- 10 Şubat 2016
- 1.267
- 1.241
- 133
- Konu Sahibi Ordinary Personn
-
İnşallah gün gelir zaman gelir kazandığımı yazarım buraya. O zaman kalbimin nasıl kaderim olduğunu görürsünüz.Kullanıcı adının altına da kalbiniz kaderiniz olsun yazmışsınız. Allah dileklerinizi kabul etmiş. Kalbinizin hakkı sıkı bir tazminat, o da kaderiniz
Ay ne yapmışlar ki bu kadar öfkelisin? Bize de yazın .valla dibine kadar haketmişler.
bana da öyle geldi valla. yapılan doğru değil evet ama böyle bir durumda insan da bazen çığırından çıkabiliyorvalla dibine kadar haketmişler.
Cocuklarda haketmiş inanın. Karşı taraf böyle şeyleri hiç düşünmemiş.Çocuk da mı hak etmiş? Bu toplumda o konumdaki çocuğun suratına bile p** diye yafta takılacak.
Ben de merak ettim gerçekten. Konuya gelen yorumlarla, konunun aslını bilenlerin yorumları bambaşka...Devlet sırrı mı bu olay? Madem konu açtınız üstü kapalı anlatın bari .
Cocuklarda haketmiş inanın. Karşı taraf böyle şeyleri hiç düşünmemiş.
Nedenini buraya yazamıyor daha, dava edecekler diye yana yakıla konu açmış, intikam alacakmış bi de Allah'ım ya rabbim.Yinede yöntem yanlıs bence.. cok zor süreçler evet ama o anki can yanmasıyla yapılacak tek şey gbi görmüş sanırım bunu..konu sahibi anlattgı gbi yazabilir buraya aslnda.. smdi onun yazdgnı yazmak ban sebebi mi bilmediğimden yazmıyorum.. kendi dönecektir merak edenlere
Yani intikam değil iç soğutmaya çalışmak gbi.. o insanların canınında böyle yanacagını hc sanmam.. ancak onların yaptgı gbi yapılırsa intikam olurdu..Nedenini buraya yazamıyor daha, dava edecekler diye yana yakıla konu açmış, intikam alacakmış bi de Allah'ım ya rabbim.
Gücümüz yetmedi maalesef. Kötü olmak da başarı gerektiriyor maalesef..Yani intikam değil iç soğutmaya çalışmak gbi.. o insanların canınında böyle yanacagını hc sanmam.. ancak onların yaptgı gbi yapılırsa intikam olurdu..
Neden sebebini anlatmiyorsunuz ?Gücümüz yetmedi maalesef. Kötü olmak da başarı gerektiriyor maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?