagram Türkiyedeki davalara karışmıyor. Konu sahibesi dava edilse bile ben yapmadım fake hespa benim değil der çıkıp gider o kadar. O davadan hiçbir şey çıkmaz.

Aranızdaki sorun neydi ki bu kadar gözünüz döndü? Mesaj olarak gönderseniz neyse diyeceğim ama herkes görmüş bu durumda sorun olabilir sizin açınızdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…