İnstagram üzerinden şikayet edileceğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet keşke kanıtlayabilsem. Bununla da bitmiyor biliyorum ama kanıtlamaya çalışacağım bir şekilde. Ben onlar kadar profesyonel olamadım maalesef. Sağlam adım atamadım. Kendime zarar vereceğim.

Canı yanan anlar beni. Çok düşündüm elimden gelen sadece buydu…
gerçekten bende çok merak ettim. özelden yazar mısınız?
ceza mevzusunda kararsız kaldım çünkü yaptığınız şey yalan veya iftira değil. gerçek bir şeyi göstermek bilmiyorum belki cüzi bi para cezası olabilir...

Meseleyi pek anlayamadım ama husumetli olduğunuz kişi hariç herkes biliyorsa reddedemezler.

Tabiki de kazanırlar. Özel hayatın ve gizliliği diye bişey var sizene? Siz ahlak bekçisi iyi niyet elçisi misiniz? Hadi her şeyi geçtim hiç mi korkmuyosunuz bu insanlar sizin başınıza bela olur diye

İnşallah kazanırlar.. hem doğru olmadıgınu biliyosunuz hemde sırf kötülük olsun diye yapıyosunuz
Yaptığım doğru değil, biliyorum demek istemiş bence. Yani olay doğru galiba. Ben de başta öyle anladım, iftira atiyo diye hücum edecektim
Dürüstlük ve birinin kandirilmasini önlemek için yapsaydin belki takdir edilirdi ama kendin için yapmışsın, başına ne gelir bilmiyorum konu sahibi ama bu kadar korkacaksan boyundan büyük işe kalkışmasaydın keşke.

Burada yazılan kötü yorumlar yüzünden oturdum ağladım az önce. Ama beni dinleyip hak verip inşallah siz kazanırsınız diye arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Neler yaşadığımı sadece iki satırla anlattım. Güzel mesajlarınız sayesinde şimdi daha iyiyim. Artık kötü yorum yapanlara cevap vermeyeceğim. Diyeceğim tek şey rabbim aynı duruma düşürsün de görün ama kötü niyetli de olmak istemiyorum çünkü dışardan nasıl göründüğünü biliyorum.

Çocuk da mı hak etmiş? Bu toplumda o konumdaki çocuğun suratına bile p** diye yafta takılacak.
valla gizemli çocuga haketmiş demiyorum, demem de.
Ama durum öyle kötü ki.
Bazen insan aklı selim düşünemeyebiliyor.
Hele ki aşırı mağdursa

Anlık öfke ile mantıksız davranıp başınıza iş almanızın suçlusu kimse değil. Bol keseden ettiğiniz beddualardan hiç mi korkmuyorsunuz, bana dönüşü olur mu acaba diye?

Ben anladım zaten ne demek isteidğini.. ama olayı özelden anlattıgı kişiler hakvermiş ynede cocugu karıstrmmaalıydı demişler ve yöntem skntı yaratmış .. anlamadm ki napmıslar bi anltsaydı bedduasını almayaydık

Zaten canı yanmasa yapmaz, bi şey diyemiyorum, insanın gözü dönebiliyo acı çekince ama yanlış mı, tabii yanlış, kendi başını da derde sokacak bi şey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…